PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید دو سیستم جمعا 20 میلیون (کار با ادوبی)

BoOm
02-03-18, 08:47
سلام
دوستان لطفا در مورد خرید دو سیستم کامل (فقط کیس) برای کار با ادوبی راهنمایی کنید.
.................................................. .........
سیستم اول : صرفا برای خروجی export پروژه بوسیله پریمیر و مدیا انکودر هست. (پروژه پریمیر خودش دارای تعداد زیادی کامپوزیشن افترافکت هست که به صورت Dynamic link توش کار شده)

سیستم دوم: برای کار روی پروژه ها هست (کار تو محیط پریمیر و افترافکت و پلاگین های ترکینگ (که از کارت گرافیک استفاده می کنن))

*نسبت قیمتی تقریبا 1-3 باشه یعنی سیستم خروجی 15 میلیون حدودا و سیستم کاری 5 میلیون.
* با توجه به تاثیر نه چندان زیاد کارت گرافیک روی سرعت export ادوبی ها و cpu base بودنشون پیشنهاد خودم 1060 برای سیستم گرونتر و 1050 برای سیستم ارزون تره (موافقید؟)

SajjadKhati
02-03-18, 09:09
سلام
دوستان لطفا در مورد خرید دو سیستم کامل (فقط کیس) برای کار با ادوبی راهنمایی کنید.
سیستم اول : صرفا برای خروجی export پروژه بوسیله پریمیر و مدیا انکودر هست. (پروژه پریمیر خودش دارای تعداد زیادی کامپوزیشن افترافکت هست که به صورت Dynamic link توش کار شده)

سیستم دوم: برای کار روی پروژه ها هست (کار تو محیط پریمیر و افترافکت و پلاگین های ترکینگ (که از کارت گرافیک استفاده می کنن))

*نسبت قیمتی تقریبا 1-3 باشه یعنی سیستم خروجی 15 میلیون حدودا و سیستم کاری 5 میلیون.
* با توجه به تاثیر نه چندان زیاد کارت گرافیک روی سرعت export ادوبی ها و cpu base بودنشون پیشنهاد خودم 1060 برای سیستم گرونتر و 1050 برای سیستم ارزون تره (موافقید؟)

سلام
به نظرم ، دو سیستم بستن ، کار درستی نباشه
به نظر میاد سیستم اول ، گرافیک لازم نداره برای رندر ولی تا جایی که میدونم (حالا شاید درست نباشه و باید تحقیق بیشتری کرد) ، سیستم اول و دوم ، در استفاده ی از گرافیک و cpu فرقی ندارن . یعنی موقع رندر ، همونطور که موقع استفاده از نرم افزار و کار با پروژه ها ، گرافیک در مواقعی که نیازه (مثل موتور ری تریس افترافکت و بعضی از پلاگین ها . البته بجز ترکینگ) ، موقع رندر هم لازمه
حالا بعضی از دوستان میگن بهتره برای رندر از رندر فارم استفاده کرد که نمیدونم
به نظرم توی رندر ، تنها چیز پایین تر ، رم و ssd هه که اونم یه کم پایین تر باشه اشکال نداره وگرنه پردازنده ی cpu و حتی gpu باید به همون اندازه ی موقع پروژه ها ، قوی باشه

BoOm
02-03-18, 09:19
سلام
به نظرم ، دو سیستم بستن ، کار درستی نباشه
به نظر میاد سیستم اول ، گرافیک لازم نداره برای رندر ولی تا جایی که میدونم (حالا شاید درست نباشه و باید تحقیق بیشتری کرد) ، سیستم اول و دوم ، در استفاده ی از گرافیک و cpu فرقی ندارن . یعنی موقع رندر ، همونطور که موقع استفاده از نرم افزار و کار با پروژه ها ، گرافیک در مواقعی که نیازه (مثل موتور ری تریس افترافکت و بعضی از پلاگین ها . البته بجز ترکینگ) ، موقع رندر هم لازمه
حالا بعضی از دوستان میگن بهتره برای رندر از رندر فارم استفاده کرد که نمیدونم
به نظرم توی رندر ، تنها چیز پایین تر ، رم و ssd هه که اونم یه کم پایین تر باشه اشکال نداره وگرنه پردازنده ی cpu و حتی gpu باید به همون اندازه ی موقع پروژه ها ، قوی باشه

اینطور که تحقیق کرده بودم ادوبی موقع خروجی وقتی به افکت ها میرسه از کارت گرافیک استفاده می کنه برای افزایش سرعت خروجی. چون پروژه ها هم نسبتا افکت زیاد توشون استفاده شده به نظرم کارت گرافیک رو اگر حذف کرد از سیستم خروجی، تایم بالا میره.

