PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباه ایمیل یاهو

0reza666
01-01-18, 10:29
با سلام. از وقتی که ورژن 64 بیتی و جدید 57 و 58 مروگر فایرفاکس نصب کردم ایمیل یاهو باز میشه ولی یجوری شده تم اینا عوض شده و پیام های که برام میاد همه رو نشون نمیده.
با موبایل میرم میبینم پیام ها در صندق نوشته مثلا 66 تا ولی در کامپیوتر و این مروگر فایرفاکس جدید میزنه فقط 6 تا ایمیل دارم در صورتی که اینطور نیست.
جالبتر اینجاست که حتی تو مروگر اکسپلور هم که قدیمی نصب هست رو سیستم اینطوری شده کولا ایمیل یاهو من با تم جدید باز میشه و خیلی گیج کننده اس بیشتر پیام ها غیب هستن.
الانکه بیشتر تست میکنم دارم میبینم در تمام مروگرها اینطوری شده حتی مروگر خود ویندوز 10 ایدگ و ...
این مشکل چطور میشه برطرف کرد بدون اینکه مروگرم تغییر بدم منظورمه. میخوام ایمیل یاهو من با تم قدیمی باز بشه تا بتونم به تمام پیام ها دسترسی داشته باشم.

0reza666
01-01-18, 11:04
خوب مروگر فایرفاکس ورژن قدیمیتر ورژن 64 بیتی و ورژن 44 نصب کردم مشکلم حل شد.

Speed Racer
01-01-18, 11:06
سلام

من با فایرفاکس رفتم نتونستم تم رو تغییر بدم اما با کروم تونستم به روش زیز

شما روی چرخ دنده در بالا سمت راست کلیک کن (setting). بعد در صفحه باز شده برو آخر مراحل زیر رو انجام بده

عکس (Only the registered members can see the link)

عکس (Only the registered members can see the link)

0reza666
01-01-18, 11:12
سلام

تشکر ولی اصلا از ورژن جدید خوشم نمیومد همگام سازی ای دی ام و کل چیز دیگه مشکل ساز بود همون ورژن قدیمی عشقه:1. (31):

Speed Racer
01-01-18, 11:21
تشکر ولی اصلا از ورژن جدید خوشم نمیومد همگام سازی ای دی ام و کل چیز دیگه مشکل ساز بود همون ورژن قدیمی عشقه:1. (31):

ورژن جدید تقلیدی از outlook هست ولی کلا Gmail از همه سرویس ها بهتره و سعی کن switch کنی به جیمیل.