باسلام
دوستان بنده تو تاپیک قبلی رم رو مشاوره گرفتم و خیلی خوب به نتیجه رسیدم و خریداری کردم
مشکل فعلیم هارد هستش توی دیجی کالا و سایت های مشابه که نگاه میکردم به این نتیجه رسیدم از نظرات که هارد های2 ترا زیر 400 تومن همشون سیگت و وسترن و لنوو هستن حالا این هیچی مارکشون خوبه ولی بدنه ی بسیار بسیار ظریف و کیفیت ساخت و عمر بسیار پایین دارن که همه ازش شاکی بودن چه وسترن مدل پاسپورت و چه سیگیت و چه لنوو همه میگن کیفیت ساخت بدنه خیلی پایینه و اصلا محافظت شده نیست ضمن اینکه ضد شوک و اینا هم نیست و سرعتشم میگن پایینه و زودم خراب میشه و عمر کمی داره
حالا با توجه به اینکه من بودجم خیلی نیست
یه نفر بهم پیشنهاد داد که یه هارد اینترنال بگیرم لپ تاپی و با یه قاب و یه تبدیل به اکسترنال تبدیلش کنم گفت عمرش خیلی بیشتره و بهترم عمل میکنه گفت وقتی هاردت سوخت به حرفم میرسی گفت قیمتشم یکی در میاد!
آیا این صحبت صحیحه ؟؟ به نظر شما چیکار کنم؟چه مدلی بگیرم و چه قیمتی نهایت بودجم 400 تومنه!
خیلی گیج شدم
استفادم از هاردم ارشیو کردن خاطرات و فیلم و عکس و ایناست به تلوزیون وصلش نمیکنم ینی کاری باش ندارم!
AMD>INTEL
01-01-18, 21:13
باسلام
دوستان بنده تو تاپیک قبلی رم رو مشاوره گرفتم و خیلی خوب به نتیجه رسیدم و خریداری کردم
مشکل فعلیم هارد هستش توی دیجی کالا و سایت های مشابه که نگاه میکردم به این نتیجه رسیدم از نظرات که هارد های2 ترا زیر 400 تومن همشون سیگت و وسترن و لنوو هستن حالا این هیچی مارکشون خوبه ولی بدنه ی بسیار بسیار ظریف و کیفیت ساخت و عمر بسیار پایین دارن که همه ازش شاکی بودن چه وسترن مدل پاسپورت و چه سیگیت و چه لنوو همه میگن کیفیت ساخت بدنه خیلی پایینه و اصلا محافظت شده نیست ضمن اینکه ضد شوک و اینا هم نیست و سرعتشم میگن پایینه و زودم خراب میشه و عمر کمی داره
حالا با توجه به اینکه من بودجم خیلی نیست
یه نفر بهم پیشنهاد داد که یه هارد اینترنال بگیرم لپ تاپی و با یه قاب و یه تبدیل به اکسترنال تبدیلش کنم گفت عمرش خیلی بیشتره و بهترم عمل میکنه گفت وقتی هاردت سوخت به حرفم میرسی گفت قیمتشم یکی در میاد!
آیا این صحبت صحیحه ؟؟ به نظر شما چیکار کنم؟چه مدلی بگیرم و چه قیمتی نهایت بودجم 400 تومنه!
خیلی گیج شدم
استفادم از هاردم ارشیو کردن خاطرات و فیلم و عکس و ایناست به تلوزیون وصلش نمیکنم ینی کاری باش ندارم!
خیر تبدیل های موجود در بازار کیفیت خیلی بالایی ندارند . تبدیل خوب باید بگردید شاید پیدا شود . ولی قیمتش بالای 100 تومن است .
من چندین هارد وسترن پاسپورت الترا دارم که از 2011 به خوبی بدون مشکل در حمل نقل زیاد فقط تو کیف نگه دارنده برزنتی به خوبی کار میکنند .من باشم همون وسترن پاسپورت میگیرم با یک کیف برزنتی
aminbh
01-01-18, 22:52
خیر تبدیل های موجود در بازار کیفیت خیلی بالایی ندارند . تبدیل خوب باید بگردید شاید پیدا شود . ولی قیمتش بالای 100 تومن است .