دلیل دو سیستم بودن هم اینه که سیستم خروجی دائما در حال فعالیت خواهد بود و نمیشه روش کار دیگه ای کرد همزمان. (AME اگر متوجه بشه پریمیر یا افتر دارن از منابع سیستم استفاده می کنن pause میشه )

SajjadKhati
02-03-18, 10:28
اینطور که تحقیق کرده بودم ادوبی موقع خروجی وقتی به افکت ها میرسه از کارت گرافیک استفاده می کنه برای افزایش سرعت خروجی. چون پروژه ها هم نسبتا افکت زیاد توشون استفاده شده به نظرم کارت گرافیک رو اگر حذف کرد از سیستم خروجی، تایم بالا میره.

دلیل دو سیستم بودن هم اینه که سیستم خروجی دائما در حال فعالیت خواهد بود و نمیشه روش کار دیگه ای کرد همزمان. (AME اگر متوجه بشه پریمیر یا افتر دارن از منابع سیستم استفاده می کنن pause میشه )

ولی من تا جایی که میدونم ، تک و توک از افکت ها هستن که قابلیت استفاده از کارت گرافیک را دارن (نه همه)
ame چیه؟

BoOm
02-03-18, 11:39
ولی من تا جایی که میدونم ، تک و توک از افکت ها هستن که قابلیت استفاده از کارت گرافیک را دارن (نه همه)
ame چیه؟

کم نیست تعدادشون :

List of GPU accelerated effects in Premiere Pro
Here is a list of the effects and transitions that can be accelerated by CUDA in Adobe Premiere Pro.

Alpha Adjust

Basic 3D

Black & White

Brightness & Contrast

Color Balance (RGB)

Color Pass (Windows only)

Color Replace

Crop

Drop Shadow

Edge Feather

Eight-Point Garbage Matte

Extract

Fast Color Corrector

Four-Point Garbage Matte

Gamma Correction

Garbage Matte (4, 8, 16)

Gaussian Blur

Horizontal Flip

Levels

Luma Corrector

Luma Curve

Noise

Proc Amp

RGB Curves

RGB Color Corrector

Sharpen

Sixteen-Point Garbage Matte

Three-way Color Corrector

Timecode

Tint

Track Matte Key

Ultra Keyer

Video Limiter

Vertical Flip

Cross Dissolve

Dip to Black

Dip to White

Directional Blur
Fast Blur
Invert
Additive Dissolve
Film Dissolve
Warp Stabilizer

AME : Adobe Media Encoder

Speed Racer
02-03-18, 12:37
سلام

سلام

آیا شما برای خرید سیستم عجله داری یعنی الان نیاز داری یا می تونی 4 ماه دیگه صبر کنی؟

اگه الان نیاز داری دقیقا قطعات مورد نیاز برای هر سیستم رو نام ببر. مثلا مانیتور، دی وی دی رایتر، موس و کیبورد و همینطور قطعات دیگه. و اینکه فقط با افترافکت، پریمیر و انکودر کار می کنی یا نرم افزار دیگه ای هم هست.

BoOm
02-03-18, 13:06
سلام

آیا شما برای خرید سیستم عجله داری یعنی الان نیاز داری یا می تونی 4 ماه دیگه صبر کنی؟

اگه الان نیاز داری دقیقا قطعات مورد نیاز برای هر سیستم رو نام ببر. مثلا مانیتور، دی وی دی رایتر، موس و کیبورد و همینطور قطعات دیگه. و اینکه فقط با افترافکت، پریمیر و انکودر کار می کنی یا نرم افزار دیگه ای هم هست.

سیستم تا قبل از عید باید خریده بشه.

قطعات جانبی هم مورد بحث نیست. فقط کیس.

کاربرد هم صرفا ادوبی و انکودینگ x264 هست (با انکودرهایی مثل ripbot _Megui و ... )

SajjadKhati
02-03-18, 13:30
کم نیست تعدادشون :

List of GPU accelerated effects in Premiere Pro

Here is a list of the effects and transitions that can be accelerated by CUDA in Adobe Premiere Pro.

