PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید ابزار

Mehrdad.A 88
03-02-18, 21:12
درود، میخوام یک ست چهارسو بخرم برای باز و بسته کردن لپ تاپ و ... ولی نمیدونم چه برندی خوبه و چه جنسی، و همینطور ست معمولی باشه یا از اینا که سریش رو میشه عوض کرد ؟

AMD>INTEL
03-02-18, 21:14
پروسکیت بگیر
کلا محصولات نسبتا خوبی دارد .
میتونی از این ست های 30 تا 35 تایی هم بگیری
البته این ها ابزار طولانی مدت نیستند

Speed Racer
03-02-18, 21:45
درود، میخوام یک ست چهارسو بخرم برای باز و بسته کردن لپ تاپ و ... ولی نمیدونم چه برندی خوبه و چه جنسی، و همینطور ست معمولی باشه یا از اینا که سریش رو میشه عوض کرد ؟

سلام

حتما باید همش چهارسو باشه توش دوسو باشه نمی شه

Mehrdad.A 88
03-02-18, 22:45
سلام

حتما باید همش چهارسو باشه توش دوسو باشه نمی شه

دو سو بودن یا نبودنش مهم نیست چون اصلا کاربردی نداره.

Mehrdad.A 88
03-02-18, 22:49
پروسکیت بگیر
کلا محصولات نسبتا خوبی دارد .
میتونی از این ست های 30 تا 35 تایی هم بگیری
البته این ها ابزار طولانی مدت نیستند

یک ست نهایت 10 تایی کافیه، این ست های مثلا 30 تایی شاید فقط چنتا سریش کاربرد داشته باشه.

AMD>INTEL
04-02-18, 05:40
یک ست نهایت 10 تایی کافیه، این ست های مثلا 30 تایی شاید فقط چنتا سریش کاربرد داشته باشه.

یک چهارسو ربز بگیرید . به همراه یک باکس پیچ گوشتی ساعتی

Mehrdad.A 88
04-02-18, 21:27
یک چهارسو ربز بگیرید . به همراه یک باکس پیچ گوشتی ساعتی

آره فکر خوبیه

Speed Racer
04-02-18, 21:57
آره فکر خوبیه

ضمن احترام به جناب مدیر ارشد من با "باکس پیچ گوشتی ساعتی" مخالفم. چون خودم خریدم یعنی اگه شما بتونی پیچ یک فن رو باز کنی مخصوصا اگه سفت باشه انگشت هات داغون می شه. اصلا از اسمش معلومه برای کارهای ظریفه منم نمی دونستم بعد که خریدم متوجه شدم

من که تعمیرکار نیستم که درباره این چیزا بدونم ولی مثلا شما می تونی یک ست پیچ گوشتی 7 تایی بخری ولی 3 تاش دوسو هست که شما گفتی کاربردی برای شما نداره

فقط برای مثال:

Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/

یکی اینکه باید حتما جنسش "کروم وانادیوم" باشه و قابلیت کوبش پذیری داشته باشه که بعدا به درد می خوره و قابلیت آهنربایی داشته باشه

قابلیت آهنربایی خیلی مهمه چون من خودم بعضی وقت ها با یک فازمتر قطعات رو باز می کنم پیچ می افته تو کیس دردسر می شه

اگه بتونی ژاپنی پیدا کنی خیلی عالی می شه چون اینا همش چینی هستن

AMD>INTEL
05-02-18, 06:18
تمام پیچ های لپتاپ با پیچ گوشتی چهارسو باریک ریز باز میشه .اون پیچ گوشتی ساعتی هم برای پیچ های نه چندان محکم داخلی مناسبه