PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تعمیر لپ تاپ

ΛmłЯФ
05-01-18, 11:35
درود,دوستان ممنون میشم معرفی کنید برای تعمیر لپ تاپ Acer
مانتیور از خوده قسمت بردش یک طرفش جدا شده (شکسته فکر کنم) اما تصور بدون مشکل نشان میده...
در اثر همین موضوع فکر کنم(چون از زمان این این طوری شد و وقتی صفحه خم میکنم درست میشه) کیبیرد بعضی دکمه هاش خوب کار نمیکنه که باید بخاطر فاصله ای که انداخته این طوری شده

تهران,اگرم سمت شرق یا شمال شرق باشه که عالی میشه

AMD>INTEL
05-01-18, 11:46
درود,دوستان ممنون میشم معرفی کنید برای تعمیر لپ تاپ Acer
مانتیور از خوده قسمت بردش یک طرفش جدا شده (شکسته فکر کنم) اما تصور بدون مشکل نشان میده...
در اثر همین موضوع فکر کنم(چون از زمان این این طوری شد و وقتی صفحه خم میکنم درست میشه) کیبیرد بعضی دکمه هاش خوب کار نمیکنه که باید بخاطر فاصله ای که انداخته این طوری شده

تهران,اگرم سمت شرق یا شمال شرق باشه که عالی میشه

ببرید افق تو پاساژ ایران طبقه زیر همکف
تعمیرگاهشون هم فکر کنم خیابان دمشق باشه

ΛmłЯФ
08-01-18, 14:51
ببرید افق تو پاساژ ایران طبقه زیر همکف
تعمیرگاهشون هم فکر کنم خیابان دمشق باشه
اسم کامل لطف کنید ممنون میشم

AMD>INTEL
08-01-18, 15:28
اسم کامل لطف کنید ممنون میشم

گوگل سرچ کنید
iranfso

ΛmłЯФ
10-01-18, 19:35
گوگل سرچ کنید
iranfso

خودتان تهران نیستید؟انجام دهید؟چون زدید تعمیرات هم انجام می دهید

AMD>INTEL
10-01-18, 19:39
خودتان تهران نیستید؟انجام دهید؟چون زدید تعمیرات هم انجام می دهید

نه عزیز من فرصت ندارم . کلا کار تعمیرات هم در حال حاضر فقط فرصت مشتریان قدیمی خودم را دارم .دستگاهی که باز شده باشه هم قبول نمیکنم

serene23
24-01-18, 12:00
برای تعمیر لپ تاپ هیچ وقت به مرکز سخت افزار ایران نرین. وقتی سرچ میزنی تو نت همه جا اسمشو میاره ولی هیچی بلد نیستن و وقتتو تلف میکنن. بالاترین قیمت رو میخوان. آخرشم لپ تاپتو داغون تر از قبل بهت تحویل میدن

AMD>INTEL
24-01-18, 12:54
میبرد افق چرا اونجا نبردی ؟

haftnegar
24-01-18, 15:24
در مورد Acer اطلاعی ندارم اما برای کانن چه در مورد لپ تاپ چه در مورد پرینتر نمایندگی اصلی canon (Only the registered members can see the link) رو پیشنهاد می کنم