PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال: بکاپ گرفتن از فایل های هارد دیسک اینترنال "بدسکتور دار شدید"

B-Prot
20-02-18, 08:57
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان

من يک هارد ديسک مغناطيسي 1 ترابايت "سيگيت" دارم که متاسفانه "بد سکتور" شديدي گرفته است.

طوري که فقط توانستم با نرم افزار بوتيبل Parted Magic وارد هارد بشوم و برخي فايل ها را کپي کنم.

با نرم افزارهايي مثل HDD Regenerator و غيره امتحان کردم که بد سکتور شديد را نشان دادند و نتوانستند بدسکتور را تعمير کنند و حتي برخي از اين نرم افزارها قادر به شناسايي هارد نبودند.

-----

سوالات مهم:

1. من الان يک هارد 2 ترابايت تازه خريده ام، به نظرتون با چه نرم افزاري و با چه شيوه اي "فایل های داخل هارد بدسکتور دار" به طور کامل کپي کنم؟ و اینکه به هارد جدید آسیبی نرسد؟

2. آیا بکاپ گرفتن و کپي کردن اطلاعات از هاردي که بشدت "بد سکتور" داره به هارد جديدي که خريدم آسيب مي رساند؟

با تشکر.

AMD>INTEL
20-02-18, 10:06
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان

من يک هارد ديسک مغناطيسي 1 ترابايت "سيگيت" دارم که متاسفانه "بد سکتور" شديدي گرفته است.

طوري که فقط توانستم با نرم افزار بوتيبل Parted Magic وارد هارد بشوم و برخي فايل ها را کپي کنم.

با نرم افزارهايي مثل HDD Regenerator و غيره امتحان کردم که بد سکتور شديد را نشان دادند و نتوانستند بدسکتور را تعمير کنند و حتي برخي از اين نرم افزارها قادر به شناسايي هارد نبودند.

-----

سوالات مهم:

1. من الان يک هارد 2 ترابايت تازه خريده ام، به نظرتون با چه نرم افزاري و با چه شيوه اي "فایل های داخل هارد بدسکتور دار" به طور کامل کپي کنم؟ و اینکه به هارد جدید آسیبی نرسد؟

2. آیا بکاپ گرفتن و کپي کردن اطلاعات از هاردي که بشدت "بد سکتور" داره به هارد جديدي که خريدم آسيب مي رساند؟

با تشکر.

به هارزد جدید آسیب نمیزنه . برای بکاپ مد نظر شما باید ببرید مراکز تعمیرات و ریکاوری هارد دیسک . اونها با ابزار تخصصی درصد بالایی از فایل ها شما را بر میگردونند

B-Prot
20-02-18, 10:31
سلام و تشکر از شما دوست خوبم.
خود سیستم هنگام روشن کردن کامپیوتر اعلام میکنه که از هارد بکاپ تهیه نمایید.
با نرم افزار بوتیبل Parted Magic تمامی پارتیشن ها رو میشناسه.

من قبلا یه هارد وسترن داشتم که بردم به یکی از همین موسسات به اصطلاح بازیابی که متاسفانه در ابتدا پول رو می گیرند و جالب اینکه می گویند
تعهدی نداریم فایل ها بازگردانده شوند و یا هارد تعمیر شود و پولی که می دهید رو هم باز نمی گردانیم.
البته این ابتدا پول گرفتن برای تمامی این موسسات دروغین هستش. چون از چندتاشون هم پرسیدم روال کار به این صورت بود. و جالب باز هم اینکه نمی گویند
نمی توانیم کاری کنیم، بلکه از خودشون هم تعریف می کنند.
یکبار سر من هم بابت هارد وسترن کلاه گذاشتند.
--------------

یک سوال داشتم بهتر از این Parted Magic آیا نرم افزار بوتیبلی را می شناسید؟

با تشکر.

AMD>INTEL
20-02-18, 10:34
سلام و تشکر از شما دوست خوبم.
خود سیستم هنگام روشن کردن کامپیوتر اعلام میکنه که از هارد بکاپ تهیه نمایید.
با نرم افزار بوتیبل Parted Magic تمامی پارتیشن ها رو میشناسه.

من قبلا یه هارد وسترن داشتم که بردم به یکی از همین موسسات به اصطلاح بازیابی که متاسفانه در ابتدا پول رو می گیرند و جالب اینکه می گویند
تعهدی نداریم فایل ها بازگردانده شوند و یا هارد تعمیر شود و پولی که می دهید رو هم باز نمی گردانیم.
البته این ابتدا پول گرفتن برای تمامی این موسسات دروغین هستش. چون از چندتاشون هم پرسیدم روال کار به این صورت بود. و جالب باز هم اینکه نمی گویند
نمی توانیم کاری کنیم، بلکه از خودشون هم تعریف می کنند.
یکبار سر من هم بابت هارد وسترن کلاه گذاشتند.
--------------

یک سوال داشتم بهتر از این Parted Magic آیا نرم افزار بوتیبلی را می شناسید؟

با تشکر.

خوب جای مناسبی مراجعه نکرده بودید . این شرکت ها فایل های ارگان های مهم هم بر میگردونند
پارتد مجیک قویترینه