PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم تا 4 میلیون برای کارهای گرافیکی

haj_farbod
03-02-18, 15:05
سلام ، یه سیستم کامل با مانیتور میخوام تا 4 میلیون برای کار های فوتوشاپ ، ایلستریتور ، افتر افکت و 3D
چی پیشنهاد میدین ؟

DOOM999
03-02-18, 17:29
پیشنهاد میدم صبر کنید تا بعد عید که قیمت کارتای گرافیک شاید پایین بیاد ولی اگه عجله دارید با توجه به بودجتون پیشنهادم اینه
MSI B350M PRO-VD Motherboard
AMD RYZEN 5 1400 CPU
GigaByte GV-N105TOC 4Gb GDDR5 vga
G.SKILL RipjawsV DDR4 16GB (8GB x 2) 2400MHz CL15 Ram
Western Digital WD10EZEX Blue 1TB hdd
SAMSUNG S22F355FHE Full HD Monitor
Green GP600B HP Plus Power
Green X2-Jaguar case
اگرهم پولتون رسید یه Western Digital Green 120GB SSD تهیه کنید

haj_farbod
03-02-18, 17:36
پیشنهاد میدم صبر کنید تا بعد عید که قیمت کارتای گرافیک شاید پایین بیاد ولی اگه عجله دارید با توجه به بودجتون پیشنهادم اینه
MSI B350M PRO-VD Motherboard
AMD RYZEN 5 1400 CPU
GigaByte GV-N105TOC-4GD GTX 1050 Ti OC 4G vga
SAMSUNG S22F355FHE Full HD Monitor
G.SKILL RipjawsV DDR4 16GB (8GB x 2) 2400MHz CL15 Ram
Western Digital WD10EZEX Blue 1TB hdd
Green X2-Jaguar case

گرافیک رو نمیخرم الان ، چون در جریان قیمت های حباب دارش هستم.

هارد اینترنال یه 2 ترا باراکودا یه یک ترا بلو و یک یک ترا مای پس :lol: و کیس دارم ، اونا رو هم نمیخرم به جاش اس اس دی میگیرم ؛ خیلی عجله ای هم ندارم اما میترسم قطعات دیگه گرون بشه :|

و سوال آخر اینکه ، آیا این سیستم در کل ارزش خرید داره ، یا بودجه بیشتری بزارم. توی افتر افکت و 3d خیلی حرفه ای نیستم و میخوام شروع کنم تازه

DOOM999
03-02-18, 17:42
گرافیک رو نمیخرم الان ، چون در جریان قیمت های حباب دارش هستم.

هارد اینترنال یه 2 ترا باراکودا یه یک ترا بلو و یک یک ترا مای پس :lol: و کیس دارم ، اونا رو هم نمیخرم به جاش اس اس دی میگیرم ؛ میترسم قطعات دیگه گرون بشه :|

و سوال آخر اینکه ، آیا این سیستم در کل ارزش خرید داره ، یا بودجه بیشتری بزارم. توی افتر افکت و 3d خیلی حرفه ای نیستم و میخوام شروع کنم تازه

من باتوجه به بودجتون نوشتم چرا ارزش خرید نداشته باشه شما به اندازه ای که پول خرج میکنی قطعات بهتری میگیرید .خوب وقتی گرافیک رو میخواین بعدا بخرید و هارد و کیس هم دارید من سیستم دیگه ای پیشنهاد میدم .اینکه تو افتر و 3d حرفه ای نیستید باید تصمیم خودتو رو بگیرید به صورت جدی میخواید کار کنید یا نه چون 4میلیون دارید هزینه میکنید غیر از گرافیک

DOOM999
03-02-18, 17:49
MSI B350 PC MATE Motherboar
AMD RYZEN 7 1700 CPU
Geil AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3200Mhz CL16 DDR4
Western Digital Green 240GB SSD
LG 24MP68VQ Full HD IPS LED Monitor

یا
MSI Z370-A PRO Motherboard
Intel Core i5-8400 CPU
GEIL EVO X DDR4 RGB 16GB 3200Mhz CL16 RAM

SajjadKhati
03-02-18, 18:10
سلام
اگه میتونین ، صبر کنین رایزن 2 بیاد
وگرنه همون سیستمی که جناب Doom999 پیشنهاد دادن ، یک SSD NVME پر قدرت 240 گیگ ، جایگزین کنین ، سیستم خوبی میشه . چون افترافکت به تنهایی ، همه چیز رو میبلعه . از ssd گرفته تا رم و پردازنده و حتی گاها گرافیک

