سلام سیستم رو ارتقا دادم با این مشخصات
Mian : H110 M-A Pro m2 MSi
cpu :7100 i3
Ram 4gb gskill ageis bus 2400
Hdd :sagate 2tb baracuda
power 480 green
Vga : asus 1050 EX oc 2gb
مشکل اینجاست ک زمانی ک فلش مموری وصل میکنم سیستم ریست میکنم دیگه بالا نمیاد باید فلش رو جدا کنم سیستم رو خاموش - روشن کنم تا بیاد بالا ؟!! خیلی عجیب این مشکل
مدل فلش Adata S 102 Pro
Nima061
12-01-18, 21:01
2165121652216532165421655
AMD>INTEL
12-01-18, 21:08
سلام سیستم رو ارتقا دادم با این مشخصات
Mian : H110 M-A Pro m2 MSi
cpu :7100 i3
Ram 4gb gskill ageis bus 2400
Hdd :sagate 2tb baracuda
power 480 green
Vga : asus 1050 EX oc 2gb
مشکل اینجاست ک زمانی ک فلش مموری وصل میکنم سیستم ریست میکنم دیگه بالا نمیاد باید فلش رو جدا کنم سیستم رو خاموش - روشن کنم تا بیاد بالا ؟!! خیلی عجیب این مشکل
مدل فلش Adata S 102 Pro
با فلش دیگه هم همین مورد هست یا نه ؟
اگر فلش یا هر دیوایس usb دیگه جریان بیش از حد نرمال از پورت های مادربرد بکشه . برای محافظت از خرابی مادربرد چنین اتفاقی میافتد پس ابتدا با فلش دیگه تست کنید
Nima061
12-01-18, 21:13
با فلش دیگه هم همین مورد هست یا نه ؟
اگر فلش یا هر دیوایس usb دیگه جریان بیش از حد نرمال از پورت های مادربرد بکشه . برای محافظت از خرابی مادربرد چنین اتفاقی میافتد پس ابتدا با فلش دیگه تست کنید
با فلش دیگه هم تست کردم همین مشکل داشت
AMD>INTEL
12-01-18, 21:27
با فلش دیگه هم تست کردم همین مشکل داشت
دقیقا به چه پورتی متصل میکنید ؟
با پاور دیگه هم تست کنید .
Nima061
12-01-18, 21:30
ب پورت usb خود کیس و مادربورد هم وصل کردم هم usb2 , usb 3.1
AMD>INTEL
12-01-18, 21:33
ب پورت usb خود کیس و مادربورد هم وصل کردم هم usb2 , usb 3.1
پاور هم تست بگیرید . چون این مسئله به نظر میرسه از مادربرد نباشه . بیشتر بر میگرده به تغذیه از سمت پاور
Nima061
12-01-18, 21:34
باشه حتمن تست میکنم با پاور دیگه
با تشکر
Mahdi_Moosavi
12-01-18, 21:54
این به خاطر تنظیمات Boot بایوس ماردبرد شماست. در اولویت های Boot در بایوس گزینه USB Flash Disk را غیر فعال کنید.
AMD>INTEL
12-01-18, 23:29
باشه حتمن تست میکنم با پاور دیگه
با تشکر
عزیز اگر سیستم ریست میکنه فرق داره . اگر فقط بعد ریست بالا نمیاد به خاطر این هست که باید بوت را بگذاری روی هارد
Nima061
14-01-18, 22:12
سلام اینم ی مشکل دیگه سیستم رو خاموش میکنم کابل برق پاور هم جدا میکنم ولی بعد از روشن کردن در تسک منجر زمان روشن بودن سیستم 0 صفر نمیشه!!!!!!!!
21662
Nima061
14-01-18, 22:33
عزیز اگر سیستم ریست میکنه فرق داره . اگر فقط بعد ریست بالا نمیاد به خاطر این هست که باید بوت را بگذاری روی هارد
خیلی جالب شد برام با این برد Msi الان ریست کردم ک وارد بایوس بشم باز دیدیم اصلن نمیشه ک هیچ سیستم بعد از چند بار ریست کردن هم بالا نمیاد اگر بخام دکمه DELETE رو بزنم واقعن موندم با این برد Msi باید چیکار کنم اینم از اولین تجربه من با این برند
گیگابایت داشتم ایسوس داشتم 1 بار از این مشکلات رو نداشتم
پشیمون شدم
Nima061
14-01-18, 23:33
این به خاطر تنظیمات Boot بایوس ماردبرد شماست. در اولویت های Boot در بایوس گزینه USB Flash Disk را غیر فعال کنید.
