PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی رفع ارور هنگام تغییر در shortcut آیکون

mahone
23-12-17, 17:10
سلام. وقتی روی shortcut ایکون یک نرم افزار راست کلید کیمک و پروپرتیز میزنم قسمت سربرگ shortcut توی کادر Target نمیشه تغییراتی ایجاد کرد ارور میده که عکسشو گذاشتم.
لطفاً کمک کنید برای رفع این مشکل کارم گیر کرده. توی نت هم هرچی گشتم نتوستم راهی پیدا کنم.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
23-12-17, 17:43
دسترسی کامل و full access باید داشته باشید .

mahone
23-12-17, 17:54
دسترسی کامل و full access باید داشته باشید .

لطفاً بگید چجوری باید دسترسی کامل داشتم باشم.

AMD>INTEL
23-12-17, 18:05
پرمیشن ها یوزرتون را باید روی فول اکسس بگذارید . متاسفانه با گوشی هستم و بسیار سخته کامل بنویسیم . فردا بهتون میگم

AMD>INTEL
23-12-17, 18:21
پرمیشن ها یوزرتون را باید روی فول اکسس بگذارید . متاسفانه با گوشی هستم و بسیار سخته کامل بنویسیم . فردا بهتون میگم

خدمت شما

Only the registered members can see the link

mahone
23-12-17, 19:15
خدمت شما

. اما این کارها رو روی ویندوز 7 هم میشه انجام داد. چون ویندوز من 7 هستش.

AMD>INTEL
23-12-17, 19:59
[
. اما این کارها رو روی ویندوز 7 هم میشه انجام داد. چون ویندوز من 7 هستش.

خدمت شما

mahone
23-12-17, 21:01
[

خدمت شما

برای من کار نمیکنه. (طبق همین چیزی که آموزش داده میرم جلو) ولی هیچی. البته سیستم رو ری استارت نکردم.

Speed Racer
23-12-17, 21:11
سلام. وقتی روی shortcut ایکون یک نرم افزار راست کلید کیمک و پروپرتیز میزنم قسمت سربرگ shortcut توی کادر Target نمیشه تغییراتی ایجاد کرد ارور میده که عکسشو گذاشتم.
لطفاً کمک کنید برای رفع این مشکل کارم گیر کرده. توی نت هم هرچی گشتم نتوستم راهی پیدا کنم.

(Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

سلام

رو عکس که کلیک می کنم بزرگ نمی شه و میره به یک سایت دیگه

آدرسی که توی target میذاری باید بین چفت کوتیشن باشه یعنی " ...... " اما شما دو طرف این جفت کوتیشن ها یک کوتیشن اضافی گذاشتی ' ....... ' به همین خاطر خطا میده

mahone
23-12-17, 22:26
سلام

رو عکس که کلیک می کنم بزرگ نمی شه و میره به یک سایت دیگه

آدرسی که توی target میذاری باید بین چفت کوتیشن باشه یعنی " ...... " اما شما دو طرف این جفت کوتیشن ها یک کوتیشن اضافی گذاشتی ' ....... ' به همین خاطر خطا میده

فرقی نمیکنه بازم همینجوریه.
(دلیل اینکه این کارو میخوام انجام بدم اینکه یک بازی هستش که موقعی که اجراش میکنم سفحه سیاه میشه و Out Of Range میده. طبق سرچی که توی نت داشتم کلا بازیه مشکل داره فقط به همین روش میشه درستش کرد که این عبارت windowed- رو آخر Target اضافه کنم که بازی اجرا بشه و بعد از توی تنظیمات خود بازی رزولویشن رو درست کنم.
اون کوتیشن اضافی رو هم خودش میزاره. من فقط همون عبارت رو مینویسم

Speed Racer
23-12-17, 22:53
فرقی نمیکنه بازم همینجوریه.
(دلیل اینکه این کارو میخوام انجام بدم اینکه یک بازی هستش که موقعی که اجراش میکنم سفحه سیاه میشه و Out Of Range میده. طبق سرچی که توی نت داشتم کلا بازیه مشکل داره فقط به همین روش میشه درستش کرد که این عبارت windowed- رو آخر Target اضافه کنم که بازی اجرا بشه و بعد از توی تنظیمات خود بازی رزولویشن رو درست کنم.
اون کوتیشن اضافی رو هم خودش میزاره. من فقط همون عبارت رو مینویسم

فکر می کنم اینجوری باید باشه. یک فاصله باید بین چفت کوتیشن آخر و V- بدی

21577

mahone
24-12-17, 09:29
فکر می کنم اینجوری باید باشه. یک فاصله باید بین چفت کوتیشن آخر و V- بدی

21577

با سپاس فراوان مشکل حل شد.

AMD>INTEL
24-12-17, 10:41
تاپیک قفل میشه ./.