من چندین هارد وسترن پاسپورت الترا دارم که از 2011 به خوبی بدون مشکل در حمل نقل زیاد فقط تو کیف نگه دارنده برزنتی به خوبی کار میکنند .من باشم همون وسترن پاسپورت میگیرم با یک کیف برزنتی
البته این پاسپورتی که بنده عرض کردم مدل آلترا نیست ها
Only the registered members can see the linkهاردديسک-اکسترنال-وسترن-ديجيتال-مدل-My-Passport-WDBYFT0020B-ظرفيت-2-ترابايت
این مدل رو عرض کردم ایا مناسبه ؟؟ همه میگن زودخش میوفته و ظریفه و بی کیفیت و بی سرعت
Speed Racer
01-01-18, 23:01
باسلام
سلام
ببخشید شما حتما هارد قابل حمل نیاز داری یا اینکه می شه هارد اینترنال pc هم پیشنهاد داد؟ به خاطر جمله ای که در بالا گفتی میگم
aminbh
01-01-18, 23:53
سلام
ببخشید شما حتما هارد قابل حمل نیاز داری یا اینکه می شه هارد اینترنال pc هم پیشنهاد داد؟ به خاطر جمله ای که در بالا گفتی میگم
سوالم دقیقا همینه که کدومشو تهیه کنم
مشکلی که هست من لپ تاپ دارم بنابر این نمیتونم اینترنال رو جا بزنم به صورت عادی باید حتما قاب و تبدیل براش بگیرم
سوالم اینه که کدوم کار رو انجام بدم اکسترنال یا اینترنال با قاب و تبدیل؟
aminbh
02-01-18, 00:03
سلام. به نظر من اشتباه می کنید. اصلا این تبدیل ها اصولی نیستند. بهترین کار همون خرید هارد اکسترناله به جای تبدیل اون مگر این که هارد لپتاپی اضافه داشته باشید و بخواهید قابل استفاده اش کنید.
اگه از هارد استفاده زیادی ندارید اکسترنال بخرید چون هیچ وقت اشتباهی هاردتون فرمت نمیشه و مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد ولی اگه استفاده زیاده ( منظورم از استفاده کپی و حذف زیاد اطلاعاته ) اینترنال بخرید بهتره. هارد اینترنالم سیگیت و اکسترنالم وسترن دیجیتاله و از جفتش راضی ام.
ممکنه نظرتون رو راجب دو تبدیل زیر عرض بفرمائید ؟
Only the registered members can see the link
یه اینترنال وسترن دیجیتال بلو یا پرپل بگیرم 300 با 35 الی 50 تومن اکسترنالش کنم و استفاده کنم
حس میکنم با این کار یه اینترنال دارم که جون سخت تر از اکسترنال باشه نه ؟؟ میشه راهنماییم کنید؟
Speed Racer
02-01-18, 00:38
یه اینترنال وسترن دیجیتال بلو یا پرپل بگیرم 300 با 35 الی 50 تومن اکسترنالش کنم و استفاده کنم
حس میکنم با این کار یه اینترنال دارم که جون سخت تر از اکسترنال باشه نه ؟؟ میشه راهنماییم کنید؟
مدل اوریکو رو بگیر
پرپل که نمی تونی بگیری ولی اگه امکان داره لینک هارد بلو رو هم بزار
aminbh
02-01-18, 00:42
مدل اوریکو رو بگیر
پرپل که نمی تونی بگیری ولی اگه امکان داره لینک هارد بلو رو هم بزار
پرپل چرا نتونم ؟؟
اینا ها این پرپل 2 ترا
اینم بلو 2 ترا
Only the registered members can see the linkهاردديسک-اينترنال-وسترن-ديجيتال-مدل-Blue-WD20EZRZ-ظرفيت-2-ترابايت
Speed Racer
02-01-18, 00:49
پرپل چرا نتونم ؟؟
اینا ها این پرپل 2 ترا
اینم بلو 2 ترا
Only the registered members can see the linkهاردديسک-اينترنال-وسترن-ديجيتال-مدل-Blue-WD20EZRZ-ظرفيت-2-ترابايت
پرپل برای سیستم های خونگی نیست همون بلو مناسبه. فقط اینکه هد این بلو 3.5 اینچه و شما باید قاب زیر رو بگیری
Western Digital Blue 2TB WD20EZRZ == 283000
Orico 3588US3 3.5 inch USB 3.0 == 115000
ولی اگه هاردی می خوای بسیار با کیفیت من میگم 100 اضافه هزینه کن و این دو تا رو بگیر. البته با پول این هارد red می تونی 3 ترابایت بلو بگیری ولی من کیفیت رو بر ظرفیت ترجیح دادم
Orico 3588US3 3.5 inch USB 3.0 == 115000
Western Digital Red 2TB 64MB WD20EFRX == 370000
AMD>INTEL
02-01-18, 05:40
هیچ کدوم از این دو مبدل توصیه نمیکنم .
این مبدل
Transcend StoreJet 25S3 USB 3.0 2.5 Inch Enclosure for SATA 3 SSD and HDD
aminbh
02-01-18, 20:56
هیچ کدوم از این دو مبدل توصیه نمیکنم .