خیلی جالب شد برام با این برد Msi الان ریست کردم ک وارد بایوس بشم باز دیدیم اصلن نمیشه ک هیچ سیستم بعد از چند بار ریست کردن هم بالا نمیاد اگر بخام دکمه DELETE رو بزنم واقعن موندم با این برد Msi باید چیکار کنم اینم از اولین تجربه من با این برند
پشیمون شدم
Speed Racer
15-01-18, 01:35
پشیمون شدم
سلام
با فرض سالم بودن پاور به نظرم اگه بایوس و chipset رو آپدیت کنی خیلی از مشکلات حل می شه. چون آپدیت بایوس برای کمتر از یک ماه هست و آپدیت chipset هم به تازگی ارائه شده
Nima061
15-01-18, 01:42
سلام
با فرض سالم بودن پاور به نظرم اگه بایوس و chipset رو آپدیت کنی خیلی از مشکلات حل می شه. چون آپدیت بایوس برای کمتر از یک ماه هست و آپدیت chipset هم به تازگی ارائه شده
سلام آپدیت کردم
21663
AMD>INTEL
15-01-18, 05:47
پشیمون شدم
چنین چیزی تنها نمیتونه از مادربرد باشه . پاور و رم را هم چک کنید
وقتی سیستم بالا نمیاد. سمت راست برد ez debug led ها کدامش روشن میشن .
- - - Updated - - -
پشیمون شدم
- - - Updated - - -
پشیمون شدم
Nima061
17-01-18, 00:06
[QUOTE=AMD>INTEL;404742]چنین چیزی تنها نمیتونه از مادربرد باشه . پاور و رم را هم چک کنید
- - - Updated - - -
زمانی ک سیستم روشن میکنم چراغ قرمز رنگ روشن میشه بعد سیستم میاد بالا
این گرافیک مشکلی داره 21666
AMD>INTEL
17-01-18, 05:46
[QUOTE=AMD>INTEL;404742]چنین چیزی تنها نمیتونه از مادربرد باشه . پاور و رم را هم چک کنید
- - - Updated - - -
زمانی ک سیستم روشن میکنم چراغ قرمز رنگ روشن میشه بعد سیستم میاد بالا
این گرافیک مشکلی داره 21666
گرافیک را با 3dmark و furmark تست بگیر
من همیشه سعی میکنم . به دلیل عدم تداخل بایوس کارت گرافیک و مادربرد هر دو را از یک برند میگرفتم .
این مادربرد هم یکی از دوستان مدت زیادی استفاده کرد و هیچ مشکلی نداشت
Nima061
02-02-18, 06:32
سلام اینم ی مشکل دیگه سیستم رو خاموش میکنم کابل برق پاور هم جدا میکنم ولی بعد از روشن کردن در تسک منجر زمان روشن بودن سیستم 0 صفر نمیشه!!!!!!!!
تا زمانی ک سیستم ریست نشه Up Time صفر نمیشه ؟!! چیکارش کنم
لطفن راهنمایی کنید با تشکر
:11():
21755
Nima061
03-02-18, 08:18
[QUOTE=Nima061;404916]
گرافیک را با 3dmark و furmark تست بگیر
من همیشه سعی میکنم . به دلیل عدم تداخل بایوس کارت گرافیک و مادربرد هر دو را از یک برند میگرفتم .
این مادربرد هم یکی از دوستان مدت زیادی استفاده کرد و هیچ مشکلی نداشت
الان سیستم روشن کردم بازم ب همین شکل
2176221763
omid2ss
03-02-18, 12:03
اقا آپ تایم رو بیخیال شو.
حتما یه باگی داره.
ویندوز 10 هم همیشه هر وقت میاد یه کم باگ و ایراد داره.
سعی کن جدیدترین نسخه رو بگیری و نصب کنی.Only the registered members can see the link
نسخه ی pro رو نصب کن.
این ایرادها و چیزای عجیب تر رو من تو ویندوز 10 تجربه کردم.
معمولا با نصب نسخه جدید حل میشدن!!!
Speed Racer
03-02-18, 12:20
[QUOTE=AMD>INTEL;404919]
الان سیستم روشن کردم بازم ب همین شکل
2176221763
شما در power option توی کنترل پنل تیک Turn on fast startup رو بردار
عکس (Only the registered members can see the link)