ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتی ویروس اسمارت سکوریتی

javaheri69
30-01-18, 22:47
انتی ویروس رو لاینسیس زدم تا سال 2020 حالا همش این ارور میاد..
مشکلی داره یا ن؟؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
31-01-18, 06:04
مشکلی داره یا ن؟؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

یک آدرس را بلاک کرده . لیسانس یکساله قانونیش را بخر بدون دردسر

javaheri69
31-01-18, 17:07
یک آدرس را بلاک کرده . لیسانس یکساله قانونیش را بخر بدون دردسر

خب مهندس پولی نمیخوام..میشه شما رایگان شو بزاری..:11():

Speed Racer
31-01-18, 17:58
مشکلی داره یا ن؟؟

آقا شما وقتی این پنجره اومد می تونی روی اون قسمتی که با فلش آبی نشون دادم کلیک کنی و close all کنی

21739

اگه دو تا گزینه رو غیر فعال کنی معمولا این ها نمیاد. اگه آخرین ورژن رو داری من با دو عکس که از دو ورژن متفاوته بهت نشون میدم چون خودم ندارم

در عکس زیر داخل یکی از دو گزینه زیر باید بری (دو فلش آبی سمت راست)

21740

بعد اون دو تا گزینه ای رو که در عکس پایین با فلش آبی نشون دادم disable کن (یا اینکه فقط web access protection رو disable کن)

firewall که مشخصه اما اون web access protection توی دو جا گیر میده. یکی سایت هایی که سریال eset رو گذاشته باشن و یکی سایت هایی که مخرب باشن. برای بدست آوردن جدید ترین سریال های eset حتما باید web access protection رو disable کنی و سریال رو بدست بیاری بعد اگه خواستی دوباره فعالش کنی. در آخرین نسخه هم نمی دونم که اسمش رو چی گذاشتن

21741

javaheri69
01-02-18, 00:04
آقا شما وقتی این پنجره اومد می تونی روی اون قسمتی که با فلش آبی نشون دادم کلیک کنی و close all کنی

21739

اگه دو تا گزینه رو غیر فعال کنی معمولا این ها نمیاد. اگه آخرین ورژن رو داری من با دو عکس که از دو ورژن متفاوته بهت نشون میدم چون خودم ندارم

در عکس زیر داخل یکی از دو گزینه زیر باید بری (دو فلش آبی سمت راست)

21740

بعد اون دو تا گزینه ای رو که در عکس پایین با فلش آبی نشون دادم disable کن (یا اینکه فقط web access protection رو disable کن)

firewall که مشخصه اما اون web access protection توی دو جا گیر میده. یکی سایت هایی که سریال eset رو گذاشته باشن و یکی سایت هایی که مخرب باشن. برای بدست آوردن جدید ترین سریال های eset حتما باید web access protection رو disable کنی و سریال رو بدست بیاری بعد اگه خواستی دوباره فعالش کنی. در آخرین نسخه هم نمی دونم که اسمش رو چی گذاشتن

21741

درود

هر سایتی رو باز میکنم میاد این ارور
میگن ویروس هست.. چجوری پاکش کنم؟؟؟

Speed Racer
01-02-18, 11:47
اگه آنتی ویروس بهتری می خوای شما Avast Internet Security 17.9 رو با حجم 247 مگابایت دانلود کن من سریالش رو هم به شما میدم

فقط اگه دانلود کردی و می خوای نصب کنی باید بگم در موقع نصب کدوم یکی از ویژگی هاش رو نصب کنی. اول شما دانلود کن

javaheri69
01-02-18, 17:35
لطف میکنید چند تا لاینسیس برای اسمارت سکوریتی نسخه 11 بزارید:11():

Speed Racer
01-02-18, 17:51
لطف میکنید چند تا لاینسیس برای اسمارت سکوریتی نسخه 11 بزارید:11():

به دلیل محدودیت سریال ها رو داخل txt گذاشتم و شما دانلود کن. فقط اولیش رو وارد کن که مهمتره و بعد بقیه رو وارد کن

لینک (Only the registered members can see the link)

javaheri69
01-02-18, 17:59
به دلیل محدودیت سریال ها رو داخل txt گذاشتم و شما دانلود کن. فقط اولیش رو وارد کن که مهمتره و بعد بقیه رو وارد کن

دوست عزیز من اون دفه دقیقا همون سریال اولی که برام گذاشته بودین وارد کردم چنین بلایی سرم اومد..وارد هر سایتی میشدم همون ارور های قبلی میومد..
لاینسیس خوب ندارین؟؟

Speed Racer
01-02-18, 18:11
دوست عزیز من اون دفه دقیقا همون سریال اولی که برام گذاشته بودین وارد کردم چنین بلایی سرم اومد..وارد هر سایتی میشدم همون ارور های قبلی میومد..
لاینسیس خوب ندارین؟؟

لایسنس خوب و بد نداریم اما لایسنس پولی و رایگان داریم که اینایی که من گذاشتم رایگانه

اون ارور مربوط به یک adware هست به نام webunstop که به این سریال هایی که گذاشتم ارتباط نداره حالا دفعه اولی رو نمی دونم کی رو میگی

آخرین نسخه از نرم افزار AdwCleaner رو دانلود کن و باید آنلاین باشی. بعد از باز کردن روی scan کلیک کن و بعد از تمام شدن اسکن روی clean کلیک کن تا سیستم و مرورگر هات رو از وجود یک همچین چیزهایی پاک کنه و اتوماتیک هم ریستارت می شه. بعد با خیال راحت این سریال ها رو وارد کن