Alpha Adjust
Basic 3D
Black & White
Brightness & Contrast
Color Balance (RGB)
Color Pass (Windows only)
Color Replace
Crop
Drop Shadow
Edge Feather
Eight-Point Garbage Matte
Extract
Fast Color Corrector
Four-Point Garbage Matte
Gamma Correction
Garbage Matte (4, 8, 16)
Gaussian Blur
Horizontal Flip
Levels
Luma Corrector
Luma Curve
Noise
Proc Amp
RGB Curves
RGB Color Corrector
Sharpen
Sixteen-Point Garbage Matte
Three-way Color Corrector
Timecode
Tint
Track Matte Key
Ultra Keyer
Video Limiter
Vertical Flip

Cross Dissolve
Dip to Black
Dip to White

Directional Blur
Fast Blur
Invert
Additive Dissolve
Film Dissolve
Warp Stabilizer

AME : Adobe Media Encoder

بله
حواسم به پریمیر نبود
فقط افترافکت را در نظر گرفته بودم که تک و توک بودن :

بعد اینکه همونطور که آقا آرشان گفتن ، چند ماه صبر کنید ، رایزن پلاس میرسه که با هزینه ای اندک ، قدرت بسیار فوق العاده ای داره (فکر کنم 12 هسته ایش ، 500 دلار باشه)

Speed Racer
02-03-18, 13:47
سیستم تا قبل از عید باید خریده بشه.

قطعات جانبی هم مورد بحث نیست. فقط کیس.

کاربرد هم صرفا ادوبی و انکودینگ x264 هست (با انکودرهایی مثل ripbot _Megui و ... )

سلام

سیستم پیشنهادی

ASUS TUF Z370-PLUS Gaming == 830000
Intel i7-8700K == 1950000
Green Glacier 240-EVO == 300000
Gigabyte GTX 1060 6GB G1 Gaming WF2X OC == 2500000
Gskill Trident Z 32GB 16GBx2 3000Mhz CL15 = 2050000
Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB == 680000
Green GP650B-OCPT 80Plus Platinum == 650000
Western Digital Red 2TB WD20EFRX == 350000
Green Z4 Astiak == 250000

فقط اینکه من حجم ssd رو نمی دونستم چقدر برای شما کافیه و یا حجم هارد و همین طور کیس که سلیقه ای هست

BoOm
02-03-18, 20:53
سلام

سیستم پیشنهادی

ASUS TUF Z370-PLUS Gaming == 830000
Intel i7-8700K == 1950000
Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB == 680000
Western Digital Red 2TB WD20EFRX == 350000
Green Z4 Astiak == 250000

فقط اینکه من حجم ssd رو نمی دونستم چقدر برای شما کافیه و یا حجم هارد و همین طور کیس که سلیقه ای هست

ممنون بابت پیشنهاد، ولی همونطور که تو پست اول گفتم دو سیستم نیازه یکی حدودا 15 تومن (با CPU قوی مثل i9 ) و یکی هم حدودا 5 تومن

Speed Racer
02-03-18, 21:12
ممنون بابت پیشنهاد، ولی همونطور که تو پست اول گفتم دو سیستم نیازه یکی حدودا 15 تومن (با CPU قوی مثل i9 ) و یکی هم حدودا 5 تومن

من برای اون سیستم 15 میلیونی با توجه به کاربرد شما این سیستمی که نوشتم رو کافی می دونم حتی بیشتر از نیاز شماست منظورم پردازنده و رم هست.

BoOm
02-03-18, 22:57
من برای اون سیستم 15 میلیونی با توجه به کاربرد شما این سیستمی که نوشتم رو کافی می دونم حتی بیشتر از نیاز شماست منظورم پردازنده و رم هست.

مسئله سرعت اتمام خروجی مدیا انکودر (یا خود پریمیر) هست. چون تعداد پروژه ها زیاده

سرعت خروجی هم قدرت CPU تعیین می کنه برای همین بودجه بالایی در نظر گرفته شده برای اون سیستم.

Speed Racer
03-03-18, 02:44
مسئله سرعت اتمام خروجی مدیا انکودر (یا خود پریمیر) هست. چون تعداد پروژه ها زیاده

سرعت خروجی هم قدرت CPU تعیین می کنه برای همین بودجه بالایی در نظر گرفته شده برای اون سیستم.

سیستم پیشنهادی i9

ASUS TUF X299 MARK 1 == 1650000
Intel Core i9-7940X == 6180000
Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 500GB == 1100000

کولری که بتونه این پردازنده رو خنک نگه داره فعلا تو ذهنم نیست می تونی از بچه های دیگه بپرسی

SajjadKhati
03-03-18, 09:59
ولی من باز تاکید میکنم
اگه میخواین سیستم رو به دو سیستم 15 تومنی و 5 تومنی تقسیم کنین ، پس حداقل الویت تون باید سیستم کار با پروژه باشه

