PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیک با MSI X370 Gaming Pro

ABC.ABC
14-01-18, 10:31
سلام
برای ماینینگ گزینه ی زیر در بایوس نیست:
C2.png - آپلود عکس و فایل رایگان (Only the registered members can see the link)
و زمانی که Above 4GB memory رو هم فعال می کنم مینبورد تصویر نمیده تا زمانی که ویندوز بیاد بالا
کارت گرافیکی که ازش تصویر میگیرم gtx 970 هست و می خوام چند تا 570 اضافه کنم که فقط یکی رو اضافه می کنه (بعضی اوقات دو تا) ، فک کردم مشکل از رایزر هست اما رایزر با ی سیستم دیگه تست کردم درست بود
ورژن pci-e هم داخل بایوس ندیدم که تغییرش بدم
فک می کنم مشکل از همین گزینه ها باشه
دوستان کسی راه حلی داره؟
ویرایش:بایوس هم آپدیته

AMD>INTEL
14-01-18, 10:43
سلام
برای ماینینگ گزینه ی زیر در بایوس نیست:
C2.png - آپلود عکس و فایل رایگان (Only the registered members can see the link)
و زمانی که Above 4GB memory رو هم فعال می کنم مینبورد تصویر نمیده تا زمانی که ویندوز بیاد بالا
کارت گرافیکی که ازش تصویر میگیرم gtx 970 هست و می خوام چند تا 570 اضافه کنم که فقط یکی رو اضافه می کنه (بعضی اوقات دو تا) ، فک کردم مشکل از رایزر هست اما رایزر با ی سیستم دیگه تست کردم درست بود
ورژن pci-e هم داخل بایوس ندیدم که تغییرش بدم
فک می کنم مشکل از همین گزینه ها باشه
دوستان کسی راه حلی داره؟
ویرایش:بایوس هم آپدیته

باید از طریق راهنمای زیر اقدام کنید مرحله به مرحله
البته این برای اینتل هست ولی روش کار به همین صورت هست .
برای ماین حتما باید از رایزر استفاده کنید . همچنین از بردهای اینتل که دارای IGP هستند برای ماین مناسبترن

Only the registered members can see the link s_Motherboard

ABC.ABC
14-01-18, 10:54
باید از طریق راهنمای زیر اقدام کنید مرحله به مرحله
البته این برای اینتل هست ولی روش کار به همین صورت هست .
برای ماین حتما باید از رایزر استفاده کنید . همچنین از بردهای اینتل که دارای IGP هستند برای ماین مناسبترن

Only the registered members can see the link s_Motherboard
بله ممنون ، همونطور که بالا توضیح دادم با استفاده از رایزر هست
داخل همین راهنما هم زده باید این گزینه فعال شه:
Only the registered members can see the link .png
اما اصلا چنین چیزی داخل بایوس نیست

AMD>INTEL
14-01-18, 11:38
بله ممنون ، همونطور که بالا توضیح دادم با استفاده از رایزر هست
داخل همین راهنما هم زده باید این گزینه فعال شه:
Only the registered members can see the link .png
اما اصلا چنین چیزی داخل بایوس نیست

چون پردازنده های رایزن IGP ندارند . پس این گزینه غیر فعاله
برای ماین پلتفرم اینتل مناسبتره

ABC.ABC
14-01-18, 11:53
چون پردازنده های رایزن IGP ندارند . پس این گزینه غیر فعاله
برای ماین پلتفرم اینتل مناسبتره
ممنون
اینطور که فهمیدم فقط برای این هست که کدوم گرافیک به عنوان گرافیک اصلی شناخته شه.... پس مهم نیست چون با 970 خروجی میگیرم
آره با اینتل راحتتر بودم اما دیگه خریداری شده ، فقط تنها مشکلم همین هست در دیگر موارد عالی بوده
این مینبورد رو داخل همون راهنمایی که لینک دادید برای ماین گفته پس نباید مشکل خاصی باشه
چطور می تونم ورژن pci-e رو به ورژن 1 تغییر بدم؟ ندیدم گزینشو

AMD>INTEL
14-01-18, 12:26
ممنون
اینطور که فهمیدم فقط برای این هست که کدوم گرافیک به عنوان گرافیک اصلی شناخته شه.... پس مهم نیست چون با 970 خروجی میگیرم
آره با اینتل راحتتر بودم اما دیگه خریداری شده ، فقط تنها مشکلم همین هست در دیگر موارد عالی بوده
این مینبورد رو داخل همون راهنمایی که لینک دادید برای ماین گفته پس نباید مشکل خاصی باشه
چطور می تونم ورژن pci-e رو به ورژن 1 تغییر بدم؟ ندیدم گزینشو

فقط برای ماین عرض کردم . برای باقی موارد رایزن به صرفه تر است
تو بایوس هست
Settings > Advanced > PCI subsystem Setting: PEG 0 and PEG 1 set to Gen1