لینک نرم افزار (Only the registered members can see the link)

javaheri69
01-02-18, 22:03
لایسنس خوب و بد نداریم اما لایسنس پولی و رایگان داریم که اینایی که من گذاشتم رایگانه

اون ارور مربوط به یک adware هست به نام webunstop که به این سریال هایی که گذاشتم ارتباط نداره حالا دفعه اولی رو نمی دونم کی رو میگی

آخرین نسخه از نرم افزار AdwCleaner رو دانلود کن و باید آنلاین باشی. بعد از باز کردن روی scan کلیک کن و بعد از تمام شدن اسکن روی clean کلیک کن تا سیستم و مرورگر هات رو از وجود یک همچین چیزهایی پاک کنه و اتوماتیک هم ریستارت می شه. بعد با خیال راحت این سریال ها رو وارد کن

لینک نرم افزار (Only the registered members can see the link)
درود
با این نرم افزار AdwCleaner و کسپر اسکای تست کردم بازم همون ارور میومد..
من ویندوز عوض کردم درست شده..
ایا اون ارور adware خطرناکه یا ن؟؟

با خیال راحت از لاینسیس استفاده کنم؟؟؟:11():

javaheri69
05-02-18, 10:29

لاینسیس عالی بود..
برای کسپر اسکای هم دارین؟؟؟مثل نود 32 تا سال 2020 یا یکساله باشه:11()::11():

Speed Racer
05-02-18, 15:34
لاینسیس عالی بود..
برای کسپر اسکای هم دارین؟؟؟مثل نود 32 تا سال 2020 یا یکساله باشه:11()::11():

کسپر اسکی رو فعلا ندارم ولی شاید بتونم گیر بیارم ولی اگه برای Avast بخوای سریال رایگان 4 ساله تا 2022 دارم البته ویندوز رو که 4 سال شما نگه نمیداری و معلوم هم نیست که تا چه مدت این لایسنس ها کار کنن ولی مثل نود32 در صورت کار نکردن یک لایسنس، می شه لایسنس جدید پیدا کرد

اگه کسپر می خوای دقیقا بگو کدوم ورژن رو نصب کردی و آنتی ویروسه یا اینترنت سکیوریتی شاید بتونم برات گیر بیارم

javaheri69
05-02-18, 16:08
کسپر اسکی رو فعلا ندارم ولی شاید بتونم گیر بیارم ولی اگه برای Avast بخوای سریال رایگان 4 ساله تا 2022 دارم البته ویندوز رو که 4 سال شما نگه نمیداری و معلوم هم نیست که تا چه مدت این لایسنس ها کار کنن ولی مثل نود32 در صورت کار نکردن یک لایسنس، می شه لایسنس جدید پیدا کرد

اگه کسپر می خوای دقیقا بگو کدوم ورژن رو نصب کردی و آنتی ویروسه یا اینترنت سکیوریتی شاید بتونم برات گیر بیارم

avast هم بدین بی زحمت
برای کسپر اسکی هم فرقی نمیکنه نسخه جدیدش هست..اگه نسخه قدیمی هست هم بزارید...هر چی لاینسیس هست ممنون میشم بدین..
فقط خصوصی پیام بزارین:give_rose::love::love::love::great:

Speed Racer
05-02-18, 16:36
avast هم بدین بی زحمت
برای کسپر اسکی هم فرقی نمیکنه نسخه جدیدش هست..اگه نسخه قدیمی هست هم بزارید...هر چی لاینسیس هست ممنون میشم بدین..
فقط خصوصی پیام بزارین:give_rose::love::love::love::great:

همه رو که نمی شه فعلا یکیش رو نصب کن یک مدت استفاده کن ببین چطوریه. به نظر من اول از avast استفاده کن که سی یپی یو و رم کمتری مصرف می کنه و بسیار هم آنتی ویروس خوبیه

اول اینو دانلود کن (اولین لینک رو دانلود کن)

Only the registered members can see the link

متاسفانه پیام خصوصی فرستادم اما مثل اینکه نیومد چون تو ارسال های من نیست الان که می خوام بفرستم می گه باید 15 دقیقه صبر کنی بین هر پیام

اگه تو ارسال های شما هست بگو که دیگه نفرستم

javaheri69
06-02-18, 19:51
همه رو که نمی شه فعلا یکیش رو نصب کن یک مدت استفاده کن ببین چطوریه. به نظر من اول از avast استفاده کن که سی یپی یو و رم کمتری مصرف می کنه و بسیار هم آنتی ویروس خوبیه

اول اینو دانلود کن (اولین لینک رو دانلود کن)

Only the registered members can see the link

متاسفانه پیام خصوصی فرستادم اما مثل اینکه نیومد چون تو ارسال های من نیست الان که می خوام بفرستم می گه باید 15 دقیقه صبر کنی بین هر پیام

اگه تو ارسال های شما هست بگو که دیگه نفرستم

میشه برای کسپر اسکای هم بدین

Speed Racer
06-02-18, 22:45
میشه برای کسپر اسکای هم بدین

پس شما اینو دانلود کن

Kaspersky Internet Security 18

disna
07-09-18, 01:01
خب مهندس پولی نمیخوام..میشه شما رایگان شو بزاری..:11():

میتونید از ضد ویروسهای رایگان مثل ویندوز دفندر استفاده کنین.