PDA

مشاهده نسخه کامل : از بین رفتن تصویر

saeed_darestany
01-02-18, 09:31
سلام..
لپتاپ من مدل asus n550jk هستش.چند وقتی هست مشکلات تصویر پیدا کردم . همچین در
لپتاپ رو یک مقدار عقب جلو میکنم , یا تصویر کامل قطع و مشکی میشه . یا خط های مشکی مینداره روی صفحه و یا یک طرف صفحه یه هاله کمرنگ قرار میگیره .. برای درست کردن هم چند باری fn + f7 رو که ال سی دی رو خاموش میکنه میزنم تا دوباره درست شه... فقط هم موقع دست زدن به در
لپتاپ اتفاق نمی افته... بعضی اوقات دارم فیلم میبینم یهو اینجوری میشه..مخصوصا وقتی که پلیر رو مینی مایز میکنم اینجوری میشه.. ویندوز عوض کردم .. با لینوکس هم تست گرفتم.مشکل پابرجاست..ممنون میشم راهنماییم کنید.یک تصویر هم از وضعیت پیش اومده قرار میدم.

21742

AMD>INTEL
01-02-18, 11:49
سلام.. لبتاپ من مدل asus n550jk هستش.چند وقتی هست مشکلات تصویر پیدا کردم . همچین در لبتاپ رو یک مقدار عقب جلو میکنم , یا تصویر کامل قطع و مشکی میشه . یا خط های مشکی مینداره روی صفحه و یا یک طرف صفحه یه هاله کمرنگ قرار میگیره .. برای درست کردن هم چند باری fn + f7 رو که ال سی دی رو خاموش میکنه میزنم تا دوباره درست شه... فقط هم موقع دست زدن به در لبتاپ اتفاق نمی افته... بعضی اوقات دارم فیلم میبینم یهو اینجوری میشه..مخصوصا وقتی که پلیر رو مینی مایز میکنم اینجوری میشه.. ویندوز عوض کردم .. با لینوکس هم تست گرفتم.مشکل پابرجاست..ممنون میشم راهنماییم کنید.یک تصویر هم از وضعیت پیش اومده قرار میدم.

21742

لپتاپ را به مانیتور متصل کنید . ببینید تصویر در مانیتور هم به همین شکله یا نه

saeed_darestany
01-02-18, 13:30
با hdmi وصل کردم به تلویزیون .. با اینکه تو
لپتاپ تصویر قاطی شده بود اما داخل تلویزیون مشکلی نداشت

AMD>INTEL
01-02-18, 13:37
با hdmi وصل کردم به تلویزیون .. با اینکه تو
لپتاپ تصویر قاطی شده بود اما داخل تلویزیون مشکلی نداشت

ایراد از پنل led دستگاه شماست باید ببری برای گارانتی یا تعمیر

saeed_darestany
01-02-18, 15:03
ممنون ..هزینش نمیدونید چقدر میشه تقریبا؟

AMD>INTEL
01-02-18, 16:22
ممنون ..هزینش نمیدونید چقدر میشه تقریبا؟

حدود 250 تا 300
اگر کابل فلت باشه حدود 80-90