PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل باتری در Asus X550d

msna218
09-01-18, 20:48
سلام دوستان

من چند روز پیش باتری لپتاپم رو دادم که عوض کنن بعد از تعویض و تحویل گرفتنش به یه مشکلاتی برخوردم.

اینجوری که میزان شارژ به 30-40 درصد میرسید یهو باتری خالی میکرد و battery low میداد و سریعا خاموش میشد

من این موضوع رو با تعمیرکار لپتاپم مطرح کردم گفتن که شاید مشکل نرم افزاری باشه یه ویندوز عوض کن . ویندوزم عوض کردم و بازم همینجوری بود .

بردم دادم بهش و گفت حتما باتری مشکل داره و باید بفرستیم نمایندگی . بعد چند روز فرستادن و دوباره یه باتری دیگه واسم انداختن . (خود نمایندگی گفته بود که دیگه این باتری جدید هیچ مشکلی نداره و ما تستش کردیم)

بعد از تعویض باتری بازم این مشکل وجود داشت و شاید یکمی بهتر شده بود.

باز من بردم تحویل تعمیرکار دادم گفتم اینجوریه و با این وضع به دردم نمیخوره . گفت که شاید مشکل از برد و یکی از آی سی ها باشه ، باید تست بشه . باز چند روز زیر دست ایشون بود و در اخر گفت که برد رو تست کردم مشکلی نداشت و همه چی اوکیه . شاید مشکل شما از کالیبره نشدن باتری باشه (در صورتی که کالیبره کردمش) و لپتاپ رو تحویل من داد گفت اگه باز مشکل داشت احتمالا از شارژر هستش .

این موضوع هم در تخلیه شارژ هستش و هم در شارژ کردن . یعنی یهو می بینی از 30-40 درصد میرسه به زیر 10 درصد و خاموش میشه . موقع شارژ کردنم یهو از 13-14 درصد میرسه به 40 درصد و زمان فول شارژ شدنش حدودا 40 دقیقه اس .

حالا به نظر شما دوستان واقعا مشکل از شارژر عه ؟

AMD>INTEL
09-01-18, 21:25
به کدوم شرکت ارسال کرده برای تعویض باتری ؟
این رو به تعمیرکار دیگه نشون بدید .
میتونی ببری افق iranfso براتون تست کنند . من احساس میکنم باتری تعویض هم مشکل داشته . این خالی کردن به این شکل تنها به خاطر خود باتری است .که تا از جای معتبر با فرصت تست نخرید همین مشکل است .

msna218
10-01-18, 11:38
به کدوم شرکت ارسال کرده برای تعویض باتری ؟
نمیدونم والا
این رو به تعمیرکار دیگه نشون بدید .
میتونی ببری افق iranfso براتون تست کنند . من احساس میکنم باتری تعویض هم مشکل داشته . این خالی کردن به این شکل تنها به خاطر خود باتری است .که تا از جای معتبر با فرصت تست نخرید همین مشکل است .

پس به نظر شما از باتریه ؟ از شارژر نمیتونه باشه ؟
من اون روزی که رفتم لپتاپ رو دیگه ازش بگیرم طرف گفت که ما باز میخواستیم باتری رو عوض کنیم برات ولی شرکت زیر بار تعویض دوباره باتری نرفته ! الکی الکی گرفتار شدیم :1. (28):

AMD>INTEL
10-01-18, 11:44
پس به نظر شما از باتریه ؟ از شارژر نمیتونه باشه ؟
من اون روزی که رفتم لپتاپ رو دیگه ازش بگیرم طرف گفت که ما باز میخواستیم باتری رو عوض کنیم برات ولی شرکت زیر بار تعویض دوباره باتری نرفته ! الکی الکی گرفتار شدیم :1. (28):

باتری رو باید از یک جای معتبر تهیه کنی