ورود

مشاهده نسخه کامل : ویروس mailru

Dj AMIR
03-03-18, 01:18
سلام
سیستمم جدیدا ویروسی شده
هی یه برنامه ی روسی باز میکنه
بعد فایرفاکسمم هی این سایتو باز میکنه mail.ru
هرچیم پاکش میکنم با هربرنامه ای باز میاد بالا
الان دیگه نیست کلا تو سیستمم نمیدونم چرا باز فایرفاکس میره توش

Speed Racer
03-03-18, 03:04
سلام

شما نرم افزار adwcleaner رو از سایت زیر دانلود کن. موقع نصب کردنش حتما اینترنت وصل باشه. بعد از نصب و اجرا روی scan کلیک کن و بزار کامل جستجو کنه و بعد از پیدا کردن موارد تهدید، روی clean کلیک کن تا حذف بشن و سیستم هم به طور اتوماتیک ریستارت می شه. بعدش می تونی در home page مرورگرت، هر آدرسی که دوست داری رو قرار بدی

فقط در موقع اسکن همه نرم افزارها بسته باشن. یک آنتی ویروس خوب هم روی سیستم نصب کن

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
03-03-18, 06:06
سلام
سیستمم جدیدا ویروسی شده
هی یه برنامه ی روسی باز میکنه
بعد فایرفاکسمم هی این سایتو باز میکنه mail.ru
هرچیم پاکش میکنم با هربرنامه ای باز میاد بالا
الان دیگه نیست کلا تو سیستمم نمیدونم چرا باز فایرفاکس میره توش

سیستم باید با یک اینترنت سکوریتی قدرتمند مثل بیت دفندر یا کسپر باید اسکن بشه . البته نوع ارجینالش با لایسنس معتبر
روش های پاکسازی دستی این نوع آلودگی

Dj AMIR
04-03-18, 18:48
سلام

شما نرم افزار adwcleaner رو از سایت زیر دانلود کن. موقع نصب کردنش حتما اینترنت وصل باشه. بعد از نصب و اجرا روی scan کلیک کن و بزار کامل جستجو کنه و بعد از پیدا کردن موارد تهدید، روی clean کلیک کن تا حذف بشن و سیستم هم به طور اتوماتیک ریستارت می شه. بعدش می تونی در home page مرورگرت، هر آدرسی که دوست داری رو قرار بدی

فقط در موقع اسکن همه نرم افزارها بسته باشن. یک آنتی ویروس خوب هم روی سیستم نصب کن

چیزای اضافه رو پاک نمیکنه که؟
چون موسیقی کار میکنم یه وقت پلاگینارو پاک نکنه

Dj AMIR
04-03-18, 19:03
سیستم باید با یک اینترنت سکوریتی قدرتمند مثل بیت دفندر یا کسپر باید اسکن بشه . البته نوع ارجینالش با لایسنس معتبر
روش های پاکسازی دستی این نوع آلودگی

باید بخری این برنامه رو
چیزی نیست که رایگان بشه انجامش داد؟

Speed Racer
04-03-18, 19:13
چیزای اضافه رو پاک نمیکنه که؟
چون موسیقی کار میکنم یه وقت پلاگینارو پاک نکنه

موقعی که اسکن تموم می شه موارد تهدید رو توی سربرگ های مختلف نشون میده و تا شما دکمه clean رو نزنی حذفشون نمی کنه. این برنامه مخصوص adware ها و malware ها است مخصوصا اونایی که تو مرورگرها قرار می گیرن

نرم افزار قوی تر هم هست مثل Loaris ولی ممکنه کرک بعضی از برنامه ها و پلاگین ها مثل hypersonic رو پاک کنه که البته این نرم افزار هم اسکنش زیاد طول می کشه چون پاکسازی کامل می کنه و هم اینکه باز در آخرش این دست شماست که چه گزینه هایی رو حذف کنه یا اینکه حذف نکنه بفرسته تو قرنطینه و یا اینکه بهشون دست نزنه

AMD>INTEL
04-03-18, 19:26
باید بخری این برنامه رو
چیزی نیست که رایگان بشه انجامش داد؟

روش دوم دستی را امتحان کنید در لینکی که دادم