PDA

مشاهده نسخه کامل : سیاه بودن تصویر بعد از روشن کردن لپ تاپ acer aspire 7552g

match
25-02-18, 15:35
سلام دوستان

من وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم مانیتور هیچ تصویری نشون نمیده ولی لپ تاپ روشنه ، یه جا خونده بودم که کابل شارژ و باتری رو جدا کنیم و دکمه پاور رو 30 ثانیه نگه داریم بعد با کابل و بدون باتری روشن کنیم، یه بار این کارو انجام دادم جواب داد ولی بعد از چند روز که لپ تاپ استفاده نشد دوباره همین مشکل پیش اومد و این راه حل هم جواب نداد. تا اینکه بعد از چند بار امتحان کردن یه بار فقط با باتری و بدون کابل شارژ لپ تاپو روشن کردم با تاخیر تصویر اومد و لپ تاپ بالا اومد میخواستم بدونم مشکل از چیه؟ خودم بین باتری بک آپ یا باتری خود لپ تاپ شک دارم!

اینم بگم که رم لپ تاپو عوض کرده بودم و بعد با این مشکل مواجه شدم فکر کردم مشکل از رم هستش و رم قبلی لپ تاپو دوباره گذاشتم ولی بازم این مشکل وجود داشت

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

مدل لپ تاپ: Acer Aspire 7552G-7633

AMD>INTEL
25-02-18, 15:45
سلام دوستان

من وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم مانیتور هیچ تصویری نشون نمیده ولی لپ تاپ روشنه ، یه جا خونده بودم که کابل شارژ و باتری رو جدا کنیم و دکمه پاور رو 30 ثانیه نگه داریم بعد با کابل و بدون باتری روشن کنیم، یه بار این کارو انجام دادم جواب داد ولی بعد از چند روز که لپ تاپ استفاده نشد دوباره همین مشکل پیش اومد و این راه حل هم جواب نداد. تا اینکه بعد از چند بار امتحان کردن یه بار فقط با باتری و بدون کابل شارژ لپ تاپو روشن کردم با تاخیر تصویر اومد و لپ تاپ بالا اومد میخواستم بدونم مشکل از چیه؟ خودم بین باتری بک آپ یا باتری خود لپ تاپ شک دارم!

اینم بگم که رم لپ تاپو عوض کرده بودم و بعد با این مشکل مواجه شدم فکر کردم مشکل از رم هستش و رم قبلی لپ تاپو دوباره گذاشتم ولی بازم این مشکل وجود داشت

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

مدل لپ تاپ: Acer Aspire 7552G-7633

الان تصویر ندارید یا با تاخیر تصویر دارید

match
25-02-18, 17:24
الان تصویر ندارید یا با تاخیر تصویر دارید

وقتی کابل شارژر وصله روشن میکنم کلا تصویر ندارم ، ولی وقتی کابل وصل نیست و فقط باتری وصله روشن میکنم با تاخیر تصویر میاد

AMD>INTEL
25-02-18, 18:03
وقتی کابل شارژر وصله روشن میکنم کلا تصویر ندارم ، ولی وقتی کابل وصل نیست و فقط باتری وصله روشن میکنم با تاخیر تصویر میاد

این دستگاه مشکل پیدا کرده در قسمت EC
یکبار با باتری سیستم را بوت کن
شارژر را وصل کن تو ویندوز
اخرین بایوس را از سایت ایسر بگیر و اپدیت کن
احتمال 90 درصد مشکل حل میشه

match
08-03-18, 11:40
این دستگاه مشکل پیدا کرده در قسمت EC
یکبار با باتری سیستم را بوت کن
شارژر را وصل کن تو ویندوز
اخرین بایوس را از سایت ایسر بگیر و اپدیت کن
احتمال 90 درصد مشکل حل میشه

بایوس رو آپدیت کردم، الان با کابل شارژر با تاخیر تصویر میاد (قبلا وقتی کابل وصل بود اصلا تصویر نمی داد) ، دیگه راه حلی نداره؟

AMD>INTEL
08-03-18, 13:04
بایوس رو آپدیت کردم، الان با کابل شارژر با تاخیر تصویر میاد (قبلا وقتی کابل وصل بود اصلا تصویر نمی داد) ، دیگه راه حلی نداره؟

مشکل ec هست . باید ببری سازگار برات بایوسش و ec را پروگرام کنند . اگر همینطوری بهت جواب میده دست نزن

match
08-03-18, 13:32
مشکل ec هست . باید ببری سازگار برات بایوسش و ec را پروگرام کنند . اگر همینطوری بهت جواب میده دست نزن

اوکی ، ممنونم از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین :merci:

AMD>INTEL
08-03-18, 14:39
اوکی ، ممنونم از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین :merci:

خواهش میکنم :1. (35):

match
14-03-18, 15:10
با عرض پوزش ، یه سوال دیگه هم داشتم

وقتی هارد اکسترنالمو وصل میکنم به لپ تاپ یا تصویر کلا سیاه میشه یا سیستم ریست میشه، بازم مشکل از همون EC هستش؟