سلام
من به تازگی یه لپتاپ Acer F5 573G خریدم. (هارد خودش دو ترا هستش)
سه تا سوال داشتم :
1) با توجه به اینکه از لپ تاپ فقط برای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و اتوکد و کورل و ... استفاده میکنم (اهل گیم نیستم) ، به نظرتون ssd اضافه کنم بهش ؟ منظورم اینه که ضرورت داره ؟
2) به نظرتون ssd معمولی تهیه کنم و به جای درایو نوری نصبش کنم یا ssd از نوع M2 بذارم که درایو نوری هم سرجاش باشه ؟
3) برای ssd های نوع M2 با ظرفیت 256 چه مدلی رو توصیه میکنید که با لپ تاپ من هم سازگار باشه ؟
omid2ss
04-03-18, 22:05
نمیخاد
هزینه اضافی میکنید در این بلبشوی قیمت های گران بازار ایران
درایوهای اس اس دی از تراشه های NAND ساخته شدن . جدول زیر یه بررسی سریع از تکنولوژی مختلف ساخت تراشه های فلش مموری موجود در بازار می پردازه.
Type
Name
Storage
Speed
Life Span
Expensive
Durability
SLC
Single Level Cell
۱bit NAND
Fast
۱۰۰K WritesCell
Most
High
eMLC
enterprise MLC
۲bits NAND
Medium
۳۰K WritesCell
Medium
Medium
TLC
Triple Level Cell
۳bits NAND
Less
۳K WritesCell
Medium
Medium
MLC
Multi Level Cell
۳۴bits NAND
Less
۳K WritesCell
Less
Less
Durability به نظر من خیلی مهمه
نام تجاری، گارانتی و پشتیبانی که حتما مورد توجه قرار بده
الان هم Samsung حرف اول این بحث رو میزنه
Plextor هم خوبه
Speed Racer
04-03-18, 22:34
سلام
سه تا سوال داشتم :
1) با توجه به اینکه از لپ تاپ فقط برای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و اتوکد و کورل و ... استفاده میکنم (اهل گیم نیستم) ، به نظرتون ssd اضافه کنم بهش ؟ منظورم اینه که ضرورت داره ؟
2) به نظرتون ssd معمولی تهیه کنم و به جای درایو نوری نصبش کنم یا ssd از نوع M2 بذارم که درایو نوری هم سرجاش باشه ؟
3) برای ssd های نوع M2 با ظرفیت 256 چه مدلی رو توصیه میکنید که با لپ تاپ من هم سازگار باشه ؟
سلام
به نظر من خرید یک ssd برای شما ضرورت داره اگه حرفه ای کار می کنی.
ssd های m2 حرارت زیادی تولید می کنن بنابراین مناسب لپ تاپ شما نیستن و همون ساتا 3 تهیه کن
AMD>INTEL
05-03-18, 05:54
سلام
سه تا سوال داشتم :
یک SSD 500 گیگ بگیرید و هارد 2 تراش را به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنید در یک باکس