این مبدل
Transcend StoreJet 25S3 USB 3.0 2.5 Inch Enclosure for SATA 3 SSD and HDD
داداش تو این سایت قاب اکسترنال هارددیسک 2.5 اینچ و حافظه اس اس دی USB 3.0 ترنسند مدل StoreJet 25S3::قاب اکسترنال هارد دیسک::لوازم جانبی::کامپیوتر و تجهیزات جانبی::کالای دیجیتال::فروشگاه اینترنتی کامپیوتر و لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل آرتمیس (Only the registered members can see the link)
این قاب رو نوشته مختص حافظه اکسترنال هستش :| و اس اس دی :|
اسمی از هارد داخلی نیورده
Speed Racer
03-01-18, 02:32
داداش تو این سایت قاب اکسترنال هارددیسک 2.5 اینچ و حافظه اس اس دی USB 3.0 ترنسند مدل StoreJet 25S3::قاب اکسترنال هارد دیسک::لوازم جانبی::کامپیوتر و تجهیزات جانبی::کالای دیجیتال::فروشگاه اینترنتی کامپیوتر و لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل آرتمیس (Only the registered members can see the link)
اگه می خوای اون قاب رو بگیری باید یکی از هاردهای زیر رو بخری که 2.5 اینچه
Seagate BarraCuda ST2000LM015
Western Digital Blue WD10JPVX
که اولی به صرفه تره
AMD>INTEL
03-01-18, 05:39
هارد لپتاپی بهش میخوره
aminbh
03-01-18, 11:08
هارد لپتاپی بهش میخورهقابی میخوام که هارد دسکتاپ از این بزرگا داخلی ها بش بخوره! اونا ۳.۵ اینچ ان؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
AMD>INTEL
03-01-18, 12:26
قابی میخوام که هارد دسکتاپ از این بزرگا داخلی ها بش بخوره! اونا ۳.۵ اینچ ان؟
اون قاب های قبلی هم همشون 2.5 بودند .
خیلی از کاربران قاب های هاردهای اکسترنال قبلی خود را میفروشند. خرید این قاب ها به نظر من منطقی تر از قاب های ۳.۵ غیر استاندارد است
------------
این هم یک مورد استاندارد
باکس هارد ساتا 3 حرفه ای 3.5 اینچی با سرعت USB 3.0 مارک
EMYBOS
aminbh
03-01-18, 12:31
اون قاب های قبلی هم همشون 2.5 بودند .
خیلی از کاربران قاب های هاردهای اکسترنال قبلی خود را میفروشند. خرید این قاب ها به نظر من منطقی تر از قاب های ۳.۵ غیر استاندارد است
------------
این هم یک مورد استاندارد
EMYBOSپس ینی من ۲.۵ بگیرم همه مدل هاردی میخوره بش؟ میخوام هارد وسترن بلو بخرم ۲ ترا
میخوره بش ؟
AMD>INTEL
03-01-18, 12:37
پس ینی من ۲.۵ بگیرم همه مدل هاردی میخوره بش؟ میخوام هارد وسترن بلو بخرم ۲ ترا
میخوره بش ؟
۲.۵ یعنی هاردهای لپتاپی
---------
۳.۵ هاردهای دسکتاپ
--------------
برای اون هاردهای دسکتاپی باید این رو بخری
EMYBOS
Speed Racer
03-01-18, 12:48
پس ینی من ۲.۵ بگیرم همه مدل هاردی میخوره بش؟ میخوام هارد وسترن بلو بخرم ۲ ترا
میخوره بش ؟
این لیتک اون قابی که گفتم هست تا هارد 8 ترابایتی رو پشتیبانی می کنه و مدرن و زیباست. اگه می خوای اطلاعات رو توش نگه داری کنی بهترین انتخابه ولی اگه بخوای از هارد ساعت ها استفاده کنی بهتره توی کیس قرار بدی تا گرما بهش اسیب وارد نکنه
لیتک (Only the registered members can see the link)
aminbh
04-01-18, 12:28
۲.۵ یعنی هاردهای لپتاپی
---------
۳.۵ هاردهای دسکتاپ
--------------
برای اون هاردهای دسکتاپی باید این رو بخری
EMYBOS
شرمنده خیلی سوال میپرسم
یه نظریه دیگه ام اینه که من یه هارد 2 ترا لپ تاپی بگیرم چون خودم لپ تاپ دارم و اون هارد و بزارم داخل لپ تاپم و هارد خودش که 1 ترا هست رو در بیارم و بزارم تو قاب ازش استفاده کنم
ایا ممکنه ؟ بهتر نیست ؟
هزینش خیلی بیشتر میشه ؟ یا کمتر میشه ؟
AMD>INTEL
04-01-18, 12:37
شرمنده خیلی سوال میپرسم
یه نظریه دیگه ام اینه که من یه هارد 2 ترا لپ تاپی بگیرم چون خودم لپ تاپ دارم و اون هارد و بزارم داخل لپ تاپم و هارد خودش که 1 ترا هست رو در بیارم و بزارم تو قاب ازش استفاده کنم
ایا ممکنه ؟ بهتر نیست ؟
هزینش خیلی بیشتر میشه ؟ یا کمتر میشه ؟
اگر لپتاپ شما بعد از 2013 هست هارد 2 ترا پشتیبانی میکند
این کار هم میتوانید انجام بدید . ولی حتما تاکید میکنم از باکس استاندارد استفاده کنید . مثل همین ترنسند که لینک دادم .