البته قبلا گفتم که کار درستی نیست چون اغلب کارهاشون مشترک هه بجز سیستم برای پروژه که یه کم رم کمتر و ssd ضعیف تر باشه و حتی گرافیک ضعیف تر ، مشکلی نیست (مثلا رم 8 یا بهتر اینکه 16 گیگ و ssd samsung 850 evo 128gb یا 250gb و گرافیک هم با این قیمت نجومی اش ، هر چی که بودجه تون میرسه ولی حداقل 1050)
ولی اون سیستم برای پروژه (علاوه بر اینکه هر دوشون باید پردازنده ی قدرتمند داشته باشن) باید قویتر از اینی که گفتم باشه (اونی که آقا آرشان در پست بالا گفتن ، مناسب کار با پروژه هست)

Speed Racer
03-03-18, 13:33
با سلام مجدد

برای سیستم 5 میلیونی هم من سیستم زیر رو پیشنهاد می کنم که البته 5500 در میاد کلا ولی من قطعات اصلی رو نوشتم

ASUS PRIME Z370-P == 690000
Core i5-8600K == 1430000
Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming == 1300000
G.SKILL TridentZ 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 == 1050000
Samsung 850 Evo 250GB == 400000
GREEN GP600B-HP+ 80Plus Gold == 340000

امکان جا به جایی هم وجود داره بر اساس سلیقه شما. البته چون جناب سجاد خطی به صورت عملی افترافکت و ... رو کار کرده نظر ایشون خیلی مهمه و همچنین نظر خود شما جناب BoOm

SajjadKhati
03-03-18, 20:29
با سلام مجدد

برای سیستم 5 میلیونی هم من سیستم زیر رو پیشنهاد می کنم که البته 5500 در میاد کلا ولی من قطعات اصلی رو نوشتم

ASUS PRIME Z370-P == 690000
Core i5-8600K == 1430000
Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming == 1300000
G.SKILL TridentZ 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 == 1050000
Samsung 850 Evo 250GB == 400000
GREEN GP600B-HP+ 80Plus Gold == 340000

امکان جا به جایی هم وجود داره بر اساس سلیقه شما. البته چون جناب سجاد خطی به صورت عملی افترافکت و ... رو کار کرده نظر ایشون خیلی مهمه و همچنین نظر خود شما جناب BoOm

سلام آقا آرشان
به نظرم سیستم خیلی خوبی پیشنهاد دادین ، مخصوصا سیستمی که در پست شماره ی 13 گفتین
در سیستمی که در پست بالا (پست شماره ی 15) گفتین ، به نظرم بجای i5-8600K ، سیستمی برمبنای رایزن و پردازنده ی Ryzen 1700X باشه ، کارایی و قدرتش بیشتره (مادربردشم ارزونتره)

درباره ی نرم افزارهای گرافیکی مخصوصا نرم افزارهای جلوه ی ویژه مثل افترافکت و نرم افزارهای 3 بعدی، هر سخت افزاری رو پیشنهاد بدین ، به معنای واقعی کلمه اون را میبلعه . از قدرتمندترین و پرحجم ترین ssd گرفته تا بیشترین میزان رم و تا مخصوصا قدرتمندترین پردازنده و گرافیک . کلا براحتی هر سخت افزاری را به زانو درمیارن . نرم افزار سینما 4 دی ، قابلیت استفاده از 256 نخ را داره (یعنی حداکثر تا یه پردازنده ی 128 هسته ای را میتونه در اختیار بگیره . بقیه ی نرم افزارها هم همینطوری فکر کنم باشن و محدودیتی از لحاظ هسته ندارن و 20 هسته ای هم باشه یه سیستمی ، بازم زمان قابل توجهی را برای پردازش مصرف میکنن و کاربر در پروژه های حتی نیمه سنگین ، مجبور به منتظر موندن هستش)

BoOm
03-03-18, 22:09
سلام آقا آرشان
به نظرم سیستم خیلی خوبی پیشنهاد دادین ، مخصوصا سیستمی که در پست شماره ی 13 گفتین
در سیستمی که در پست بالا (پست شماره ی 15) گفتین ، به نظرم بجای i5-8600K ، سیستمی برمبنای رایزن و پردازنده ی Ryzen 1700X باشه ، کارایی و قدرتش بیشتره (مادربردشم ارزونتره)

