PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل مانیتور ایسوز و نیاز به راهنمایی

kshnm
03-01-18, 02:02
سلام
مانیتورم Asus VX229H پایش شل شده بود چند روز پیش بردمش گارانتی دو روز نگه داشتن بعدش زنگ زدن رفتم گرفتم آوردم منزل وصل کردم دیدم کیفیت تصویرش به شدت افت کرده و مخصوصا توی بازی تو فرم بالا انگار ی هاله سفید رو صفحست و خیلی تار شده اصلا کیفیت مانیتور صد درجه افت کرده.مانیتور ۳ ماه خریدمش کلا در این مدت چیزی حدود ۱۰ ساعت نهایتش در مجموع روشن بوده و استفاده شده ازش.حالا بردم دوباره گارانتی ویستا‌ (که‌ صد رحمت به دزدخونه و سرگردنه)،میگم من مانیتور سالم آوردم که فقط ی پایش سفت کنید حالا کیفیت تصویرش خراب شده.طبق معمول گردن نمیگیرن که.خواهش میکنم دوستانی که اطلاعات دارن راهنماییم کنن. ممکنه این دزدا‌(گارانتی ویستا) برد اصلی مانیتور عوض کرده‌ باشن؟

Speed Racer
03-01-18, 02:48
سلام

متاسفانه گوگل باز نمی شه که بهتر بتونم راهنماییت کنم

اما اگه فکر می کنی اینکار رو کردن می تونی ببری یک متخصص برات باز کنه و ببینه پنلش رو عوض نکرده باشن که در صورت اینکار به راحتی می تونی شکایت کنی

AMD>INTEL
03-01-18, 05:41
سلام
مانیتورم Asus VX229H پایش شل شده بود چند روز پیش بردمش گارانتی دو روز نگه داشتن بعدش زنگ زدن رفتم گرفتم آوردم منزل وصل کردم دیدم کیفیت تصویرش به شدت افت کرده و مخصوصا توی بازی تو فرم بالا انگار ی هاله سفید رو صفحست و خیلی تار شده اصلا کیفیت مانیتور صد درجه افت کرده.مانیتور ۳ ماه خریدمش کلا در این مدت چیزی حدود ۱۰ ساعت نهایتش در مجموع روشن بوده و استفاده شده ازش.حالا بردم دوباره گارانتی ویستا‌ (که‌ صد رحمت به دزدخونه و سرگردنه)،میگم من مانیتور سالم آوردم که فقط ی پایش سفت کنید حالا کیفیت تصویرش خراب شده.طبق معمول گردن نمیگیرن که.خواهش میکنم دوستانی که اطلاعات دارن راهنماییم کنن. ممکنه این دزدا‌(گارانتی ویستا) برد اصلی مانیتور عوض کرده‌ باشن؟

فقط تعویض پنل میتونه تو کیفیت تصویر داشته باشه .

Gamer621
03-01-18, 08:34
اره اگه پنلشو تعویض کرده باشن حتما تو تصویر دهی تاثیر میذاره..بهتر بود مانیتور رو تو نمایندگی هم یه بار چک می کردین.تا ببینین که اوکی شده یا نه...

kshnm
03-01-18, 19:24
برای خودم ثابت شده مطمئنم چون مثلا دقیقا همون‌ بازی که قبلش میکردم‌ بعد از اینکه از گارانتی گرفتم با همون سیستم بازی اجرا کردم روی کل صفحه ی هاله‌ سفید هستش و مات اصلا‌.من قبلا با نرم افزار HWinfo مشخصات مانیتور که میگرفتم اسمش میزد درست هیچ چیز اضافیم نمیزد و تو قسمت Devices and Printer مدل مانیتور میزد درست VX229H ولی از وقتی گرفتم از گارانتی هم اسم مانیتور دیگه نمیاره و هم اینکه تو برنامه HWinfo اینجوری که عکسش میزارم شده مشخصاتش.رفتم گارانتی گفت شما از همین برنامه اطلاعات مانیتورتون قبل از اینکه بیارید اینجا عکس دارید که بتونی ثابت کنی عوض شده منم نداشتم گردن نگرفتن.هرچیم تو انجمنا گفتم خواهش کردم دوستان کسی که همین مدل مانیتور داره با برنامه ی مشخصات بگیره عکسش برام بفرسته،هیچکس کمک نکرد

kshnm
03-01-18, 23:28
این نمونه تصویر از محیط بازی؛Only the registered members can see the link

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk