PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در آپدیت شدن ویندوز 10

david-ebi
21-02-18, 13:37
سلام.وقتی که روی دکمه check for update در داخل بخش windows update خود ویندوز 10 کلیک می کنم پس از چند تانیه سرچ برای آپدیتهای جدید پیام زیر نمایش داده میشه:

Your device is at risk because it's out of date and missing important security and quality updates. Let's get you back on track so Windows can run more securely. Select this button to get going

مشکل چیه که فایلهای آپدیت جدید رو نمیتونه دانلود کنه و مرتب هم پیام خارج از آپدیت بودن ویندوز رو میده؟!!!!

Speed Racer
22-02-18, 00:40
سلام

این مشکل دلایلی زیادی می تونه داشته باشه که من چندتاش رو میگم و شما امتحان کن شاید درست بشه

اول اینکه تاریخ سیستم باید به روز باشه یعنی 2/22/2018 و Time Zone هم روی UTC+03:30 Tehran باشه و تیک Automatic Adjust Clock هم زده باشه

شما کلید ویندوز و R رو بزن و پنجره Run رو بار کن و عبارت Services.msc رو paste کن.

در قسمت name ابتدا Windows update رو پیدا کن و دوبار روش کلیک کن تا پنجرش باز بشه و در قسمت startup type منوی کشویی رو باز کن و بزار روی Automatic و در قسمت service status روی start کلیک کن تا سرویس فعال بشه و OK کن

همچنین Windows Modules Installer رو هم به روش بالا عمل کن (البته اگه به جای automatic روی manual هم باشه عمل می کنه)

کلید ویندزو و کلید X رو بزن و در منو Command Prompt (Admin) رو انتخاب کن و دستور های زیر رو یکی یکی داخلش وارد کن و اینتر رو بزن (البته می تونی cmd رو در قسمت سرچ استارت منو تایپ کنی و روش راست کلیک کن و Run As Administrator رو بزن و بعد دستورات زیر رو وارد کن)

net stop wuauserv

net stop cryptSvc

net stop bits

net stop msiserver

حالا دستورات زیر رو به ترتیب وارد محیط command prompt کن و اینتر بزن

ren C:\\Windows\\System32\\catroot2 Catroot2.old

ren C:\\Windows\\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old

به صورت دستی هم می تونی اینکار رو انجام بدی:

برو به مسیر زیر و نام Catroot2 رو به Catroot2.old تغییر بده

C:\\Windows\\System32\\catroot2

بعد برو به مسیر زیر و نام فولدر SoftwareDistribution رو به SoftwareDistribution.old تغییر بده

C:\\Windows\\SoftwareDistribution

حالا دستورات زیر رو یکی یکی داخل محیط cmd وارد کن و اینتر بزن

net start wuauserv

net start cryptSvc

net start bits

net start msiserver

بعد از بستن پنجره cmd ویندوز رو ریستارت کن و بعد به مسیرهایی که در بالا اشاره کردم برو و Catroot2.old و SoftwareDistribution.old رو دیلیت کن

یک راهی هم مایکروسافت گذاشته. شما به لینک زیر برو و ویندوز 10 رو انتخاب کن و فایلی که مشخص کرده رو دانلود کن و بعد برو به محل ذخیره شدنش و روش دوبار کلیک کن و دستوراتی که نوشته که مثلا باید next رو بزنی رو اجرا کن تا مشکل رو fix کنه

Only the registered members can see the link

راه حل های دیگه ای هم هست فعلا شما همینا رو امتحان کن ببین چی می شه

david-ebi
22-02-18, 10:06
سلام

این مشکل دلایلی زیادی می تونه داشته باشه که من چندتاش رو میگم و شما امتحان کن شاید درست بشه

اول اینکه تاریخ سیستم باید به روز باشه یعنی 2/22/2018 و Time Zone هم روی UTC+03:30 Tehran باشه و تیک Automatic Adjust Clock هم زده باشه

شما کلید ویندوز و R رو بزن و پنجره Run رو بار کن و عبارت Services.msc رو paste کن.