درباره ی نرم افزارهای گرافیکی مخصوصا نرم افزارهای جلوه ی ویژه مثل افترافکت و نرم افزارهای 3 بعدی، هر سخت افزاری رو پیشنهاد بدین ، به معنای واقعی کلمه اون را میبلعه . از قدرتمندترین و پرحجم ترین ssd گرفته تا بیشترین میزان رم و تا مخصوصا قدرتمندترین پردازنده و گرافیک . کلا براحتی هر سخت افزاری را به زانو درمیارن . نرم افزار سینما 4 دی ، قابلیت استفاده از 256 نخ را داره (یعنی حداکثر تا یه پردازنده ی 128 هسته ای را میتونه در اختیار بگیره . بقیه ی نرم افزارها هم همینطوری فکر کنم باشن و محدودیتی از لحاظ هسته ندارن و 20 هسته ای هم باشه یه سیستمی ، بازم زمان قابل توجهی را برای پردازش مصرف میکنن و کاربر در پروژه های حتی نیمه سنگین ، مجبور به منتظر موندن هستش)

شما با توجه به تجربه ای که با افتر داشتید، همونطور که میدونید وقتی افکتی اعمال میشه و space زده میشه برای پخش ویدئو (تو محیط خود افتر) یه مقدار طول میکشه که رندر بشه اون قسمت و سبز رنگ بشه نوار باریک بالای تایم لاین و پخش روون بشه. حالا قدرت گرافیک و سرعت رم هم تاثیر داره تو کم شدن این زمان یا فقط تاثیر cpu هست ؟

SajjadKhati
03-03-18, 22:34
شما با توجه به تجربه ای که با افتر داشتید، همونطور که میدونید وقتی افکتی اعمال میشه و space زده میشه برای پخش ویدئو (تو محیط خود افتر) یه مقدار طول میکشه که رندر بشه اون قسمت و سبز رنگ بشه نوار باریک بالای تایم لاین و پخش روون بشه. حالا قدرت گرافیک و سرعت رم هم تاثیر داره تو کم شدن این زمان یا فقط تاثیر cpu هست ؟

قدرت گرافیک در جایی که میگین (زمان پخش)، بسته به اون افکت یا موتوری داره که از قابلیت کودا استفاده میکنن یا نه . اغلب افکت ها نمیکنن . ولی موتور ری تریس میکنه . شما یه پروژه ی ری تریس یا افکت هایی که قابلیت استفاده از کودا را دارن با فعال کردن گرافیک تست کنین ، کاملا مشهوده

ولی در اغلب افکت ها بخاطر پشتیبانی نکردن ، گرافیک هیچ تاثیری نداره . در اینجا ، فقط قدرت پردازنده هست که مهمه (از لحاظ پردازشی) و از اونجایی هم که محاسبات سنگینی دارن و تعداد هسته های cpu نسبت به گرافیک کمتره ، خیلی بیشتر طول میکشه و کاری هم بجز انتخاب پردازنده ی قدرتمندتر نداره

رم هم که بصورت مستقیم تاثیری در پردازش نداره (چون اصلا رم پردازنده نیست) ولی چون کارهای گرافیکی و رسم ، حافظه ی زیادی برای اشغال میبرن ، حافظه ی رم باید زیاد باشه ولی چون بازم رم هم کم میاره ، داخل هارد یا مخصوصا ssd باید ذخیره بشه که در نتیجه ، حافظه ی بیشتر ، به سرعت بیشتر کلی کار میانجامه . اما فرکانس حافظه تاثیر داره یا نه که قطعا داره منتها تاثیرش چقدر باشه مهمه که من نمیدونم . حافظه ی با فرکانس 3200 فکر کنم کافی باشه کلا (حالا بالاتر شد ، چه بهتر)

Mrp7
03-03-18, 23:09
اگه قدرت پردازشی مهمه تردریپر یا رایزن ببندید بهتر تو رندر کمک میکنه تا اینتل

BoOm
04-03-18, 01:00
برای Ryzen 1700X و Ryzen 1800X به ترتیب چه مادربوردی پیشنهاد می دید؟ با قیمت 500-600 تومن حدودا.

آیا لازمه هزینه بیشتری بشه برای مادربورد و تاثیری داره تو بازدهی CPU ؟

Mrp7
04-03-18, 01:05
اگه sli می خوای بکنی فقط x370 اگه که نه b350

BoOm
04-03-18, 01:06
اگه sli می خوای بکنی فقط x370 اگه که نه b350

منظور از sli کردن چیه ؟ اطلاعات من کمه در مورد سخت افزار

Mrp7
04-03-18, 01:09
استفاده همزمان دو کارت گرافیک nvidia

Mrp7
04-03-18, 01:14
X370 GAMING PRO CARBONB350 GAMING PRO CARBON

SajjadKhati
04-03-18, 09:31
برای Ryzen 1700X و Ryzen 1800X به ترتیب چه مادربوردی پیشنهاد می دید؟ با قیمت 500-600 تومن حدودا.

