سلام
من به پیشنهاد دوستان در انجمن لپتاپ aspire vx5 با سی پی یو 7700hq و گرافیک 1050 رو حدود 1 ماهه که خریدم مشکلی که دارم دمای سی پی یو با کولپد در فول لود به 95 درجه میرسه این دما عادیه ؟ مشکلی برای لپتاپ ایجاد نمیشه؟ یا راهی نیست دما رو کم کرد ؟
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
18-02-18, 14:27
سلام
من به پیشنهاد دوستان در انجمن لپتاپ aspire vx5 با سی پی یو 7700hq و گرافیک 1050 رو حدود 1 ماهه که خریدم مشکلی که دارم دمای سی پی یو با کولپد در فول لود به 95 درجه میرسه این دما عادیه ؟ مشکلی برای لپتاپ ایجاد نمیشه؟ یا راهی نیست دما رو کم کرد ؟
دما پردازنده های کابی لیک بالاست . اگر مشکلی از نظر سرعت ندارید موردی نداره .
Speed Racer
18-02-18, 16:12
سلام
سلام
شما نوشتی با کولپد 95 درجه!!!
یکی از مهمترین مشکلاتی که لپ تاپ های ایسر دارن داغ شدن بیش از حد اوناست و اکثرا برای همین نمی خرن. با این دما سی پی یو شما اسیب می بینه. فکر می کنم باید ببری گارانتی اونا چک بکنن و یک راهکار مناسبی ارائه بدن
Ramin65k
18-02-18, 17:20
کولپدم اینه
TSCO TCLP 3100
نمیدونم بفرستم گارانتی نمیگن مشکل نداره و این دما برای این پردازنده عادیه ؟ یکی 2 تا سایت خارجی چک کردم تست گذاشته بودن اونها هم فول لود به 90 درجه رسیده بود
یکی پیشنهاد داده بود سرعت پردازنده رو بیارم پایین (اندر کلاک) با یه نرم افزار
AMD>INTEL
18-02-18, 18:43
کولپدم اینه
TSCO TCLP 3100
نمیدونم بفرستم گارانتی نمیگن مشکل نداره و این دما برای این پردازنده عادیه ؟ یکی 2 تا سایت خارجی چک کردم تست گذاشته بودن اونها هم فول لود به 90 درجه رسیده بود
یکی پیشنهاد داده بود سرعت پردازنده رو بیارم پایین (اندر کلاک) با یه نرم افزار
این پردازنده حرارتش به همین شکله و مشکلی نداره .فقط یک کول پد استاندارد آلمینیومی مثل ارگو استند کولر مستر تهیه کنید