ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم زیر

sadegh69
14-01-18, 22:20
سلام و وقت بخیر خدمت کلیه کاربران سایت شهر سخت افزار

بنده میخوام قطعات زیر رو برای استفاده از نرم افزار های مانند PHP Storm , Adobe Dreamweaver ,فتوشاپ و آفیس خریداری کنم بودجه که دارم 1400 هست به همین خاطر قطعات زیر رو انتخاب کردم ممنون میشم نظراتتون رو بگید که قطعات فعلی پاسخ گو هستند یا قطعات جایگزین رو معرفی کنید

البته قابلیت ارتقا رو هم در نظر بگیرید در اینده هم میخوام رم و ssd هم به سیستم اضافه کنم

مادبرد گیگابایت H110M S2PV

پردازنده اینتل Pentium G4400 Skylake

رم کینگستون HyperX Fury 4GB 2400Mhz

پاور گرین 450 وات GP450A-UK

وسترن دیجیتال WD BLUE 1TB

کیس گرین Z+ Grand Black

Speed Racer
14-01-18, 23:21
سلام

دوست عزیز پردازنده Pentium G4400 به هیچ عنوان مناسب نیست مخصوصا برای Dreamweaver CC 2018 v18 که در نسخه جدید بسیار سنگینه (در تمام فروم های انگلیسی زبان این رو ذکر کردن) و همچنین برای photoshop. البته اگه از photoshop برای ایجاد طرح هایی برای web یا نرم افزار استفاده کنی مناسبه ولی برای پروژه های سنگین اصلا مناسب نبست.

من پردازنده i3-8100 رو پیشنهاد می کنم که برای خرید اون باید صبر کنی مادربردهای ارزون اون هم از راه برسه. پردازنده حتما باید 4 هسته ای باشه.

sadegh69
14-01-18, 23:40
سلام ممنون که پاسخ دادید. متاسفانه با محدودیت بودجه مواجه هستم به همین خاطر این پردازنده رو انتخاب کردم.فعلا به عنوان سیستمی می‌خوام که کارم رو راه بندازه بعد مدتی هم میتونم ارتقا بدم.در مورد فتوشاپ هم فقط برای طرح های وب هست psd یه قالب رو باز میکنم بر اون اساس کد نویسی میشه تموم. البته وضعیت بازار هم خیلی خرابه همین مادربرد دیشب توی لیون کامپیوتر ۲۹۹ تومان بود امشب شده ۳۳۴ اصلا حساب کتابی نیست روی قطعات سریع بالا پایین میشه قیمت ها.

نظرتون در مورد کیس های استوک چی هست که با کانفینگ های نسل دو یا سه i5 فروخته میشن آیا خریدشون به صرفه هست

Speed Racer
14-01-18, 23:47
با استوک مخالف هستم. پس حداقل i3-7100 بگیر با همون مادربرد که 280 قیمتشه. در صمن قیمت بازار از قیمت فروشگاه های اینترنتی ارزونتره مخصوصا وقتی یک سیستم کامل بخری تخفیف هم میدن و شما فروشنده منصف رو می تونی پیدا کنی.

sadegh69
14-01-18, 23:59
اتفاقا بعد ظهر بازار رو می گشتم این مغازه دار ها قیمت ها شون رو بر اساس همین فروشگاه های اینترنتی تنظیم می کنن و اختلاف قیمتی ناچیز دارن با سایت ها البته برای من که در شهرستانم اینطوره

Speed Racer
15-01-18, 00:35
من میگم این سیستم رو بگیر

ASUS H110M-K == 260000
Core i3 7100 == 510000
Kingston HyperX Fury 4GB DDR4 2400MHz CL15 = 240000
Western Digital Blue 1TB WD10EZEX == 200000
Green ORAMAN == 95000

Green GP380A-HE 80 Plus == 160000
Green GP580A-ES == 220000

اگه می خوای گرافیک مستقل بخری پاور قوی تر رو بردار اختلاف چندانی در قیمت کل ایجاد نمی شه. وقتی ssd به سیستم اضافه کردی سیستم کامل می شه.

برای کارهایی که می خوای انجام بدی همون 4 گیگ رم کافیه ولی 8 باشه بهتر می شه ولی باید تا این مدل رم تموم نشده یه 4 گیگ دیگه بگیری که دقیقا مثل هم باشن

sadegh69
15-01-18, 20:11
برای ساپورت این پردازنده باید بایوس مادربرد رو آپدیت کنم؟
بین فروشگاه های اینترنتی کدوم سایت قیمت های متعادل تری داره؟

Speed Racer
15-01-18, 21:44
برای ساپورت این پردازنده باید بایوس مادربرد رو آپدیت کنم؟
بین فروشگاه های اینترنتی کدوم سایت قیمت های متعادل تری داره؟

اگه درباره پست خاصی نظر داری حتما از نقل قول استفاده کن که برای اون فرد پیغام فرستاده بشه و الا کسی نمی دونه که شما برای مطلبی پست ایجاد کردی و اینکه الان معلوم نیست شما درباره کدوم پست و از چه کسی سوال پرسیدی

اگه اینترنتی خرید می کنی باید از فروشگاه هایی خرید کنی که نماد اعتماد الکترونیکی رو داشته باشن و به گارانتی قطعات هم توجه کن چون ممکنه یک قطعه با چند گارانتی عرضه بشه که شما می تونی بهترین یا بهترین گارانتی کننده های هر قطعه رو بپرسی.

بعضی از فروشگاه ها سیستم رو اسمبل شده تحویل میدن مثل لیون

ولی از لحاظ اعتبار دیجی کالا از همه بهتره