PDA

مشاهده نسخه کامل : این بوق بایوس به معنای چیست

yas1717
26-12-17, 12:13
سلام در حال تماشای ویدیو بودم که به یک باره ویدیو گیر کرد و صدای ویدیو تکرار میشد به این صورت ت ت ت ت ت ت ت و بعد ابن بوق رو میداد که بعد چند دقیقه روشن کردن این مشکل حل شده بئد و یک بار دیگه توی موزیلا این اتفاق افتاد و همین بوق و میزد که بعد از چند دقیقه خاموش بودن حل شد اما این دفعه که اومدم روشنش کنم این بوق رو میزنه بعد از بیست ثانیه خاموش میشه و یک ثانیه دوباره روشن میشه و دوباره تکرار میشه این حلقه
صدای بوقش اینطوریه بوق بوق بوق مکث بوق بوق بوق مکث بوق
اینم ویسش
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
26-12-17, 12:24
مشکل از کارت گرافیک با یک کارت گرافیکه تست کنید .

yas1717
26-12-17, 12:35
مشکل از کارت گرافیک با یک کارت گرافیکه تست کنید .
یکی گفت مشکل از A20/Keyboard هست به نظر شما ایا امکانش هست از این باشه؟ اگر از اینه چطور میتونم حل کنمش
توی فایرفاکس که هنگ کرد از اسپیکر یه صدایی تکرار میشد مثله همون ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت درصورتی که هیچ اهنگ یا ویدیویی در حالت پلی نبود
و ایا ممکنه از بالا یا پایین بودن برق باشه و مستقیم وصل کردن به برق بدون استفاده از محافظ

AMD>INTEL
26-12-17, 12:37
یکی گفت مشکل از A20/Keyboard هست به نظر شما ایا امکانش هست از این باشه؟ اگر از اینه چطور میتونم حل کنمش
توی فایرفاکس که هنگ کرد از اسپیکر یه صدایی تکرار میشد مثله همون ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت درصورتی که هیچ اهنگ یا ویدیویی در حالت پلی نبود

اول با یک گرافیک دیگه تست کنید
نشد میتونه از چیپست برد باشه
مشخصات قطعات هم قید کنید

yas1717
26-12-17, 12:52
اول با یک گرافیک دیگه تست کنید
نشد میتونه از چیپست برد باشه
مشخصات قطعات هم قید کنید
رمش رو در اوردم جا زدم یه مقداری هم کارته گرافیکش رو فشار دادم لق بود به احتمال زیاد از همین بود درست شد
یه دنیا ممنون:11():

AMD>INTEL
26-12-17, 13:02
رمش رو در اوردم جا زدم یه مقداری هم کارته گرافیکش رو فشار دادم لق بود به احتمال زیاد از همین بود درست شد
یه دنیا ممنون:11():

خواهش میکنم