agha_jo0n
14-02-18, 00:59
سلام
دوستان من یه هارد اکسترنال 2 ترابایت usb3 مدل سیلیکون پاور a65 خریده بودم که وقتی به پورت usb3 لپتاپم وصل میکردم بعد از چن دیقه قطع و وصل میشد
بلاخره این هاب آداپتور دار رو از دیجی خریدم
هاب USB 3.0 هفت پورت ویولینک مدل WL-UH3073D (Only the registered members can see the link)
مشکل قطع و وصل شدن به کل حل شد!
حتی با اینکه 2 تا هارد اکسترنال یکی با همین 2تراعه یکی دیگه 1 ترا(هارد 2.5 اینچ داخلی بوده که تو باکس سیگیت بکاپ پلاس گذاشتم) وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ئ راحت با سرعت بالا و بی مشکل کار میکنن!
مساله ای ک جدیدا بهش پی بردم اینه ک :
وقتی لپتاپو خاموش میکنم هنوز داخل هارد silicon power a65 برق هستش و چراغش روشنه ( هارد به هاب وصله و هابم به برق)
و با اینکه بعد از چند دقیقه خاموش میشه ولی بازم در کارکرد هارد محاسبه میشه!
حالا چجوری ؟
من لپتاپو ساعت 3 ظهر خاموش کردم و هاردها به هاب وصل بودن
قبل خاموش کردن ساعتهای روشن بودن هارد ها رو یادداشت کردم :
هارد سیلیکون پاور 343 ساعت
هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت
بعد از 10 ساعت یعنی ساعت 1 شب رفتم لپتاپو روشن کردم و کارکرد ها رو مجددا چک کردم :
هارد سیلیکون شده بود 353 ساعت
و هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت(ثابت مونده بود)
یعنی هارد سیلیکون با اینکه لپتاپ خاموش بوده و هارد به هاب متصل بوده و هاب هم به برق این 10 ساعتو بعنوان زمان روشن بودن محاسبه کرده
ولی اون یکی هارد خیر...
دوستان برای حل این مشکل راه حلی ب نظرتون میرسه ؟
نمیخام هی یو اس بیو در بیارم دوباره بزنم(ترجیحا)
دوستان من یه هارد اکسترنال 2 ترابایت usb3 مدل سیلیکون پاور a65 خریده بودم که وقتی به پورت usb3 لپتاپم وصل میکردم بعد از چن دیقه قطع و وصل میشد
بلاخره این هاب آداپتور دار رو از دیجی خریدم
هاب USB 3.0 هفت پورت ویولینک مدل WL-UH3073D (Only the registered members can see the link)
مشکل قطع و وصل شدن به کل حل شد!
حتی با اینکه 2 تا هارد اکسترنال یکی با همین 2تراعه یکی دیگه 1 ترا(هارد 2.5 اینچ داخلی بوده که تو باکس سیگیت بکاپ پلاس گذاشتم) وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ئ راحت با سرعت بالا و بی مشکل کار میکنن!
مساله ای ک جدیدا بهش پی بردم اینه ک :
وقتی لپتاپو خاموش میکنم هنوز داخل هارد silicon power a65 برق هستش و چراغش روشنه ( هارد به هاب وصله و هابم به برق)
و با اینکه بعد از چند دقیقه خاموش میشه ولی بازم در کارکرد هارد محاسبه میشه!
حالا چجوری ؟
من لپتاپو ساعت 3 ظهر خاموش کردم و هاردها به هاب وصل بودن
قبل خاموش کردن ساعتهای روشن بودن هارد ها رو یادداشت کردم :
هارد سیلیکون پاور 343 ساعت
هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت
بعد از 10 ساعت یعنی ساعت 1 شب رفتم لپتاپو روشن کردم و کارکرد ها رو مجددا چک کردم :
هارد سیلیکون شده بود 353 ساعت
و هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت(ثابت مونده بود)
یعنی هارد سیلیکون با اینکه لپتاپ خاموش بوده و هارد به هاب متصل بوده و هاب هم به برق این 10 ساعتو بعنوان زمان روشن بودن محاسبه کرده
ولی اون یکی هارد خیر...
دوستان برای حل این مشکل راه حلی ب نظرتون میرسه ؟
نمیخام هی یو اس بیو در بیارم دوباره بزنم(ترجیحا)