AMD>INTEL
03-02-18, 20:28
به نظر من در این زمان خرید سیستم اشتباه محضه . مگر اینکه واقعا برای شما ضروری باشه . با این قیمت ها نتیجه اش فقط ضرره

haj_farbod
03-02-18, 20:38
به نظر من در این زمان خرید سیستم اشتباه محضه . مگر اینکه واقعا برای شما ضروری باشه . با این قیمت ها نتیجه اش فقط ضرره

هیچ امیدی به پایین اومدنشون هست ؟

AMD>INTEL
03-02-18, 21:12

احتمالش زیاده . ابتدا سال 97

Speed Racer
03-02-18, 21:13

به سخنرانی بعدی ترامپ بستگی داره

اگه از برجام خارج بشه که کار تمومه اما اگه دوباره برای سومین یا چهارمین بار تمدیدش کنه یعنی اینکه فقط بلوف بوده و هیچ غلطی نمی تونه بکنه و بازار به روال گذشتش بر می گرده

تو یکی از خبرگزاری ها یک تحلیل جالبی از افزایش قیمت دلار نوشته بود که اصلا افزایش قیمت دلار به سخنرانی ترامپ و ... ربط نداره بلکه بانک مرکزی برای سود بردن از شرایط فعلی این کار رو انجام داده. اگه اینطوری باشه باید صبر کنیم تا جیبشون پر بشه و قیمت دلار رو بیارن پایین بعد شما خرید کنید

من با این سیستم موافق هستم

MSI B350 PC MATE Motherboar
AMD RYZEN 7 1700 CPU
Geil AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3200Mhz CL16 DDR4

فقط اینکه گرافیک نداره که شاید شما از قبل داشته باشی و یکی اینکه چون حتما باید ssd که آقا سجاد معرفی کردن رو بگیری و خیلی مهمه پس مادربردی که از msi می گیری باید m.2 shield داشته باشه که 10 تا 15 درجه دمای ssd رو پایین بیاره

haj_farbod
03-02-18, 23:22
پس بهتره صبر کنیم :1. (26): البته فکر نمیکنم خیــلـــی قیمت ها بیاد پایین که بتونم هم گرافیک بگیرم و سیستمی که با رایزن 7 پیشنهاد شد.

با فرض اینکه قیمت ها یخورده بیاد پایین سیستم زیر چطوره ؟ (خودم سیستمی که در پست شماره دو (Only the registered members can see the link) معرفی شد رو یخورده قوی تر کردم و به سیستم زیر رسیدم )

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

برای سیستم بالا بین این دو کارت گرافیک که در پایین لینک کردم کدوم بهتره ؟

Zotac GeForce GTX 1050 Ti OC Edition 4GB Graphics Card (Only the registered members can see the link)
GigaByte GV-N105TOC-4GD GTX 1050 Ti OC 4G Graphics Card

(Only the registered members can see the link)

Speed Racer
03-02-18, 23:41
پس بهتره صبر کنیم :1. (26): البته فکر نمیکنم خیــلـــی قیمت ها بیاد پایین که بتونم هم گرافیک بگیرم و سیستمی که با رایزن 7 پیشنهاد شد.

با فرض اینکه قیمت ها یخورده بیاد پایین سیستم زیر چطوره ؟ (خودم سیستمی که در پست شماره دو (Only the registered members can see the link) معرفی شد رو یخورده قوی تر کردم و به سیستم زیر رسیدم )

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

برای سیستم بالا بین این دو کارت گرافیک که در پایین لینک کردم کدوم بهتره ؟

Zotac GeForce GTX 1050 Ti OC Edition 4GB Graphics Card (Only the registered members can see the link)
GigaByte GV-N105TOC-4GD GTX 1050 Ti OC 4G Graphics Card

(Only the registered members can see the link)

مشخصه که گرافیک رو باید gigabyte بگیری zotac اصلا به درد نمی خوره

بعد شما برای کارتی که 850 تا 900 قیمتش بوده باید 400 تا 500 تومن اضافه بدی با فرض اینکه 100 هم بیاد پایین فایده نداره همون موقع که 850 بود همه منتظر بودن 100 بیاد پایین بعد بخرن

haj_farbod
03-04-18, 21:25
14-1-97

سلام و درود. دوستان وضعیت بازار رو چجوری پیش بینی میکنید ؟ من نیت ارتقاء سیستمم رو دارم البته خیلی هم فورس نیست برام ، میتونم 3-4 ماه دیگه هم صبر کنم ولی اوضاع ارز خیلی داره داغون میشه روز به روز

همین سیستم زیر قبل از عید 200 هزار تومان کمتر بود قیمتش ( نظرتونم راجب قطعاتش بگید ممنون میشم :give_rose: )

Only the registered members can see the link

مشاهده عکس در کیفیت بالاتر : کلیک کنید (Only the registered members can see the link)

