ورود

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]تصویر ندادن مادربرد Z97x Soc Force

farid220
04-01-18, 23:21
سلام خسته نباشید
من ویندوزم هنگ کرد مجبور شدم به صورت سخت خاموشش کنم (دکمه پاور به مدت 5 ثانیه)
بعدش که بالا اومد ویندوزش پریده بود منم با لینوکس وارد شدم کارامو انجام دادمو خاموش کردم بعد که اومدم بازش کنم دیدم تصویر نمیاد
اومدم Clear Cmos کردم درست نشد باتری بکاپ رو در آوردم 30 ثانیه نگه داشتم انداختم جاش درست نشد
آخرش پس از خیلی تلاش بی ثمر اومدم CPU رو در آوردم دوباره انداختم درست شد! ولی بعدش که بقیه قطعاتو انداختم رو مادربرد بازم تصویر رفت
بارم Clear Cmos کردم و .... درست نشد که نشد
بعد اومدم یکی از رم ها رو در آوردم کار کرد ! بعدش که اون یکیو انداختم ارور 32 داد توی دیباگر خود مادبرد بعد بدون اینکه بایوس رو ریست کنم اون یکیو گذاشتم ولی بازم تصویر نیومد اینبار هم ارور C0 میده
اینکارو روی رم دوم هم انجام دادم اونم اولش کار کرد ولی بعدش که رم دومو میندازم بازم همین ماجرا
(اگه یکی از رم ها رو بعد ریست بایوس بندازم کار میکنه ولی وقتی دومیشو میزارم ارور C0 میده بعدش که دومیو در میارم(بدون ریست) میاد ارور 32 میده ولی وقتی ریست میکنم و فقط یکیشو میندازم سیستم بوت میشه)
الان میفرمایید چیکار کنم؟

AMD>INTEL
04-01-18, 23:42
سلام خسته نباشید
من ویندوزم هنگ کرد مجبور شدم به صورت سخت خاموشش کنم (دکمه پاور به مدت 5 ثانیه)
بعدش که بالا اومد ویندوزش پریده بود منم با لینوکس وارد شدم کارامو انجام دادمو خاموش کردم بعد که اومدم بازش کنم دیدم تصویر نمیاد
اومدم Clear Cmos کردم درست نشد باتری بکاپ رو در آوردم 30 ثانیه نگه داشتم انداختم جاش درست نشد
آخرش پس از خیلی تلاش بی ثمر اومدم CPU رو در آوردم دوباره انداختم درست شد! ولی بعدش که بقیه قطعاتو انداختم رو مادربرد بازم تصویر رفت
بارم Clear Cmos کردم و .... درست نشد که نشد
بعد اومدم یکی از رم ها رو در آوردم کار کرد ! بعدش که اون یکیو انداختم ارور 32 داد توی دیباگر خود مادبرد بعد بدون اینکه بایوس رو ریست کنم اون یکیو گذاشتم ولی بازم تصویر نیومد اینبار هم ارور C0 میده
اینکارو روی رم دوم هم انجام دادم اونم اولش کار کرد ولی بعدش که رم دومو میندازم بازم همین ماجرا
(اگه یکی از رم ها رو بعد ریست بایوس بندازم کار میکنه ولی وقتی دومیشو میزارم ارور C0 میده بعدش که دومیو در میارم(بدون ریست) میاد ارور 32 میده ولی وقتی ریست میکنم و فقط یکیشو میندازم سیستم بوت میشه)
الان میفرمایید چیکار کنم؟

سلام اسلات های رم را با فرچه تمیز کنید .گرد و خاک داخل دستگاه هم با دمنده تمیز کنید
پایه های رم هم با پاک کن تمیز کنید .

farid220
05-01-18, 00:41
چشم
سوکت CPU رو با دمنده تمییز کزدم اون ارور C0 رفع شد
یه مدت کار کرد بعد اینکه دوبار روشن و خاموش کردم الان بازم بالا نمیاد
ارورش هم تغییر میکنه به طور‌مداوم

farid220
05-01-18, 01:08
اولش کار کرده بود گفتم پس کاملا درست شده ولی حالا دیدم نه درست نشده
به همین دلیل پستمو ویرایش کردم

AMD>INTEL
05-01-18, 09:23
اولش کار کرده بود گفتم پس کاملا درست شده ولی حالا دیدم نه درست نشده
به همین دلیل پستمو ویرایش کردم

