PDA

مشاهده نسخه کامل : قابلیت تعویض باطری و سی پی یو لپ تاپ HP G42-396TX

shapoor pouladin
19-01-18, 20:39
سلام. یه لپتاپ HP G42-396TX دارم. 7 سال پیش گرفتم ولی هنوز کارمو راه میندازه. 2 تا مشکل داره: 1) سی پی یو گرفیک آنبورد نداره و 2) باطریش 6 سلولیه و حجم شارژش کمه.
در نتیجه این 2 ایراد، زیاد نمی تونم رو باطری ازش استفاده کنم، نهایتا 1 ساعت و نیم. فکر میکنم اگه 2 ایراد بالا رو نداشت حداقل مدت زمان استفاده با باطریش 2 برابر میشد.

حالا سوالم اینه که آیا میشه یه سی پی یو با گرافیک آنبرد روش سوار کرد (با توجه به اینکه من تو سایت اینتل نگاه کردم دیدم همین سی پی یو که الان رو لپتاپ نصبه، اونجا زده گرافیک آنبرد داره، ولی نمی دونم چرا لپتاپ من گرافیک آنبرد نداره) و سوال دیگه اینکه آیا باطری های با حجم بالاتر میشه روش نصب کرد (مثلا باطری 12 سلولی)؟

مشخصات سی پی یو لپتاپ:

CPU: INTEL Core i5 460m

با سپاس فراوان.

AMD>INTEL
19-01-18, 21:37
پردازنده بالاتر اگر هم امکان داشته برای دستگاهی که چندین سال کار کرده پیشنهاد نمیشه . حتی ممکن مشکل اساسی روی برد لپتاپ میشه .
در مورد باتری هم بعید میدونم بتونی باتری با حجم بهتری هم به دلیل فضای استاندارد باتری دور از ذهن است .
قویترین باتری هم برای این دستگاه 8800mAh است

shapoor pouladin
19-01-18, 21:47
پردازنده بالاتر اگر هم امکان داشته برای دستگاهی که چندین سال کار کرده پیشنهاد نمیشه . حتی ممکن مشکل اساسی روی برد لپتاپ میشه .
در مورد باتری هم بعید میدونم بتونی باتری با حجم بهتری هم به دلیل فضای استاندارد باتری دور از ذهن است .
قویترین باتری هم برای این دستگاه 8800mAh است

اصلا چنین کارهایی انجام میشه؟ یعنی مرکزی هست که این جور کارا رو انجام بده ؟
به نظر شما چرا در حالی که تو سایت اینتل این سی پی یو دارای گرافیک آنبرد معرفی شده ولی لپتاپ من گرافیک آنبرد نداره؟

AMD>INTEL
19-01-18, 22:36
اصلا چنین کارهایی انجام میشه؟ یعنی مرکزی هست که این جور کارا رو انجام بده ؟
به نظر شما چرا در حالی که تو سایت اینتل این سی پی یو دارای گرافیک آنبرد معرفی شده ولی لپتاپ من گرافیک آنبرد نداره؟

بله
ولی این کار با از نظر تجربه میگم . برای یک دستگاه که عمر خودش را کرده ممکنه منجبر به خرابی برد دستگاه شود .
باتری هم باید بگردید . باتری با ظرفیت بالاتر ممکنه پیدا نکنید در ایران
اون هم به خاطر این هست . که سازنده دستگاه خروجی IGP را از تو بایوس غیر فعال کرده است .

shapoor pouladin
19-01-18, 22:58
بله
ولی این کار با از نظر تجربه میگم . برای یک دستگاه که عمر خودش را کرده ممکنه منجبر به خرابی برد دستگاه شود .
باتری هم باید بگردید . باتری با ظرفیت بالاتر ممکنه پیدا نکنید در ایران
اون هم به خاطر این هست . که سازنده دستگاه خروجی IGP را از تو بایوس غیر فعال کرده است .

دلیل خاصی داره که خروجی IGP رو غیر فعال می کنن؟ راهی برای فعال سازیش هست؟

AMD>INTEL
20-01-18, 05:38
راه خاصی که بگم شما انجام بدید نه .چون باید چک شه از طریق بایوس این کار شده یا سخت افزاری