سلام
من مین msi x370 gaming pro & Rizen 1700 رو خریدم ولی تصویر نمیده و سه بوق میزنه (یک بلند دو کوتاه)
کابل hdmi هم به مینبورد متصله
داخل نت سرچ کردم مثل اینکه مشکل از گرافیکه
آیا اصلا این پردازنده چیپ گرافیکی داره؟
این هم صدای بازر:
My recording #26 (Only the registered members can see the link)
ممنون
AMD>INTEL
26-12-17, 19:49
سلام
من مین msi x370 gaming pro & Rizen 1700 رو خریدم ولی تصویر نمیده و سه بوق میزنه (یک بلند دو کوتاه)
این هم صدای بازر:
ممنون
سلام
شما برای این قطعات نیاز به گرافیک دارید . این پردازنده ها فاقد igp هستند .و کابل مانیتور هم به گرافیک وصل کنید نه به مادربرد.اون خروجی روی برد برای apu هاست نه رایزن
در ضمن ez debug led دارد که به راحتی عیب را مشخص میکند .
ABC.ABC
27-12-17, 11:42
سلام
شما برای این قطعات نیاز به گرافیک دارید . این پردازنده ها فاقد igp هستند .و کابل مانیتور هم به گرافیک وصل کنید نه به مادربرد.اون خروجی روی برد برای apu هاست نه رایزن
در ضمن ez debug led دارد که به راحتی عیب را مشخص میکند .
سلام
بله ممنون مثل اینکه گرافیک مجتمع نداره ، فقط الان ویندوز 7 نصب کردم به ساخت یوزر اکانت که رسید دیگه کیبورد و موس کار نمیکنه.......
AMD>INTEL
27-12-17, 12:26
سلام
بله ممنون مثل اینکه گرافیک مجتمع نداره ، فقط الان ویندوز 7 نصب کردم به ساخت یوزر اکانت که رسید دیگه کیبورد و موس کار نمیکنه.......
سلام
بهتره ویندوز ۱۰ نصب کنید . برای نصب ویندوز سون روی رایزن نیاز به یکسری کارها است .سرچ کنید پیدا می کنید .
Speed Racer
27-12-17, 14:30
سلام
این هم صدای بازر:
ممنون
سلام
یک گرافیک ارزون برای این سیستم تهیه کن
ABC.ABC
27-12-17, 14:54
سلام
یک گرافیک ارزون برای این سیستم تهیه کن
سلام
ممنون اتفاقا برای گرافیک قرار بوده 970 روش بزارم اما برای نصب ویندوز فعلا می خواستم از گرافیک مجتمع استفاده کنم که دیدم نداره
مثل اینکه برای نصب ویندوز 7 باید از کیبورد PS2 استفاده شه ، نمیدونم باز کار دیگه ای هم هست که باید روی ویندوز 7 انجام شه یا نه
دلیل استفادم از ویندوز 7 فقط steam link هست که با ویندوز 10 باهاش مشکل دارم
ی تاپیک براش میزنم اگه کسی راهی داشت که ممنونش میشم ، و همون 10 رو نصب می کنم
AMD>INTEL
27-12-17, 17:49
سلام
ممنون اتفاقا برای گرافیک قرار بوده 970 روش بزارم اما برای نصب ویندوز فعلا می خواستم از گرافیک مجتمع استفاده کنم که دیدم نداره
مثل اینکه برای نصب ویندوز 7 باید از کیبورد PS2 استفاده شه ، نمیدونم باز کار دیگه ای هم هست که باید روی ویندوز 7 انجام شه یا نه
دلیل استفادم از ویندوز 7 فقط steam link هست که با ویندوز 10 باهاش مشکل دارم
ی تاپیک براش میزنم اگه کسی راهی داشت که ممنونش میشم ، و همون 10 رو نصب می کنم