اسلات های رم رم هم باید فرچه وتینر فوری شسته بشه .سوکت cpu هم چک کن شاید یکی از پایه های خم یا شکسته باشه . سوکت هم با تینر شستشو بده خشک شد دوباره تست کن

farid220
05-01-18, 10:04
اینکارو کردم موثر واقع نشد سوکت CPU رو هم با دقت نگاه کردم چیزی مرتبط با خم شدگی یا شکستگی پیدا نکردم همشون منظم و دقیق بودند (از اون موقع که مادر برد خریداری شده خیلی کم CPU از جاش برداشته شده)
سیستم هم تا قبل اینکه ویندوز هنگ کنه کار میکرد بعدش با این مشکل مواجه شد
من تو یه فروم انگلیسی توی کامنتا خوندم که در آوردن CPU باعث برگشتن تنظیمات بایوس به تنظیمات کارخانه میشه و جایی که از Clear Cmos نتیجه نگرفته بودند ، این روش رو پیشنهاد کرده بودن
از جایی که دوبار من CPU رو در اوردم و بعد انداختن کار کرده ؛ احیانا میشه به ری پروگرامینگ بایوس ربط داشته باشه و با این کار درست بشه؟
یه چیزی رو که بعد ویرایش پستم یادم رفت بنویسم این بود که وقتی من ALT + CTRL + Delete رو میزدم (وقتی که درست شده بود و بالا میومد) سیستم به جای ریستارت شدن خاموش میشد
با این اوصاف (کار کردن با یکی از رم ها که بعدش درست شد و خاموش شدن سیستم به جای ریستارت) فک میکنم مشکل فریمور باشه
نظر شما چیه به این میتونه ربط داشته باشه؟

AMD>INTEL
05-01-18, 10:16
اینکارو کردم موثر واقع نشد سوکت CPU رو هم با دقت نگاه کردم چیزی مرتبط با خم شدگی یا شکستگی پیدا نکردم همشون منظم و دقیق بودند (از اون موقع که مادر برد خریداری شده خیلی کم CPU از جاش برداشته شده)
سیستم هم تا قبل اینکه ویندوز هنگ کنه کار میکرد بعدش با این مشکل مواجه شد
من تو یه فروم انگلیسی توی کامنتا خوندم که در آوردن CPU باعث برگشتن تنظیمات بایوس به تنظیمات کارخانه میشه و جایی که از Clear Cmos نتیجه نگرفته بودند ، این روش رو پیشنهاد کرده بودن
از جایی که دوبار من CPU رو در اوردم و بعد انداختن کار کرده ؛ احیانا میشه به ری پروگرامینگ بایوس ربط داشته باشه و با این کار درست بشه؟
یه چیزی رو که بعد ویرایش پستم یادم رفت بنویسم این بود که وقتی من ALT + CTRL + Delete رو میزدم (وقتی که درست شده بود و بالا میومد) سیستم به جای ریستارت شدن خاموش میشد
با این اوصاف (کار کردن با یکی از رم ها که بعدش درست شد و خاموش شدن سیستم به جای ریستارت) فک میکنم مشکل فریمور باشه
نظر شما چیه به این میتونه ربط داشته باشه؟

یک بار آخرین بایوس را بزن .همچنین باتری برد هم عوض کن .

farid220
05-01-18, 10:50
آره همین کارو کردم رفتم با یدونه رم که سیستم بالا میومد بوسیله Q FLASH بایوس ورژن F8 رو زدم الان با هر دو رم بالا میاد و با Alt + Ctrl + Delete هم مشکلی ندارم
انشالله که درست شده ظاهرا

AMD>INTEL
05-01-18, 11:01
آره همین کارو کردم رفتم با یدونه رم که سیستم بالا میومد بوسیله Q FLASH بایوس ورژن F8 رو زدم الان با هر دو رم بالا میاد و با Alt + Ctrl + Delete هم مشکلی ندارم
انشالله که درست شده ظاهرا

باتری هم عوض کن
در ضمن در قسمت ثبت تجربه هم اعلام کن مشکل حل شده

farid220
05-01-18, 11:06
چشم حتما اینکارو انجام میدم:love:

هر مادربرد باتری متفاوت داره؟
یا هر باتری سکه ای بهش میخوره؟
میشه بهترین باتری که میشه پیدا کرد رو لینک بدید؟

AMD>INTEL
05-01-18, 11:09
چشم حتما اینکارو انجام میدم:love:

هر مادربرد باتری متفاوت داره؟
یا هر باتری سکه ای بهش میخوره؟
میشه بهترین باتری که میشه پیدا کرد رو لینک بدید؟

cr2032
با مارک سونی

Only the registered members can see the linkباتری-های-سکه-ای/6230-باتری-سکه-ای-3-ولت-cr2032-مارک-sony.html?search_query=cr2032&results=11