Speed Racer
03-04-18, 22:46
14-1-97

سلام و درود. دوستان وضعیت بازار رو چجوری پیش بینی میکنید ؟ من نیت ارتقاء سیستمم رو دارم البته خیلی هم فورس نیست برام ، میتونم 3-4 ماه دیگه هم صبر کنم ولی اوضاع ارز خیلی داره داغون میشه روز به روز

همین سیستم زیر قبل از عید 200 هزار تومان کمتر بود قیمتش ( نظرتونم راجب قطعاتش بگید ممنون میشم :give_rose: )

مشاهده عکس در کیفیت بالاتر : کلیک کنید (Only the registered members can see the link)

سلام

درست 38 روز دیگه مشخص می شه آمریکا تو برجام می مونه یا نه

مطمئن باش هر قطعه ای یک کششی برای افزایش قیمت داره و دیگه از این بیشتر نمی تونه افزایش داشته باشه و اگه صبر کنی فکر می کنم به نفع شما باشه هرچند بزرگترین اقتصاددان های جهان هم نمی تونن وضع بازار ایران رو پیش بینی کنن.

خیلی از وارد کنندگان و به تبع آن فروشندگان هم کاری به این چیزها ندارن دنبال فرصت هستن قیمت ها رو بالا ببرن و سود کلانی کسب کنن و تقصیرها رو هم سر جمهوری اسلامی بندازن.

خیلی ها زندگیشون با فروش سیستم می چرخه الان اینا رو هم بیکار کردن. امیدوارم دلار بیاد پایین چون همه ما به سیستم جدید احتیاج داریم. من خودم الان کارم رو هواست سر این افزایش قیمت ها

DOOM999
03-04-18, 22:56
14-1-97

همه قطعات خوبن ولی اگه میتونستی ssd رو بعدا میگرفتی و بودجت رو افزایش میدادی گرافیک 470 rx یا 570 rx میگرفتی خیلی عالی میشد

omid2ss
03-04-18, 23:38
اقای که گفته Zotac به درد نمیخوره اشتباه میگه

تو از کجا میگی به درد نمیخوره؟

من خودم یه سیستم دیگه دارم گرافیکش از برند Zotac هستش. من اسم این برن رو گذاشتم برند عمری

گرچه مثل برند ECS گمنامه ولی کیفیت و ماندگاری محصولاتش بالا هستن و در حد بزرگای الکترونیک ن.

حالا یه چیزی بگم ثابت میشه:

چند وقت پیش همین گرافیک Zotac رو باز کردم تا خمیر سیلیکونشو بعد از حدود 7 سال عوض کنم. دیدم هنوز روان هست و نیازی نیست...
چشم افتاد که پشته های رم هاش دیدم نام برند Samsung میدرخشد.....گفتم ای ول.........

پس ببین برند Zotac کم الکی نیست

Speed Racer
03-04-18, 23:57
خدمت آقا امید عرض کنم که خیلی ها رو دیدم که حتی ssd رو میگن برید zotac بخرید ولی خودشون رفتن و سامسونگ خریدن.

بزار یک مثال بزنم تا بهتر متوجه بشی:

هارد وسترن و سیگیت هر دو خوبن اما میزان خرابی هاردهای سیگیت بیشتر از وسترنه و بنابراین کسی که می خواد هارد بخره باید وسترن بخره.

تو خود هاردهای وسترن هم میزان خرابی هارد های گرین و بلو بیشتر از black هستش تقریبا 6 برابر و بنابراین خرید black برای اونایی که اطلاعات مهمی دارن توصیه می شه.

آدم های عاقل تو این زمینه ها ریسک نمی کنن

اگه شما Zotac دوست داری می تونی خودت بخری ولی سعی کن به دیگران با کیفیت ترین قطعات رو معرفی کنی چون در صورت ضرر کاربر، تو اون دنیا باید پاسخگو باشی

P-Ravesh
04-04-18, 08:44
"خیلی از وارد کنندگان و به تبع آن فروشندگان هم کاری به این چیزها ندارن دنبال فرصت هستن قیمت ها رو بالا ببرن و سود کلانی کسب کنن و تقصیرها رو هم سر جمهوری اسلامی بندازن."
برادر ، خیلی عجولانه ، با بی انصافی و تندروی درباره فروشندگان قضاوت کردی . فروشندگان و وارد کنندگان خویشاوندان و دوستان و آشنایان ما میتونن باشند . دور بر ما هم کاسبی می کنند . هیولاهای شیطانی هم نیستند . مثل همه مردم کشور ما به شدت درگیر مشکلات فراوان اقتصادی و غیر اقتصادی هستند و مثل من و تو بسیار عصبانی .