سلام ، یه مشکلی برا ویندوزم پیش اومده که هر برنامه ایو بخوام باز کنم ، باید آدرس برنامه رو دوباره بدم بهش مثلن فایرفاکس تا تلگرام یا .... هرچی بخوام اجرا کنم مشکل داره ، برنامه هم نمیشه نصب کرد ، تسک منیجر هم غیر فعال شده ، یهو برق رفت بعد اینکه اومد اینطوری شد، حتا واسه فایل های نصبی هم اینطوری میشه ، عکس ضمیمه شد عکس دومی برای باز کردن تسک منیجر و ....
2186821869
Speed Racer
01-03-18, 03:11
سلام
استارت منو رو باز کن و روی settings کلیک کن و در پنجره باز شده روی system و دوباره در پنجره باز شده در سمت چپ گزینه default apps رو پیدا کن و روش کلیک کن
حالا در قسمت Reset to the microsoft recommended defaults روی Reset کلیک کن تا درست بشه
21870
در قسمت choose default apps by file type هم می تونی به صورت دستی مشخص کنی که مثلا فایل های html با chrome باز بشن یا mp4 با vlc player
در قسمت set default by app می تونی هر برنامه رو انتخاب کنی و بعد set this program as default رو بزنی تا برنامه های مربوطه رو با اون باز کنه
majnoun1
01-03-18, 03:31
سلام
استارت منو رو باز کن و روی settings کلیک کن و در پنجره باز شده روی system و دوباره در پنجره باز شده در سمت چپ گزینه default apps رو پیدا کن و روش کلیک کن
حالا در قسمت Reset to the microsoft recommended defaults روی Reset کلیک کن تا درست بشه
21870
در قسمت choose default apps by file type هم می تونی به صورت دستی مشخص کنی که مثلا فایل های html با chrome باز بشن یا mp4 با vlc player
در قسمت set default by app می تونی هر برنامه رو انتخاب کنی و بعد set this program as default رو بزنی تا برنامه های مربوطه رو با اون باز کنه
مشکل من چیز دیگس ، مثلن خود firefox.exe هم باز میکنم بازم همون میاد بالا ، حتا فایل های نصبی هم که اجرا میکنم بازم اون میاد بالا
Speed Racer
01-03-18, 04:02
مشکل من چیز دیگس ، مثلن خود firefox.exe هم باز میکنم بازم همون میاد بالا ، حتا فایل های نصبی هم که اجرا میکنم بازم اون میاد بالا
فایل زیر رو دانلود کن و روش دابل کلیک کن ببین همون پیغام میاد
اگه باز شد مثلا میگه می خوای مشکلات start menu رو درست کنم و باید next بزنی و همچنین مشکلات دیگر قسمت ها رو
لینک (Only the registered members can see the link)