به نظرم این مادربرد MSI B350 GAMING PLUS با قیمت 489 تومن کاملا براتون کافی هه . چیپست x370 ، هزینه ی اضافی هست براتون .
بازدهی پردازنده ، توی مادربردهای بالاتر از این ، اون هم اگه هر دو را اورکلاک کنین ، چندان تفاوتی نداره (تهش 5 درصد تفاوت میشه) . یا اگه مادربرد 1 تومنی را تهیه کنین برای اورکلاک ، شاید به 10 درصد هم نرسه

مادربرد B350 GAMING PRO CARBON هم که جناب Mrp7 گفتن ، مادربرد خیلی خوبی . ولی همونطور که گفتم ، تفاوت شون توی اورکلاک ، ناچیزه

منتها میگن رم ای که با مادربردهای رایزن سازگار باشه ، کمیابه که میتونین از دوستان رم مورد نظر را جویا بشین

sli هم افترافکت پشتیبانی نمیکنه (تا جایی که میدونم) و هم کارایی شون را از دست دادن (مصرف بسیار بالا و کارایی پایین و ...)

Speed Racer
04-03-18, 10:36

دلیل اصلی که من رایزن پیشنهاد ندادم همون طور که آقا سجاد گفتن کمیاب بودن رم سازگار با اونه که اکثر کسانی که رایزن خریدن بعدا دیدن که رم سازگار نیست

به همین خاطر من گفتم که شما می تونی 4 ماه دیگه صبر کنی چون هم رم های سازگار با amd وارد بازار می شن و هم پردازنده های زیر و من نظرم این بود که شما باید Ryzen 2800x بگیری چون قیمت مناسبی هم داره.

21896

ولی با توجه به اینکه آقا سجاد گفت که فلان برنامه تا 256 نخ استفاده می کنه و تعداد هسته هر چقدر بیشتر باشه بهتره پس شما می تونی i9 هم بخری. چون درآمد افترافکت به قدری بالاست که با چند پروژه قسمت زیادی از پول خرید سیستم جبران می شه. تو این جور مواقع نباید صرفه جویی کرد باید بهترین ابزار رو داشت.

SajjadKhati
04-03-18, 10:43
دلیل اصلی که من رایزن پیشنهاد ندادم همون طور که آقا سجاد گفتن کمیاب بودن رم سازگار با اونه که اکثر کسانی که رایزن خریدن بعدا دیدن که رم سازگار نیست

به همین خاطر من گفتم که شما می تونی 4 ماه دیگه صبر کنی چون هم رم های سازگار با amd وارد بازار می شن و هم پردازنده های زیر و من نظرم این بود که شما باید Ryzen 2800x بگیری چون قیمت مناسبی هم داره.

21896

ولی با توجه به اینکه آقا سجاد گفت که فلان برنامه تا 256 نخ استفاده می کنه و تعداد هسته هر چقدر بیشتر باشه بهتره پس شما می تونی i9 هم بخری. چون درآمد افترافکت به قدری بالاست که با چند پروژه قسمت زیادی از پول خرید سیستم جبران می شه. تو این جور مواقع نباید صرفه جویی کرد باید بهترین ابزار رو داشت.

سلام
اونایی که گرفته بودن ، بایوس شون آپدیت بود؟
توی هر سری از آخرین آپدیت بایوس ، مینویسه که سازگاری رم بهبود یافت
حالا خودم شخصا رایزن ندارم
مثلا در لیست زیر ، رم های سازگار با مادربرد MSI B350 GAMING PLUS را گفت (نمیدونم چرا توی سایت خود msi نگفت) که اغلب رم های موجود در بازارن مثل G.Skile Trident Z :

Only the registered members can see the link

BoOm
04-03-18, 10:44
ممنون بابت راهنمایی ها.

لیست قیمت واقعی و بروز انواع سخت‌افزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 12 اسفند (Only the registered members can see the link)
تو این صفحه نزدیک 100 نوع مختلف رم اورده شده که وجود دارن تو بازار. واقعا اینقدر کمیاب هست رم سازگار با amd بین این همه ؟ :1. (2):

Speed Racer
04-03-18, 11:01
سلام
اونایی که گرفته بودن ، بایوس شون آپدیت بود؟
توی هر سری از آخرین آپدیت بایوس ، مینویسه که سازگاری رم بهبود یافت
حالا خودم شخصا رایزن ندارم
مثلا در لیست زیر ، رم های سازگار با مادربرد MSI B350 GAMING PLUS را گفت (نمیدونم چرا توی سایت خود msi نگفت) که اغلب رم های موجود در بازارن مثل G.Skile Trident Z :

مهم اینه که این سازگاری، هم باید تو سایت مادربرد نوشته شده باشه و هم تو سایت رم.

