PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد هاب آداپتور دار و هارد اکسترنال

agha_jo0n
14-02-18, 00:59
سلام

دوستان من یه هارد اکسترنال 2 ترابایت usb3 مدل سیلیکون پاور a65 خریده بودم که وقتی به پورت usb3 لپتاپم وصل میکردم بعد از چن دیقه قطع و وصل میشد

بلاخره این هاب آداپتور دار رو از دیجی خریدم

هاب USB 3.0 هفت پورت ویولینک مدل WL-UH3073D (Only the registered members can see the link)
مشکل قطع و وصل شدن به کل حل شد!

حتی با اینکه 2 تا هارد اکسترنال یکی با همین 2تراعه یکی دیگه 1 ترا(هارد 2.5 اینچ داخلی بوده که تو باکس سیگیت بکاپ پلاس گذاشتم) وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ئ راحت با سرعت بالا و بی مشکل کار میکنن!

مساله ای ک جدیدا بهش پی بردم اینه ک :

وقتی لپتاپو خاموش میکنم هنوز داخل هارد silicon power a65 برق هستش و چراغش روشنه ( هارد به هاب وصله و هابم به برق)

و با اینکه بعد از چند دقیقه خاموش میشه ولی بازم در کارکرد هارد محاسبه میشه!

حالا چجوری ؟

من لپتاپو ساعت 3 ظهر خاموش کردم و هاردها به هاب وصل بودن
قبل خاموش کردن ساعتهای روشن بودن هارد ها رو یادداشت کردم :

هارد سیلیکون پاور 343 ساعت
هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت

بعد از 10 ساعت یعنی ساعت 1 شب رفتم لپتاپو روشن کردم و کارکرد ها رو مجددا چک کردم :

هارد سیلیکون شده بود 353 ساعت
و هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت(ثابت مونده بود)

یعنی هارد سیلیکون با اینکه لپتاپ خاموش بوده و هارد به هاب متصل بوده و هاب هم به برق این 10 ساعتو بعنوان زمان روشن بودن محاسبه کرده
ولی اون یکی هارد خیر...

دوستان برای حل این مشکل راه حلی ب نظرتون میرسه ؟

نمیخام هی یو اس بیو در بیارم دوباره بزنم(ترجیحا)

AMD>INTEL
05-03-18, 05:58
سلام

دوستان من یه هارد اکسترنال 2 ترابایت usb3 مدل سیلیکون پاور a65 خریده بودم که وقتی به پورت usb3 لپتاپم وصل میکردم بعد از چن دیقه قطع و وصل میشد

بلاخره این هاب آداپتور دار رو از دیجی خریدم

هاب USB 3.0 هفت پورت ویولینک مدل WL-UH3073D (Only the registered members can see the link)
مشکل قطع و وصل شدن به کل حل شد!

حتی با اینکه 2 تا هارد اکسترنال یکی با همین 2تراعه یکی دیگه 1 ترا(هارد 2.5 اینچ داخلی بوده که تو باکس سیگیت بکاپ پلاس گذاشتم) وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ئ راحت با سرعت بالا و بی مشکل کار میکنن!

مساله ای ک جدیدا بهش پی بردم اینه ک :

وقتی لپتاپو خاموش میکنم هنوز داخل هارد silicon power a65 برق هستش و چراغش روشنه ( هارد به هاب وصله و هابم به برق)

و با اینکه بعد از چند دقیقه خاموش میشه ولی بازم در کارکرد هارد محاسبه میشه!

حالا چجوری ؟

من لپتاپو ساعت 3 ظهر خاموش کردم و هاردها به هاب وصل بودن
قبل خاموش کردن ساعتهای روشن بودن هارد ها رو یادداشت کردم :

هارد سیلیکون پاور 343 ساعت
هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت

بعد از 10 ساعت یعنی ساعت 1 شب رفتم لپتاپو روشن کردم و کارکرد ها رو مجددا چک کردم :

هارد سیلیکون شده بود 353 ساعت
و هارد سیگیت بکاپ پلاس 5944 ساعت(ثابت مونده بود)

یعنی هارد سیلیکون با اینکه لپتاپ خاموش بوده و هارد به هاب متصل بوده و هاب هم به برق این 10 ساعتو بعنوان زمان روشن بودن محاسبه کرده
ولی اون یکی هارد خیر...

