PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره سیستم

0reza666
23-12-17, 21:37
با سلام.
یه مشکل عجیب پیش امده.
من هربار از اول سیستم روشن میکنم و میام گوگل باز کنم انگار اولین بار که ویندوز نصب شده و هر صفحه ای که باز میکنم از اول باز میشه در صورتی که همه ادرس ها قبلا باز شده و باید چون برای دومین باره سریعتر باز بشه.
برای مثال همین انجمن عکس ها تاپیک ها همه از اول باید باز بشن.
مروگر فایرفاکس دارم ولی از اون نیست چون با مروگر خود ویندوز 10 ایده تست کردم با مروگر خود ویندوز 10 اکسپلور هم تست کردم باز همین مدلی میشه.
حتی با مروگر کروم هم تست کردم.
امیدوارم منظورم متوجه شده باشین که نوشتم از اول باز میشه یعنی چی.

Speed Racer
23-12-17, 23:19
سلام

هر مرورگر یک قابلیتی داره که می شه با بستنش کش اون اتوماتیک پاک بشه ولی چون همه مرورگرها تو سیستم شما اینجوریه فعلا راه زیر رو امتحان کن ببین چی می شه

برو device manager رو باز کن و رو مثلث کنار Disk drives کلیک کن تا باز بشه بعد روی هارد یا ssd که روش ویندوز ریختی دوبار کلیک کن و بعد تیک اون گزینه که در تصویر نشون دادم رو بزن و OK کن و ریستارت کن

21578

0reza666
23-12-17, 23:50
.

وقتی به device manager و این قسمت میرم.
و کاری که گفتی انجام میخوام بدم میبینم که خودش همون قسمت تیک خورده.
بله منظورم همون کش بود که اسمش دقیق یادم نبود بنویسم.
دیگه چه باید کرد.
اینم از این قسمت هیستوری مروگر فایرفاکسم
Only the registered members can see the link
ورژن قدیمی مروگر و ورژن 39 و 64 بیتی

Speed Racer
24-12-17, 00:41
دقیقا نمی دونم چون ویندوز 10 ندارم اما برای تعمیر فایل های سیستمی، cmd رو توی استارت منو سرچ کن و روش راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن و بعد دستور زیر رو داخل پیست کن و اینتر بزن

sfc /scannow

------------

توی استارت منو msconfig رو سرچ کن و در پنجره باز شده در سربرگ services ابتدا همه سرویس ها رو disable all کن و بعد بیا به سربرگ General و دکمه normal startup رو انتخاب کن و OK کن و ریستارت کن

0reza666
24-12-17, 09:24
اخه ویندوزم که مشکلی نداره چرا باید اینکارارو انجام بدم.
حتی ویروس هم نداره سیستم.