شما اگه دوست داشتی یک نگاهی به لینک زیر بنداز و می بینی که نمی شه چیزی رو تضمین کرد

لینک (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
04-03-18, 11:09
مهم اینه که این سازگاری، هم باید تو سایت مادربرد نوشته شده باشه و هم تو سایت رم.

شما اگه دوست داشتی یک نگاهی به لینک زیر بنداز و می بینی که نمی شه چیزی رو تضمین کرد

بله ممنون
پس میشه از گارانتی گرین یا e-support MSI (یا اگه از مادربرد دیگه یا استفاده میخوان کنن از گارانتی اون مادربرد) در انجمن خواست که رم سازگار رو برای مادربرد مورد نظر پیشنهاد بدن تا در هر شرایط از اورکلاک ، هیچ مشکلی نداشته باشه تا بشه به اون حرف شون در صورت مشکل ، سند داد

SajjadKhati
04-03-18, 11:16

ولی طرف ادعا میکنه این مشکل فقط با بردهای گیگابایت هه و با بردهای msi و ... مشکلی نداره

BoOm
04-03-18, 11:21
رم هم مگه اورکلاک می کنن ؟ در زمینه فعالیت من لازمه و تاثیری داره ؟

SajjadKhati
04-03-18, 11:24

بله
همونطور که گفتم ، تاثیر داره ولی چقدرش مهمه
فکر نکنم خیلی تاثیر داشته باشه (دقیق نمیدونم) .

Speed Racer
04-03-18, 11:44

فرض کن شما i7-8700K رو خریدی و یک رم با فرکانس 3200. چون فرکانس حافظه پردازنده روی 2666 هست رم به طور اتوماتیک روی 2666 قرار می گیره و شما باید به طور دستی در بایوس با استفاده از xmp رم رو روی 3200 بزاری که اینجا اورکلاک اتفاق می افته. ولی چون این رم برای این ساخته شده و در کارخونه تست شده مشکلی به وجود نمیاد

به نظر من مقدار حافظه رم بیشتر کاربرد داره در هر شرایطی تا فرکانس رم.

اما اگه رم ها Quad باشن اونجا تاثیر رم با فرکانس بالاتر مشخص می شه و اون هم در رندرهایی که مثلا یک هفته تا یک ماه زمان می بره مثل رشته معماری. ولی در کارهای با حجم پایین اونقدر تاثیری نداره

Mrp7
04-03-18, 15:24
به نظر من رایزن بگیرید اون زمانی که اولش اومده بود ناسازگار بود اما الان درست شده من b350 pro carbon دارم رم هام تا 2800 اور شده و هیچ مشکلی ندارند اگه رمتون کمتر از 3000 باشه هیچ مشکلی پیدا نمیکنه اگه بالا تر از 3000 باشه تک و توک یا اگه تو لیست رم مادربردت نباشه اون موقع به مشکل میخوره که اگه دستی یزنید اوکی میشه.

BoOm
08-03-18, 03:19
دوستان بنچمارک های Ryzen 1800x رو با i7-8700 مقایسه می کردم اکثر موارد اینتل بالاتر بود:

UserBenchmark: AMD Ryzen 7 1800X vs Intel Core i7-8700 (Only the registered members can see the link)

اگر سی پی رو همین i7-8700 بردارم، چه مادربورد و رم (16) و کولری براش پیشنهاد می دید؟ (جمعا زیر 2 تومن باید بشن این سه قلم)

SajjadKhati
08-03-18, 09:04
دوستان بنچمارک های Ryzen 1800x رو با i7-8700 مقایسه می کردم اکثر موارد اینتل بالاتر بود:

UserBenchmark: AMD Ryzen 7 1800X vs Intel Core i7-8700 (Only the registered members can see the link)

اگر سی پی رو همین i7-8700 بردارم، چه مادربورد و رم (16) و کولری براش پیشنهاد می دید؟ (جمعا زیر 2 تومن باید بشن این سه قلم)

i7-8700 و Ryzen 1800x تقریبا در حد هم هستن . فرقی ندارن . ولی i7-8700K ازRyzen 1800x یه کم بهتره
اگه برای ارتقاء در آینده میکنین ، Ryzen 1800x را بگیرین چون مادربرداش با سری رایزن پلاس که قراره بیاد سازگاره و تا پردازنده ی 12 هسته ای (Ryzen 2800X) را ساپورت میکنه در آینده . حتی Ryzen 2800X با قیمتی در حد 2.7 میلیون الان ، به احتمال بسیار زیاد قدرتی در حد i9-7940X با قیمت 6 میلیون الان خواهد داشت (یا حداقل اینکه بسیار باهاش رقابت خواهد داشت)