دوستان برای حل این مشکل راه حلی ب نظرتون میرسه ؟

نمیخام هی یو اس بیو در بیارم دوباره بزنم(ترجیحا)

SAFE REMOVE را امتحان کردی یا نه ؟
بببین بعد از safe remove باز اینطوری میشه یا نه

agha_jo0n
05-03-18, 21:05
SAFE REMOVE را امتحان کردی یا نه ؟
بببین بعد از safe remove باز اینطوری میشه یا نه

سلام
بله
هنگامی که لپتاپ روشنه SAFE REMOVE کنی قطع میشه اما وقتی لپتاپ رو خاموش میکنی باز چراغ پورت هاب روشن میشه و انگار هارد رو وصل کردی به لپتاپ روشن میشه
یعنی برق میره توش

AMD>INTEL
05-03-18, 21:20
سلام
بله
هنگامی که لپتاپ روشنه SAFE REMOVE کنی قطع میشه اما وقتی لپتاپ رو خاموش میکنی باز چراغ پورت هاب روشن میشه و انگار هارد رو وصل کردی به لپتاپ روشن میشه
یعنی برق میره توش

راهی جز قطع فیزیکی نیست . یا باید یک جور کلید تعریف کنید که توصیه نمیکنم .چون تغذیه آداپتور هاب قابلیت کنترل نداره

agha_jo0n
11-03-18, 21:39
راهی جز قطع فیزیکی نیست . یا باید یک جور کلید تعریف کنید که توصیه نمیکنم .چون تغذیه آداپتور هاب قابلیت کنترل نداره

ممنون
خب این قطع و وصل مکرر اسیبی به هارد نمیزنه ؟ یا میتونم زمانی که لپتاپو خاموش میکنم آداپتور هاب رو هم از برق در بیارم (بدون اینکه هاردها رو از یو اس بی هاب جدا کنم) اونوقت وقتی لپتاپو روشن میکنم و آداپتورو میزنم به برق جریانی که یهو میاد تو هارد واسه هارد ضرری نداره؟

AMD>INTEL
11-03-18, 22:21
ممنون
خب این قطع و وصل مکرر اسیبی به هارد نمیزنه ؟ یا میتونم زمانی که لپتاپو خاموش میکنم آداپتور هاب رو هم از برق در بیارم (بدون اینکه هاردها رو از یو اس بی هاب جدا کنم) اونوقت وقتی لپتاپو روشن میکنم و آداپتورو میزنم به برق جریانی که یهو میاد تو هارد واسه هارد ضرری نداره؟

قطع آداپتور بهترین راه حله .

agha_jo0n
12-03-18, 23:36
قطع آداپتور بهترین راه حله .
خب منم سوالم همینه
یعنی هاردها به هاب متصل باشه و فقط آداپتورو از برق بکشم ؟ اونوقت هنگامی که لپتاپو مجدد روشن میکنم و هاب رو وصل میکنم ب برق با توجه به اینکه هاردها به هاب وصلن مشکلی ایچاد نمیکنه جریان یهویی وصل میشه و هاردها به هاب وصلن روشن میشن؟

AMD>INTEL
13-03-18, 05:46
خب منم سوالم همینه
یعنی هاردها به هاب متصل باشه و فقط آداپتورو از برق بکشم ؟ اونوقت هنگامی که لپتاپو مجدد روشن میکنم و هاب رو وصل میکنم ب برق با توجه به اینکه هاردها به هاب وصلن مشکلی ایچاد نمیکنه جریان یهویی وصل میشه و هاردها به هاب وصلن روشن میشن؟

هیچ مشکلی ایجاد نمیشه