سلام، من امروز دوتا گوشیم رو ریست فکتوری کردم (اندروید و بلکبری) بعدش هیچ سیم کارتی رو نمیشناسه. IMEI هم با جعبه ها یکی هستش دوساله گوشی کار میکرد با هر سیمی. ممکن ربطی به طرح ریجستری داشته باشه؟
AMD>INTEL
28-12-17, 19:49
شما IMEI گوشی را چک کنید مشخص میشه .
farhadr
29-12-17, 06:42
شما IMEI گوشی را چک کنید مشخص میشه .
یعنی چی؟
(با ستاره مربع 06 مربع زدم شماره سریال با جعبه یکی هستش)
AMD>INTEL
29-12-17, 10:29
یعنی چی؟
(با ستاره مربع 06 مربع زدم شماره سریال با جعبه یکی هستش)
منظورم چک طرح رجیستری
البته شما احتمال داره مشکل رام داشته باشید .
farhadr
29-12-17, 14:29
منظورم چک طرح رجیستری
البته شما احتمال داره مشکل رام داشته باشید .
بله درسته. رجیستری برای موبایل ها فعاله مشکلی نداره.
فقط چطور این اتفاق بعد ریست فکتوری افتاد دو سال از گوشی استفاده کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم
AMD>INTEL
29-12-17, 14:33
بله درسته. رجیستری برای موبایل ها فعاله مشکلی نداره.
فقط چطور این اتفاق بعد ریست فکتوری افتاد دو سال از گوشی استفاده کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم
نمیشه به طور دقیق گفت . بهتر این کار پیدا کردن رام جدیدتره و اپدیت رام هست شاید اوضاع درست بشه
farhadr
30-12-17, 21:24
نمیشه به طور دقیق گفت . بهتر این کار پیدا کردن رام جدیدتره و اپدیت رام هست شاید اوضاع درست بشه
برای اولین بار دارم فلش میزنم
میخوام از این کاستوم رام استفاده کنم Only the registered members can see the link
مدل من XT1039 هستش
اینجا تا قسمت Only the registered members can see the link
Installing LineageOS from recovery
به مشکل خوردم متوجه نشدم باید چیکار کنم دقیقاً. رام هم دانلود شده
اخرین ورژن Only the registered members can see the link
فایل زیپ رام و gapps رو گذاشتم تو اس دی کارت رفتم ریکاوری زیپ رام رو نصب کنم اخطار داد نصب نشد
همون قسمت پاراگراف اول و دوم
Installing LineageOS from recovery
رو فکر کنم متوجه نشدم
در ضمن انلاک بوتلودر کردم ولی روت نه ربطی داره؟
Only the registered members can see the link
farhadr
31-12-17, 15:30
فلش زدم تونستم رام رو عوض کنم ولی باز سیم کارت نمیشناسه. گوشی هم از نظر ریجستری مشکلی نداره.
AMD>INTEL
31-12-17, 15:38
فلش زدم تونستم رام رو عوض کنم ولی باز سیم کارت نمیشناسه. گوشی هم از نظر ریجستری مشکلی نداره.
ببرید تعمیرکار وارد به بلکبری توی علاالدین باید باشه
farhadr
31-12-17, 15:48
ببرید تعمیرکار وارد به بلکبری توی علاالدین باید باشه
نه این اندروید هستش. هنوز نرفتم سراغ بلکبری. دلیل چیه هر دو گوشی بعد از ریست فکتوری اینطوری شده؟
AMD>INTEL
31-12-17, 18:01
نه این اندروید هستش. هنوز نرفتم سراغ بلکبری. دلیل چیه هر دو گوشی بعد از ریست فکتوری اینطوری شده؟
قاعدتا نباید به این شکل باشه . مگر اینکه روت شده بوده . که با ریست فکتوری به این شکل لاک در اومده
farhadr
31-12-17, 21:08
قاعدتا نباید به این شکل باشه . مگر اینکه روت شده بوده . که با ریست فکتوری به این شکل لاک در اومده