اون سایتی که دادین هم برای مقایسه ، سایت معتبری نیست :

BoOm
08-03-18, 14:53
i7-8700 و Ryzen 1800x تقریبا در حد هم هستن . فرقی ندارن . ولی i7-8700K ازRyzen 1800x یه کم بهتره
اگه برای ارتقاء در آینده میکنین ، Ryzen 1800x را بگیرین چون مادربرداش با سری رایزن پلاس که قراره بیاد سازگاره و تا پردازنده ی 12 هسته ای (Ryzen 2800X) را ساپورت میکنه در آینده . حتی Ryzen 2800X با قیمتی در حد 2.7 میلیون الان ، به احتمال بسیار زیاد قدرتی در حد i9-7940X با قیمت 6 میلیون الان خواهد داشت (یا حداقل اینکه بسیار باهاش رقابت خواهد داشت)

اون سایتی که دادین هم برای مقایسه ، سایت معتبری نیست :

ممنون بابت توضیحات. ولی ارتقا سیستم بعیده در آینده نزدیک.

i7 8700 رو برای سیستم کاری در نظر داریم. فعلا تصمیم شرکت بر این شد که رندرها هم روی همون انجام بشه و سیستم رندر سال آینده خریداری بشه.

حالا اگر کسی مادربورد و رم و کولر متناسب باهاش در نظر داره لطف کنه راهنمایی کنه

Speed Racer
08-03-18, 19:50
ممنون بابت توضیحات. ولی ارتقا سیستم بعیده در آینده نزدیک.

i7 8700 رو برای سیستم کاری در نظر داریم. فعلا تصمیم شرکت بر این شد که رندرها هم روی همون انجام بشه و سیستم رندر سال آینده خریداری بشه.

حالا اگر کسی مادربورد و رم و کولر متناسب باهاش در نظر داره لطف کنه راهنمایی کنه

پس یکی از رم های زیر رو جایگزین کن

ASUS TUF Z370-PLUS Gaming == 800000

KingSton HyperX Predator DDR4 16GB (2x 8GB) 3200MHz CL16 == 850000
G.SKILL Ripjaws V DDR4 16GB (2x 8GB) 3000MHz CL15 == 850000

BoOm
08-03-18, 21:53
پس یکی از رم های زیر رو جایگزین کن

ASUS TUF Z370-PLUS Gaming == 800000

KingSton HyperX Predator DDR4 16GB (2x 8GB) 3200MHz CL16 == 850000
G.SKILL Ripjaws V DDR4 16GB (2x 8GB) 3000MHz CL15 == 850000

برای این cpu کولر ارزون تر نمیشه نصب کرد ؟ مثل CPU Cooler Deepcool IceBlade Pro V2

.........
کانفیگ نهایی اینه، ناسازگاری نداره قطعه ای ؟

690 ASUS PRIME Z370-P LGA1151 Z370
1700 Intel Core i7-8700 Coffee Lake
1150 MSI GTX 1050 Ti 4GT OCV1 4GB GDDR5 1150
825 Kingston HyperX Predator 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4
400 Samsung 850 Evo 250GB
340 GREEN GP600B-HP+ 80Plus Gold
320 X3 vampire
220 CPU Cooler Deepcool IceBlade Pro V2 220
335 Seagate SkyHawk 2TB Surveillance 64MB Buffer
925 LG 24MP68VQ

6905

Speed Racer
08-03-18, 22:07
برای این cpu کولر ارزون تر نمیشه نصب کرد ؟ مثل CPU Cooler Deepcool IceBlade Pro V2

.........
کانفیگ نهایی اینه، ناسازگاری نداره قطعه ای ؟

690 ASUS PRIME Z370-P LGA1151 Z370
1700 Intel Core i7-8700 Coffee Lake
1150 MSI GTX 1050 Ti 4GT OCV1 4GB GDDR5 1150
825 Kingston HyperX Predator 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4
400 Samsung 850 Evo 250GB
340 GREEN GP600B-HP+ 80Plus Gold
320 X3 vampire
220 CPU Cooler Deepcool IceBlade Pro V2 220
335 Seagate SkyHawk 2TB Surveillance 64MB Buffer
925 LG 24MP68VQ

6905

پس این ssd رو بجاش بگیر که هم جدیدتره و هم عمر دوبرابری نسبت به 850 داره. فقط 50 تومن گرونتره

Samsung 860 Evo 250GB

مانیتورت محشره