سلام
قصد خرید لب تاب کار کرده یا نو تا ۴ میلیون دارم با کاربری گیم و وبگردی
یک مدل لنوو کارکرده هست y700
I7
Ram 16
Vga 960m
Ssd 128
Hdd 1t
2 ماه کارکرده میگه ۳۸۵۰ خوبه؟
یا مدلهایی مثل
aspire a715-71 (tel:71571)g-79z1
و
Asus Fx553vd
اکبند بگیرم؟
AMD>INTEL
04-01-18, 12:22
Lenovo Legion Y520
پردازنده: Intel Core i5 7300HQ با سرعت 2.50 تا 2.80 گیگاهرتز
کارت گرافیک: GeForce GTX 1050TI با چهار گیگابایت حافظه اختصاصی
صفحه نمایش: 15.6 اینچ از نوع IPS و با وضوح 1920 در 1080 پیکسل
حافظه رم: 8 گیگابایت از نوع DDR4
حافظه ذخیرهسازی: 1 ترابایت از نوع هارد دیسک با سرعت 5400 دور بر دقیقه
mnbv172
04-01-18, 15:18
Lenovo Legion Y520
پردازنده: Intel Core i5 7300HQ با سرعت 2.50 تا 2.80 گیگاهرتز
کارت گرافیک: GeForce GTX 1050TI با چهار گیگابایت حافظه اختصاصی
صفحه نمایش: 15.6 اینچ از نوع IPS و با وضوح 1920 در 1080 پیکسل
حافظه رم: 8 گیگابایت از نوع DDR4
حافظه ذخیرهسازی: 1 ترابایت از نوع هارد دیسک با سرعت 5400 دور بر دقیقه
سلام مدیر عزیز
رفتم پرسیدم فروشنده میگه که رم این لب تاب ها آنبرده و کیفیت صفحع نمایشش به مدل ایسوس نمیرسه درست میگه؟
قیمتش چنده این مدل و اختلاف قیمتش با i7 چقدره؟ از کجا تهیه کنم
AMD>INTEL
04-01-18, 15:55
سلام مدیر عزیز
رفتم پرسیدم فروشنده میگه که رم این لب تاب ها آنبرده و کیفیت صفحع نمایشش به مدل ایسوس نمیرسه درست میگه؟
قیمتش چنده این مدل و اختلاف قیمتش با i7 چقدره؟ از کجا تهیه کنم
سلام عزیز
اکثرا رم های جدید اینطوری هستند . البته اسلات برای ارتقای رم دارد که جای نگرانی نیست .
این که میگند این ها زمین هستند و اسوس آسمون بشنو باور نکن .
کانفیگ خوب پردازنده و گرافیک خوب . نمایش ips و قیمت مناسب .
هاردش هم با یک ssd عوض کنی عالی تر هم میشه
------------------------------------------------
به عنوان پیشنهاد بعدی به سراغ یک لپتاپ مشابه با پیشنهاد قبلی رفتهایم که اگرچه قیمت بیشتری دارد اما با کارت گرافیک و همچنین صفحه نمایش بهتری همراه شده است تا برای کاربردهای گیمینگ و همچنین مالتی مدیا مناسب باشد. بنابر نظر بسیاری از سایتهای مرجع، Legion Y520 یکی از بالاترین نسبتهای ارزش خرید در برابر قیمت را در بازارهای جهانی دارد. اگرچه ما در این مطلب به معرفی نسخه همراه با پردازنده Core i5 از این لپتاپ بسنده کردهایم اما لنوو در طی روزهای اخیر، پیکربندیهای مختلفی از این لپتاپ را روانه بازار کشور کرده است تا نیازهای بخش وسیعی از کاربران را پوشش داده باشد.
در کنار پردازنده و کارت گرافیک قدرتمند موجود در این لپتاپ، یک پورت M.2 نیز در اختیار کاربران قرار دارد که به آنها اجازه میدهد یک حافظه SSD پر سرعت را هم به این لپتاپ اضافه کنند. از دیگر ویژگیهای مناسب و عالی این لپتاپ میتوان به طراحی زیبا و جذاب، صفحه کلید با کیفیت و همراه با نور پس زمینه، پورت USB Type-C و صفحه نمايش مات اشاره کرد. تنها ضعف این لپتاپ را میتوان به صفحه نمایش نه چندان قدرتمند و همچنین بدنه تمام پلاستیکی آن نسبت داد.
نقاط قوت:
پردازنده و کارت گرافیک جدید و قدرتمند
پورتهای ارتباطی متنوع
صفحه کلید با نور پس زمینه
mnbv172
05-01-18, 00:43
سلام عزیز
اکثرا رم های جدید اینطوری هستند . البته اسلات برای ارتقای رم دارد که جای نگرانی نیست .
این که میگند این ها زمین هستند و اسوس آسمون بشنو باور نکن .
کانفیگ خوب پردازنده و گرافیک خوب . نمایش ips و قیمت مناسب .
هاردش هم با یک ssd عوض کنی عالی تر هم میشه
------------------------------------------------
به عنوان پیشنهاد بعدی به سراغ یک لپتاپ مشابه با پیشنهاد قبلی رفتهایم که اگرچه قیمت بیشتری دارد اما با کارت گرافیک و همچنین صفحه نمایش بهتری همراه شده است تا برای کاربردهای گیمینگ و همچنین مالتی مدیا مناسب باشد. بنابر نظر بسیاری از سایتهای مرجع، Legion Y520 یکی از بالاترین نسبتهای ارزش خرید در برابر قیمت را در بازارهای جهانی دارد. اگرچه ما در این مطلب به معرفی نسخه همراه با پردازنده Core i5 از این لپتاپ بسنده کردهایم اما لنوو در طی روزهای اخیر، پیکربندیهای مختلفی از این لپتاپ را روانه بازار کشور کرده است تا نیازهای بخش وسیعی از کاربران را پوشش داده باشد.
در کنار پردازنده و کارت گرافیک قدرتمند موجود در این لپتاپ، یک پورت M.2 نیز در اختیار کاربران قرار دارد که به آنها اجازه میدهد یک حافظه SSD پر سرعت را هم به این لپتاپ اضافه کنند. از دیگر ویژگیهای مناسب و عالی این لپتاپ میتوان به طراحی زیبا و جذاب، صفحه کلید با کیفیت و همراه با نور پس زمینه، پورت USB Type-C و صفحه نمايش مات اشاره کرد. تنها ضعف این لپتاپ را میتوان به صفحه نمایش نه چندان قدرتمند و همچنین بدنه تمام پلاستیکی آن نسبت داد.
نقاط قوت:
پردازنده و کارت گرافیک جدید و قدرتمند
پورتهای ارتباطی متنوع
صفحه کلید با نور پس زمینه
مرسی.
من فقط از. این قسمت توضیحات میترسم
تنها ضعف این لپتاپ را میتوان به صفحه نمایش نه چندان قدرتمند و همچنین بدنه تمام پلاستیکی آن نسبت داد.
AMD>INTEL
05-01-18, 09:25
مرسی.
من فقط از. این قسمت توضیحات میترسم
تنها ضعف این لپتاپ را میتوان به صفحه نمایش نه چندان قدرتمند و همچنین بدنه تمام پلاستیکی آن نسبت داد.