با سلام و احترام
سوال حقیر آن است اگر سیستم در حالت stand by باشد یا اساسا کامپیوتر خاموش است ولی پاور به برق متصل است که جریان در پاور وجود دارد و آماده است که کلید ON را بزنیم تا سیستم روشن و سیستم عامل بالا بیاید.
آیا تفاوتی بین پاور های 480 یا 530 یا 900 وات است؟!
به بیان دیگر اگر فرضاً من یک پاور 700 وات روی سیستم بگذارم ولیکن سیستم بنده در حالت پیک مصرف( فعالیت چند درایور همزمان مانند هارد و سی دی و حداکثر توان سی پی یو که 95 وات است و....) 300 وات باشد به اضافه 10 درصد که 330 وات در نظر بگیریم. آیا المان های داخلی پاور 700 وات ، در حالتی که هیچ باری روی آن نیست خیلی بیشتر از یک پاور 330 وات برق مصرف می نمایند؟ یا چندان قابل ملاحظه نیست و بر اساس همان نیاز سیستم ، توان اکتیو و کل محاسبه می شود.( علت بنده از طرح این سوال آن است که غالبا سیستم بنده روشن است و بلا استفاده)
Speed Racer
10-02-18, 23:20
سلام
هیچ تفاوتی نداره یعنی همون قدر که نیازه مصرف می کنه
اما اگه شما کار خاص و سنگینی با سیستم انجام نمیدی می تونی در کنترل پنل و در قسمت power option گزینه balanced رو انتخاب کنی که در حالت عادی روی High Performance هست.در حالت balanced برق کمتری مصرف می شه
قطعات سیستم مشخص می کنه در بیشترین حالت چقدر پول برق میاد
omid2ss
11-02-18, 16:35
اقا این خیلی ساده س.
مهمترین فاکتوری که باعث ایجاد تفاوت بین پاورها می شi، راندمان یا بازدهی آنست.هرقدر یک پاور بتونi با راندمان بهتری عمل کنه، درصد آسیب پذیری آن پایین تر و اتلاف انرژی آن کمتر میشه.
بستگی به تکنولوژی پاور داره.
PFC بر دو نوع می باشد: فعال – غیر فعال
Active PFC:
در این گروه از پاورها، دیگر ترانس PFC نداریم و به جای آن یک مدار به همراه یک آی سی، جایگزین شده .این گروه از پاورها دارای راندمان بالاتری نسبت به گروه Passive PFC هستند و مشکل تلفات گرمایی در حد قابل قبولی کاهش یافته ، در نتیجه طول عمر قطعات نیز بالاتر می رود.
مشکل هارمونیکها و فرکانسهای اضافی در این پاورها برطرف و می توانیم با اطمینان بگوییم پاوری که Active PFC داشته باشد،حداقل راندمان آن 70 درصد است.
در نتیجه به میزان قابل ملاحظه ای مصرف برق در این گروه از پاور ها نسبت به گروههای دیگر کاهش می یابد.
گر نمره عملکرد مطلوب پاور را از 1 تا 10 در نظر بگیریم، این گروه از پاورها نمره 8خواهند گرفت.
تمامی پاورهای الان، دارای مدار Active PFC می باشند. یعنی باید باشه
و حالت اماده بکار این پاور حتی تا 1 وات و 0.5 هم هست.
در مور خریدشم برندهای گوناگونی هست
و اول بدونید که چند وات نیاز دارید و اونو به علاوه 100 وات کنید:
این محاسبه گرها خوب هستن:
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
Cooler Master: Power Supply Calculator (Only the registered members can see the link)
این ها هم راندمان یا میزان بهرهوری (Efficiency) پاورها نکتهی دیگه ای است
21793
==================================
اینم یه لینک دیگه درخصوص میزان مصرف پاور
Only the registered members can see the link %D9%88%D8%B1_Active_PFC_%D8%A8%D8%A7_Passive_PFC_% D8%AF%D8%B1_%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%21%D8%9F
--------------------------------------------------------------------
این برندها هم خوب هستن
Green
coolermaster
thermaltake
خصوصا برند Green و گروه OCPT که من خیلی ازش خوشم میاد و انصافا کیفیت خوب داری و من 650 وات شو دارم و تویه بازار قیمت معقول تری داشت تا همین 1 ماه پیش.
البته الان کمی قیمت ها بالا رفته.