ABC.ABC
14-01-18, 13:47
فقط برای ماین عرض کردم . برای باقی موارد رایزن به صرفه تر است
تو بایوس هست
Settings > Advanced > PCI subsystem Setting: PEG 0 and PEG 1 set to Gen1
متاسفانه این گزینه رو نداره
باتری رو برداشتم دوباره گذاشتم سیستم اومد بالا (با سه کارت)
کارت چهارم رو که اضافه کردم به مشکل خورد..... دوباره باتری رو برداشتم درست شد حالا با چهار گرافیک اومد بالا
سیستم رو از داخل ویندوز ریست کردم ببینم کامل درسته یا نه ، ویندوز بالا نیومد ، از روی کیس ریست کردم اومد بالا ، دوباره از داخل ویندوز که ریست کردم بالا نیومد......
به نظرتون مشکل از چی هست؟

AMD>INTEL
14-01-18, 13:54
متاسفانه این گزینه رو نداره
باتری رو برداشتم دوباره گذاشتم سیستم اومد بالا (با سه کارت)
کارت چهارم رو که اضافه کردم به مشکل خورد..... دوباره باتری رو برداشتم درست شد حالا با چهار گرافیک اومد بالا
سیستم رو از داخل ویندوز ریست کردم ببینم کامل درسته یا نه ، ویندوز بالا نیومد ، از روی کیس ریست کردم اومد بالا ، دوباره از داخل ویندوز که ریست کردم بالا نیومد......
به نظرتون مشکل از چی هست؟

این موارد نسبت به این بردهای رایزن طبیعی هست . چون بایوس اختصاصی برای این کار توسط سازندگان طراحی و بهینه نشده است .با بایوس v44 هم تست بگیرید

ABC.ABC
14-01-18, 14:12
این موارد نسبت به این بردهای رایزن طبیعی هست . چون بایوس اختصاصی برای این کار توسط سازندگان طراحی و بهینه نشده است .با بایوس v44 هم تست بگیرید
ممنون
جالبه بعد از ریستارت تصویر نداده اما با anydesk بهش متصل شدم ، مثل اینکه 970 که گرافیک اوله رو به عنوان گرافیک سوم شناخته و یکی از گرافیک های 570 رو به عنوان گرافیک اول شناخته
چطور این مشکل رو در ویندوز حل کنم؟ چون زمانی ویندوز میاد بالا این اتفاق میافته؟

AMD>INTEL
14-01-18, 14:24
ممنون
جالبه بعد از ریستارت تصویر نداده اما با anydesk بهش متصل شدم ، مثل اینکه 970 که گرافیک اوله رو به عنوان گرافیک سوم شناخته و یکی از گرافیک های 570 رو به عنوان گرافیک اول شناخته
چطور این مشکل رو در ویندوز حل کنم؟ چون زمانی ویندوز میاد بالا این اتفاق میافته؟

باید تک به تک وصل کنید .کارتها را بعضی از مراحل دقیقا مثل همون راهنمای سری اینتل است .

ABC.ABC
14-01-18, 14:29
باید تک به تک وصل کنید .کارتها را بعضی از مراحل دقیقا مثل همون راهنمای سری اینتل است .
تک به تک وصل کردم همونطور که بالاتر گفتم ، فعلا با چهار گرافیک هستم ، مشکل که برطرف شه بقیه رو میزارم

AMD>INTEL
14-01-18, 15:03
تک به تک وصل کردم همونطور که بالاتر گفتم ، فعلا با چهار گرافیک هستم ، مشکل که برطرف شه بقیه رو میزارم

این مورد های پاور اپشن هم به دقت ست کنید در ویندوز

Only the registered members can see the link

ABC.ABC
14-01-18, 15:32
این مورد های پاور اپشن هم به دقت ست کنید در ویندوز

Only the registered members can see the link
کلا این گزینه رو نداره

AMD>INTEL
14-01-18, 15:52
کلا این گزینه رو نداره

تو ویندوز باید باشه .

ABC.ABC
14-01-18, 15:59
تو ویندوز باید باشه .
شاید به دلیل غیرفعال کردن هایبرنت هست که ندارمش
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
14-01-18, 18:32
شاید به دلیل غیرفعال کردن هایبرنت هست که ندارمش
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

تنظیمات را قدم به قدم مرور کنید . این تنظیمات ماین راه اندازیش نیاز به کمی وقت و دقت و حوصله دارد