در قسمت name ابتدا Windows update رو پیدا کن و دوبار روش کلیک کن تا پنجرش باز بشه و در قسمت startup type منوی کشویی رو باز کن و بزار روی Automatic و در قسمت service status روی start کلیک کن تا سرویس فعال بشه و OK کن

همچنین Windows Modules Installer رو هم به روش بالا عمل کن (البته اگه به جای automatic روی manual هم باشه عمل می کنه)

کلید ویندزو و کلید X رو بزن و در منو Command Prompt (Admin) رو انتخاب کن و دستور های زیر رو یکی یکی داخلش وارد کن و اینتر رو بزن (البته می تونی cmd رو در قسمت سرچ استارت منو تایپ کنی و روش راست کلیک کن و Run As Administrator رو بزن و بعد دستورات زیر رو وارد کن)

net stop wuauserv

net stop cryptSvc

net stop bits

net stop msiserver

حالا دستورات زیر رو به ترتیب وارد محیط command prompt کن و اینتر بزن

ren C:\\Windows\\System32\\catroot2 Catroot2.old

ren C:\\Windows\\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old

به صورت دستی هم می تونی اینکار رو انجام بدی:

برو به مسیر زیر و نام Catroot2 رو به Catroot2.old تغییر بده

C:\\Windows\\System32\\catroot2

بعد برو به مسیر زیر و نام فولدر SoftwareDistribution رو به SoftwareDistribution.old تغییر بده

C:\\Windows\\SoftwareDistribution

حالا دستورات زیر رو یکی یکی داخل محیط cmd وارد کن و اینتر بزن

net start wuauserv

net start cryptSvc

net start bits

net start msiserver

بعد از بستن پنجره cmd ویندوز رو ریستارت کن و بعد به مسیرهایی که در بالا اشاره کردم برو و Catroot2.old و SoftwareDistribution.old رو دیلیت کن

یک راهی هم مایکروسافت گذاشته. شما به لینک زیر برو و ویندوز 10 رو انتخاب کن و فایلی که مشخص کرده رو دانلود کن و بعد برو به محل ذخیره شدنش و روش دوبار کلیک کن و دستوراتی که نوشته که مثلا باید next رو بزنی رو اجرا کن تا مشکل رو fix کنه

راه حل های دیگه ای هم هست فعلا شما همینا رو امتحان کن ببین چی می شه

تشکر فراوان از شما دوست عزیز.
راه حلهای 1و2 که در سیستم من درست بود از قبل طبق چیزی که شما نوشتید.
فقط یک سوالی دارم وقتی که می گید:

این کار رو فقط در روش دستی انجام بدم یا تو اون روش دیگه هم انجام بدم؟
ممنونم

Speed Racer
22-02-18, 10:41
تشکر فراوان از شما دوست عزیز.
راه حلهای 1و2 که در سیستم من درست بود از قبل طبق چیزی که شما نوشتید.
فقط یک سوالی دارم وقتی که می گید:

این کار رو فقط در روش دستی انجام بدم یا تو اون روش دیگه هم انجام بدم؟
ممنونم

ببین مثلا شما نمی تونی فولدر SoftwareDistribution رو تغییر نام بدی اول باید با دستور net stop wuauserv سرویسش رو غیر فعال کنی تا بتونی آخرش old. رو قرار بدی و بعد از تغییر نام چون ویندوز به اون سرویس احتیاج داره با دستور net start wuauserv دوباره فعالش می کنی

حالا بعد از ریستارت شدن فولدر های catroot2 و SoftwareDistribution در مسیرهایی که گفتم دوباره ایجاد میشن و شما می تونی اون فولدرهای قدیمی رو پاک کنی. یعنی دو تا فولدر داریم

SoftwareDistribution
SoftwareDistribution.old

اونی که آخرش old داره یعنی اون قدیمیه هست که باید حذف بشه. (هر دو فولدر رو باید دیلیت کنی)

چون موارد زیادی باعث این کار می شه من دقیقا نمی تونم بگم که با این کارها مشکل شما حل می شه ولی امیدوارم که بتونی آپدیت کنی

david-ebi
22-02-18, 11:38
ببین مثلا شما نمی تونی فولدر SoftwareDistribution رو تغییر نام بدی اول باید با دستور net stop wuauserv سرویسش رو غیر فعال کنی تا بتونی آخرش old. رو قرار بدی و بعد از تغییر نام چون ویندوز به اون سرویس احتیاج داره با دستور net start wuauserv دوباره فعالش می کنی

حالا بعد از ریستارت شدن فولدر های catroot2 و SoftwareDistribution در مسیرهایی که گفتم دوباره ایجاد میشن و شما می تونی اون فولدرهای قدیمی رو پاک کنی. یعنی دو تا فولدر داریم

SoftwareDistribution
SoftwareDistribution.old

اونی که آخرش old داره یعنی اون قدیمیه هست که باید حذف بشه. (هر دو فولدر رو باید دیلیت کنی)

چون موارد زیادی باعث این کار می شه من دقیقا نمی تونم بگم که با این کارها مشکل شما حل می شه ولی امیدوارم که بتونی آپدیت کنی

متاسفانه با هیچ یک از راههای گفته شده مشکل حل نشد و همچنان اون ارور کذایی پابرجاست.
احساس می کنم این مشکل بعد از آپدیت بایوس مادربردم به وجود اومده.

