ورود

مشاهده نسخه کامل : perfmon /report

lii
08-03-18, 08:37
دوستان ویندوزم رو در سیستم جدید با perfmon /report چک کردم چندتا warning میده
رو سیستم قبلیم اینطور نیست

21906

AMD>INTEL
08-03-18, 11:32
این ها مورد خاصی نیست .البته قابل خواندن هم نیستند نوشته ها

lii
08-03-18, 12:10
:

The "CPU" rating for the system is poor and may be the cause of performance problems. Reducing the number of open
applications may improve system performance. Check for unnecessary startup applications and disable those that are not required. If the problem continues the CPU may need to be upgraded.

The "Gaming graphics" rating for the system is poor and may be the cause of performance problems in multimedia applications or games. Disabling Aero Glass may improve performance in multimedia applications or games. If the problem continues the display adapter may need an updated driver or may need to be upgraded.

The "Graphics" rating for the system is poor and may be the cause of performance problems. Disabling Desktop Composition or reducing screen resolution may improve graphical performance. If the problem continues the display adapter may need an updated driver or may need to be upgraded.

The "Disk" rating for the system is poor and may be the cause of performance problems. Reducing the number of open applications may improve system performance. Ensure the disk has adequate free space and is defragmented. Check for unnecessary startup applications and disable those that are not required. If the problem continues the disk may need to be upgraded.

The "Memory" rating for the system is very poor and may be the cause for performance issues. Reducing the number of open applications may improve system performance. Check for unnecessary startup applications and disable those that are not required. If the problem continues the memory may need to be upgraded.

lii
08-03-18, 12:19
تستی سراغ دارید که مطمئن بشیم ویندوز خوب کار میکنه؟
یا یک بنچمارک استاندارد که مطمئن بشیم سخت افزارم خوب کار میکنه
چون خودم اسمبلش کردم زمان بوت شدن هم پنج ثانیه با تاخیر تصویر میده

خودم احساس میکنم ویندوز در بعضی جاها کنده مثلا در تکون دادن برخی پنجره برنامه ها با لگ همراهه
یا در تایپ در بعضی پنجره ها احساس کندی وجود داره
مثلا من همین الان یک نوشته طولانی رو در سرچ استارت کپی کردم بعد با backspace پاکش کردم سی پی یو میره روی صد!

AMD>INTEL
08-03-18, 13:03
تستی سراغ دارید که مطمئن بشیم ویندوز خوب کار میکنه؟
یا یک بنچمارک استاندارد که مطمئن بشیم سخت افزارم خوب کار میکنه
چون خودم اسمبلش کردم زمان بوت شدن هم پنج ثانیه با تاخیر تصویر میده

خودم احساس میکنم ویندوز در بعضی جاها کنده مثلا در تکون دادن برخی پنجره برنامه ها با لگ همراهه
یا در تایپ در بعضی پنجره ها احساس کندی وجود داره
مثلا من همین الان یک نوشته طولانی رو در سرچ استارت کپی کردم بعد با backspace پاکش کردم سی پی یو میره روی صد!

مشخصات سیستم
ویندوزی که نصب کردید
و وضعیت درایورها و اپدیت بایوس را قید کنید
با pcmark میتونی وضعیت بازدهی قطعات را چک کنید

lii
08-03-18, 13:33
برنامه pcmark سه گیگه شب میذارم دانلود شه
1700x
asus prime x370
crucial 3000
coolermaster 750
ssd 850pro

وضعیت درایورها که ویندوز اپدیت کامل شد خودش انجام داد

بایوس هم اخرین ورژن از سایت ایسوس گرفتم

AMD>INTEL
08-03-18, 14:41
برنامه pcmark سه گیگه شب میذارم دانلود شه
1700x
asus prime x370
crucial 3000
coolermaster 750
ssd 850pro

وضعیت درایورها که ویندوز اپدیت کامل شد خودش انجام داد

بایوس هم اخرین ورژن از سایت ایسوس گرفتم

با برنامه passmark performance test حجمش کمتره . یک تست بگیرید از سیستم تا چک کنم .

lii
08-03-18, 16:17
اول گذاشتم تست شه بعد اومدم دیدم سیستم ریست شده
دوباره گذاشتم و این ارور رو داد و بعد هم بلواسکرین : critical process died ریست
عکس:

21907

بعد یه ماژول رم رو در اوردم و تست کامل شد
عکس:

21908

بعد دوباره ماژول رو گذاشتم و بایوس رو دیفالت کردم یعنی دو ماژوله و رم از سه هزار رفت رو 2133
عکس:

21909

AMD>INTEL
08-03-18, 16:27
اول گذاشتم تست شه بعد اومدم دیدم سیستم ریست شده
دوباره گذاشتم و این ارور رو داد و بعد هم بلواسکرین : critical process died ریست
عکس:

21907

بعد یه ماژول رم رو در اوردم و تست کامل شد
عکس:

21908

بعد دوباره ماژول رو گذاشتم و بایوس رو دیفالت کردم یعنی دو ماژوله و رم از سه هزار رفت رو 2133
عکس:

21909

امتیازاتون خوب هست .pcmark هم بگیرید تا چک کنم

lii
08-03-18, 16:45
امتیازاتون خوب هست .pcmark هم بگیرید تا چک کنم

چرا اینقدر امتیاز رم پایینه
چرا وقتی میذارم روی سه هزار سیستم ریست میشه
بایوس هم که اپدیته

اینکه درج شده بطور مثال 57th percentile به چه معناست؟ یعنی مقایسه شده با رم های همین مدل کروشیال و از صد در صد که امتیازش 4453 هست فقط 1787 امتیاز کسب کرده؟
یا خیر رقابت با همه ی رم های مختلف هست؟

AMD>INTEL
08-03-18, 18:23
چرا اینقدر امتیاز رم پایینه
چرا وقتی میذارم روی سه هزار سیستم ریست میشه
بایوس هم که اپدیته

اینکه درج شده بطور مثال 57th percentile به چه معناست؟ یعنی مقایسه شده با رم های همین مدل کروشیال و از صد در صد که امتیازش 4453 هست فقط 1787 امتیاز کسب کرده؟
یا خیر رقابت با همه ی رم های مختلف هست؟

ببینید جای رم ها روی برد عوض کنید
احتمال داره یکی از ماجول های رم مشکل داشته باشه

lii
08-03-18, 19:10
ببینید جای رم ها روی برد عوض کنید
احتمال داره یکی از ماجول های رم مشکل داشته باشه

احتمال اشکال در رم رو بخاطر امتیازش میگید یا بخاطر بلواسکرین؟ میخوام بدونم امتیازش طبیعیه یا خیر

چجوری مطمئن بشم که رم مشکل داره یا نه؟

lii
08-03-18, 19:47
عجیبه الان دوباره رفتم تو بایوس و گذاشتم رو 3000 و دو ماژوله با برنامه چک کردم بلواسکرین نمیده دیگه، گیج شدم

21910

AMD>INTEL
08-03-18, 22:05
عجیبه الان دوباره رفتم تو بایوس و گذاشتم رو 3000 و دو ماژوله با برنامه چک کردم بلواسکرین نمیده دیگه، گیج شدم

21910

اینطور موارد تو تست پیش میاد مخصوصا تو تست به این سنگینی
جای نگرانی نیست و امتیاز خوبه
اصلا حساس نباشید .

lii
09-03-18, 12:08
امتیاز رم رو نگفتید طبیعیه یا خیر؟ چون میتونم بفروشم و یکی دیگه بخرم، چون امتیاز 2000 برای رم های DDR3 هستش.
با memtest86 هم گذاشتم مثل اینکه چهار بار باید pass بشه که یک مرحله در یکساعت pass شد بدون ارور و منم قطع کردم

یک ویندوز تازه نصب کردم این پیغام های warning در perfmon باقی بود، به جز یکی دو لینک (Only the registered members can see the link) چیزی هم در گوگل پیدا نمیشه آدم بفهمه مشکل جدیه یا خیر

AMD>INTEL
09-03-18, 14:21
امتیاز رم رو نگفتید طبیعیه یا خیر؟ چون میتونم بفروشم و یکی دیگه بخرم، چون امتیاز 2000 برای رم های DDR3 هستش.
با memtest86 هم گذاشتم مثل اینکه چهار بار باید pass بشه که یک مرحله در یکساعت pass شد بدون ارور و منم قطع کردم

یک ویندوز تازه نصب کردم این پیغام های warning در perfmon باقی بود، به جز یکی دو لینک (Only the registered members can see the link) چیزی هم در گوگل پیدا نمیشه آدم بفهمه مشکل جدیه یا خیر

این رم ها بهترین عملکرد را روی رایزن دارند
شما با aida64 هم بنچمارک های مموری را بگیرید

lii
09-03-18, 16:46
این رم ها بهترین عملکرد را روی رایزن دارند
شما با aida64 هم بنچمارک های مموری را بگیرید

AMD>INTEL
09-03-18, 17:44

این امتیازات خوبه
یک مدل مشابه
21912

lii