PDA

مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن سیستم

javaheri69
12-01-18, 18:37
با سلام..امروز خود بخود سیستم خراب شده..روشن میکنم سیستم رو فقط کیس روشنه هیچ علامتی نمیاد..ن مارک مادر برد نه گرافیک هیچی نمیاد بالا..گرافیک جدا کردم و رم رو جابجا کردم و تمیز ولی نمیاد بالا..مشکل از کجاست دوستان؟؟

AMD>INTEL
12-01-18, 19:17
بدون رم بوق میزنه یا نه ؟

javaheri69
12-01-18, 19:38
ن بوق نمیزنه..تقریبا۳سال هست این مشکل..ولی باز خود ب خود درست میشه..معلوم نیست کی درست میشه..مشکل از چیه بنظرتون

javaheri69
12-01-18, 20:19
مهندس مشکل از چیه

AMD>INTEL
12-01-18, 20:47
ن بوق نمیزنه..تقریبا۳سال هست این مشکل..ولی باز خود ب خود درست میشه..معلوم نیست کی درست میشه..مشکل از چیه بنظرتون
ابتدا
تست پاور

javaheri69
20-01-18, 19:55
مهندس دادم بیرون تست پاور زدن ولی بازم درست نشده..نمیدونن مشکلش از چیه..راه بعدی چیه..

AMD>INTEL
20-01-18, 20:06
مهندس دادم بیرون تست پاور زدن ولی بازم درست نشده..نمیدونن مشکلش از چیه..راه بعدی چیه..

همون بیرون بدید برای شما تست بگیرن . عیب یابی نیاز به قطعه سالم و تجربه داره

javaheri69
20-01-18, 20:10
همون بیرون بدید برای شما تست بگیرن . عیب یابی نیاز به قطعه سالم و تجربه داره
مهندس نزدیک یک هفته هست سیستم تو مجتمع تک و چند جا دیگه بردم..هیچ کس نمیتونه بفهمه مشکلش چیه...با تجربه ی که شما دارین عیب از کدوم قسمته..اخه ساعت ۹میرم اونجا بهشون بگم..

AMD>INTEL
20-01-18, 20:18
مهندس نزدیک یک هفته هست سیستم تو مجتمع تک و چند جا دیگه بردم..هیچ کس نمیتونه بفهمه مشکلش چیه...با تجربه ی که شما دارین عیب از کدوم قسمته..اخه ساعت ۹میرم اونجا بهشون بگم..

ببرید پیش آقای موسمی
اونجا بگید با من تماس بگیرند .عیب یابی نیاز به دیباگر و قطعات سالم و تجربه دارد

javaheri69
21-01-18, 10:45
ببرید پیش آقای موسمی
اونجا بگید با من تماس بگیرند .عیب یابی نیاز به دیباگر و قطعات سالم و تجربه دارد
مهندس امید امروز میخواستم ببرم پیش اقای موسمی که زنگ زدن گفتن درست شده..مشکل از رم بوده..به نظرتون تمام این مشکلات از رم میتونه باشه؟؟؟

AMD>INTEL
21-01-18, 10:50
عزیز من پیشگو نیستم که از راه دور بدون تست حضوری تشخیص بدم. اطلاعات قابل پردازشی هم شما به من ندادید که میتونم نتیجه گیری کنم

javaheri69
21-01-18, 10:59
عزیز من پیشگو نیستم که از راه دور بدون تست حضوری تشخیص بدم. اطلاعات قابل پردازشی هم شما به من ندادید که میتونم نتیجه گیری کنم
ناراحت نشید مهندس عزیز
چه اطلاعاتی من باید بدم میشه بگید؟؟؟؟
منظور من این بود تمامی این مشکلات از رم هم میتونه باشه یا ن ربطی نداره...سپاس که وقت میزارین راهنمایی میکنید..

AMD>INTEL
21-01-18, 13:16
ناراحت نشید مهندس عزیز
چه اطلاعاتی من باید بدم میشه بگید؟؟؟؟
منظور من این بود تمامی این مشکلات از رم هم میتونه باشه یا ن ربطی نداره...سپاس که وقت میزارین راهنمایی میکنید..

به هر حال تست شده توسط اونا . اگر مشکل حل نمیشد که بیخودی به شما نمیگفتند که مشکل حل شده . پس برید رم را تحویل بگیرید
سیستم باید حضوری تست بشه