Speed Racer
22-02-18, 11:56
متاسفانه با هیچ یک از راههای گفته شده مشکل حل نشد و همچنان اون ارور کذایی پابرجاست.

شما لطف کن ورژن دقیق ویندوزت رو اعلام کن

AMD>INTEL
22-02-18, 12:07

زمان و تاریخ سیستمت درسسته ؟
انتی ویروست را موقتا غیر فعال کن

david-ebi
22-02-18, 12:11
شما لطف کن ورژن دقیق ویندوزت رو اعلام کن

windows10 enterprise

version:1709

os build:16299.98

Speed Racer
22-02-18, 12:17
windows10 enterprise

version:1709

os build:16299.98

پس به صورت آفلاین آپدیت کن

آخرین آپدیت تا تاریخ ( 2/13/2018)

لینک (Only the registered members can see the link)

david-ebi
22-02-18, 12:34
پس به صورت آفلاین آپدیت کن

آخرین آپدیت تا تاریخ ( 2/13/2018)

لینک (Only the registered members can see the link)

با تشکر از شما دوست عزیز.
در یکی از فروم های خارجی راه حلی شبیه به راه حل شما گفته شده بود.
یعنی گفته بود آپدیت KB4058043 رو آنیستال کنید و آپدیت KB4073290 رو دانلود و نصب کنید.مشکل حل میشه

منم همین کار رو کردم و بعد از نصب آپدیت جدید به صورت آفلاین و ریستارت سیستم الان وقتی گزینه check for update رو میزنم خوشبختانه پیام your divice is up to date رو نشون میده با اون تیک سبز.

اما ظاهرا لینک آپدیتی که شما گذاشتید باید جدیدتر باشه.چون تاریخ این آپدیتی که من دانلود کردم 1/17/2018 هست!!!!!!

الانم هر چی گزینه check for update رو میزنم میگه دستگاه شما آپدیت هست

الان os build هم شده 16299.194

Speed Racer
22-02-18, 12:45
با تشکر از شما دوست عزیز.
در یکی از فروم های خارجی راه حلی شبیه به راه حل شما گفته شده بود.
یعنی گفته بود آپدیت KB4058043 رو آنیستال کنید و آپدیت KB4073290 رو دانلود و نصب کنید.مشکل حل میشه

منم همین کار رو کردم و بعد از نصب آپدیت جدید به صورت آفلاین و ریستارت سیستم الان وقتی گزینه check for update رو میزنم خوشبختانه پیام your divice is up to date رو نشون میده با اون تیک سبز.

اما ظاهرا لینک آپدیتی که شما گذاشتید باید جدیدتر باشه.چون تاریخ این آپدیتی که من دانلود کردم 1/17/2018 هست!!!!!!

الانم هر چی گزینه check for update رو میزنم میگه دستگاه شما آپدیت هست

الان os build هم شده 16299.194

آخه تو پست 5 گفتی که مشکلت حل نشده

پس حالا که مشکل حل شده نمی خواد اینو دانلود کنی بزار نسخه جدیدترش که اومد رو دانلود کن البته اگه ترافیک اضافه داری دوست داشتی دانلود کن

david-ebi
22-02-18, 12:50
آخه تو پست 5 گفتی که مشکلت حل نشده

پس حالا که مشکل حل شده نمی خواد اینو دانلود کنی بزار نسخه جدیدترش که اومد رو دانلود کن البته اگه ترافیک اضافه داری دوست داشتی دانلود کن

درسته.اونجا هنوز مشکل وجود داشت.اما بعد از اون پست و قبل از اینکه شما راه حل آفلاین رو بگی من اون راه حل رو تو یک فروم خارجی دیدم و تا انجامش دادم و اومدم نتیجه رو بگم دیدم شما هم در پست جدید تقریبا همون راه حل رو گفتید.
در هر صورت خیلی ممنونم که با راهنماییهاتون باعث شدید من بتونم جواب رو پیدا کنم.:11():