ABC.ABC
15-01-18, 08:43
تنظیمات را قدم به قدم مرور کنید . این تنظیمات ماین راه اندازیش نیاز به کمی وقت و دقت و حوصله دارد
سلام مجدد
تک به تک تنظیمات رو چک کردم چیز خاصی نداشت ، راه های زیادی رو من تست کردم اما هیچ کدوم از راه هایی که به ذهنم خورد جواب ندادن
ی جورایی دیگه مطمعن شدم مشکل از همین بایوس باشه ، چون اگه رایزر هم مشکل داشته باشه باید همون ی کارت شناسایی نشه ، نه اینکه کل سیستم به مشکل بخوره
اون هم که گفتم با anydesk مشکل حل میشه فقط یکی دوبار شد باید چند دفعه ریست کنم تا بالاخره ی جوری بیاد بالا ، آخرین ورژن بایوس v45 هست من v44 هم نصب کردم تفاوتی نکرد
کلا داخل بایوس نمیشه pci-e رو ورژنش رو تغییر داد ، فک کنم همینکه باتری بایوس رو برمیدارم بعد میاد بالا به همین دلیل باشه
above 4gb رو هم اگه فعال کنم دیگه تصویر نمیگیرم تا زمانی که ویندوز کامل بوت شه (کلا صفحه ی بایوس و بوت ویندوز رو نمیبینم)
فک می کنم همه شواهد بر علیه بایوس باشه...... به نظرتون با پشتیبانی صحبت کنم msi بایوس سازگار میزنه؟ (البته از v44 گزینه ی above 4gb اضافه شده اما با همه ی این مشکلات......)
من قبل از اینکه این مینبورد رو بگیرم صفحه ی بایوسش رو چک کرده بودم دیدم این گزینه above 4gb اضافه شده گفتم حتما کار می کنه ، و البته این عکس هم داخل راهنمای msi برای ماین هست:
C8.jpg - آپلود عکس و فایل رایگان (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
15-01-18, 10:44
سلام مجدد
تک به تک تنظیمات رو چک کردم چیز خاصی نداشت ، راه های زیادی رو من تست کردم اما هیچ کدوم از راه هایی که به ذهنم خورد جواب ندادن
ی جورایی دیگه مطمعن شدم مشکل از همین بایوس باشه ، چون اگه رایزر هم مشکل داشته باشه باید همون ی کارت شناسایی نشه ، نه اینکه کل سیستم به مشکل بخوره
اون هم که گفتم با anydesk مشکل حل میشه فقط یکی دوبار شد باید چند دفعه ریست کنم تا بالاخره ی جوری بیاد بالا ، آخرین ورژن بایوس v45 هست من v44 هم نصب کردم تفاوتی نکرد
کلا داخل بایوس نمیشه pci-e رو ورژنش رو تغییر داد ، فک کنم همینکه باتری بایوس رو برمیدارم بعد میاد بالا به همین دلیل باشه
above 4gb رو هم اگه فعال کنم دیگه تصویر نمیگیرم تا زمانی که ویندوز کامل بوت شه (کلا صفحه ی بایوس و بوت ویندوز رو نمیبینم)
فک می کنم همه شواهد بر علیه بایوس باشه...... به نظرتون با پشتیبانی صحبت کنم msi بایوس سازگار میزنه؟ (البته از v44 گزینه ی above 4gb اضافه شده اما با همه ی این مشکلات......)
من قبل از اینکه این مینبورد رو بگیرم صفحه ی بایوسش رو چک کرده بودم دیدم این گزینه above 4gb اضافه شده گفتم حتما کار می کنه ، و البته این عکس هم داخل راهنمای msi برای ماین هست:
C8.jpg - آپلود عکس و فایل رایگان (Only the registered members can see the link)

باید دید چه میشه کرد . بایوس هم زمان بر هست و پروسه نسبتا طولانی خواهد بود . برای ماین بهتره یک برد مخصوص ماین تهیه کنید .

ABC.ABC
15-01-18, 11:03
باید دید چه میشه کرد . بایوس هم زمان بر هست و پروسه نسبتا طولانی خواهد بود . برای ماین بهتره یک برد مخصوص ماین تهیه کنید .
اگه در حد 10-12 روزه msi بایوس جدید بزنه خیلی بهتر از تعویض برد هست ، چون در این حالت که بخوام اینتل هم بگیرم هم دردسر اضافه هست و هم ضرر
بهرحال msi خودش داخل راهنمای ماین این مینبورد رو جز مینبورد های ماین گذاشته و فک می کنم در پشتیبانی سرعت خوبی داشته باشن

AMD>INTEL
15-01-18, 11:21
اگه در حد 10-12 روزه msi بایوس جدید بزنه خیلی بهتر از تعویض برد هست ، چون در این حالت که بخوام اینتل هم بگیرم هم دردسر اضافه هست و هم ضرر
بهرحال msi خودش داخل راهنمای ماین این مینبورد رو جز مینبورد های ماین گذاشته و فک می کنم در پشتیبانی سرعت خوبی داشته باشن

نظر من را بخواهید برای ماین دنبال یک برد مخصوص ماین باشید . این سیستم هم برای کارهای دیگر خود استفاده کنید