ورود

مشاهده نسخه کامل : نیاز به نصب مجدد درایور کارت گرافیکی بعد از هر بار ری استارت لپ تاپ

sohi.farhad
14-01-18, 09:07
با سلام
یک مشکل عجیب برای من پیش اومده
در حین بازی متوجه شدم کارت گرافیکی GTX 950m لپ تاپ شناسایی نمیشه و از کارت گرافیکی اینتل استفاده میکنه . یک بازی دیگه نصب کردم و دیدم اون هم همین مشکل رو داره . چند روز کامل کلی مطلب خوندم . یک جا نوشته بود توی همین ویندوز کارت گرافیکی اینتل رو غیر فعال کن، کردم، ولی کارت گرافیکی انویدیا هم غیر فعال میشد . یک جا نوشته بود توی بایوس برو و اینتل رو غیر فعال کن، ولی اصلا چنین آپشنی برای لپ تاپ من وجود نداشت . یک جا نوشته بود برو توی تنظیمات و اجبار کن که کلا چیزهای سه یعدی با انویدیا اجرا بشه که اصلا انویدیا رو توی لیستش نداشت (توی عکس میتونید مشاهده کنید) . درایور اصلی رو از انویدیا دانلود کردم و نصب کردم، درست شد، ولی بعد از ریستارت دوباره همون مشکل برمیگشت
جالب اینجاست که توی لیست سحت افزار ها هم هیچ مشکلی نبود، و همه قطعات نصب بودند و به درستی کار میکردند و درایو ها همگی آخرین نسخته بود.
بعد از کلی سعی و خطا متوجه شدم بعد از هر بار ریستارت لپ تاپ باید درایو کارت گرافیکی رو دوباره نصب کنم
Thinkpad E570 (core i7, 8GB RAM . NVIDIA GTX 950m + intel HD 620, 1TB WD HDD + 256 SSD ADATA SX8000)
نکته (نمیدونم مربوط به این میشه یا نه): من چند وقت پیش یه اس اس دی خریدم و اضافه کردم به لپ تاپ و ویندوز رو دوباره روی اون نصب کردم و آپدیت کردم . فکر میکنم این مشکلات از اون موقع شروع شد.
با تشکر21661

AMD>INTEL
14-01-18, 09:19
نصب مجدد ویندوز و نصب درایورهای به روزشده

sohi.farhad
16-01-18, 09:00
سلام، ممنونم
روز جمعه این کار رو میکنم و نتیجه اش رو اینجا میذارم