جریان از این قراره که من الان سرویس آرت 1 (ماهیانه 30تومن) از شاتل دارم و 12 امشب سرویسم تموم میشه، مشکل اینه که میانگین مصرف من ماهیانه بین 35 تا 40 گیگ هست و سرویس های جدید
شاتل نسبت به دیگر شرکت ها حجم خیلی کمتری دارن و نیاز منو برطرف نمیکنن.
حالا به نظر شما از کدوم شرکت اینترنت بگیرم ؟ دیدبان نت ؟ یا های وب یا پارس آنلاین.
اینم بگم که همین طرح آرت 1 تا یک سال قابل تمدید هست ولی از طرفی سرعت طرح های جدید وسوسه برانگیزه.
AMD>INTEL
22-12-17, 21:45
یک نکته را بگم این طرح جدید شرکت ها تقریبا هر کدوم یکسری مزایا و معایب داره . این تعویض isp هم دردسرهای خودش را دارد . به نظر من خیلی فرق نمیکنند که بخواهید isp خودتان را تعویض کنید
Mehrdad.A 88
22-12-17, 22:01
یک نکته را بگم این طرح جدید شرکت ها تقریبا هر کدوم یکسری مزایا و معایب داره . این تعویض isp هم دردسرهای خودش را دارد . به نظر من خیلی فرق نمیکنند که بخواهید isp خودتان را تعویض کنید
به نظر شما حالا که رقابت بالا گرفته ممکنه شاتل حجم سرویس هاش رو بالا ببره ؟ چون منم زیاد از تغییر isp حوشم نمیاد
Speed Racer
22-12-17, 22:13
به نظر شما حالا که رقابت بالا گرفته ممکنه شاتل حجم سرویس هاش رو بالا ببره ؟ چون منم زیاد از تغییر isp حوشم نمیاد
سلام
شما این سرویس رو بگیر (53 گیگ اینترنت بین الملل و 107 گیگ اینترنت داخلی)
21574
فعلا این ماه این سرویس رو بگیر و 10 روز مونده تموم بشه برای تغییر isp اقدام کن
Mehrdad.A 88
22-12-17, 22:28
سلام
شما این سرویس رو بگیر (53 گیگ اینترنت بین الملل و 107 گیگ اینترنت داخلی)
21574
فعلا این ماه این سرویس رو بگیر و 10 روز مونده تموم بشه برای تغییر isp اقدام کن
این نصفش میشه 80 گیگ ها
البته خودم اول همین فکر رو کرده بودم شاید همین کارو کردم
Speed Racer
23-12-17, 01:30
این نصفش میشه 80 گیگ ها
البته خودم اول همین فکر رو کرده بودم شاید همین کارو کردم
من فکر کردم نسبت یک به دو هست اگه نصف باشه و 80 گیگ با قیمت 40 تومن واقعا خوبه. می افته گیگی 500 تومن بین الملل
اگه می خوای isp خودت رو عوض کنی پست زیر رو بخون
لینک (Only the registered members can see the link)
ابر حیزون
23-12-17, 08:34
اگه بازی نمیکنی اینترنت سیم کارتی استفاده کن ، ای دی اس ال الان شده وسیله ای برای دوشیدن مردم و سرمایه گذاری در پروژه های آینده مثل فیبر نوری و شاتل موبایل
Mehrdad.A 88
23-12-17, 11:17
فعلا روی شاتل میمونم تا ببینم چی میشه، شاید شاتل هم حجم طرح هاش رو بالا برد.
Speed Racer
23-12-17, 21:25
فعلا روی شاتل میمونم تا ببینم چی میشه، شاید شاتل هم حجم طرح هاش رو بالا برد.
من تا جایی که دیدم اکثر مدارس و خیلی از ادارات شاتل دارن. دلیل اصلیش رو نمی دونم ولی شاید به خاطر کیفیت بالای اینترنتی که میده باشه. فکر کنم وقتی شاتل ببینه دیگران دارن گیگ بالاتری میدن اون هم برای از دست ندادن مشتری ترافیک رو بالا ببره
Mehrdad.A 88
23-12-17, 21:37
من تا جایی که دیدم اکثر مدارس و خیلی از ادارات شاتل دارن. دلیل اصلیش رو نمی دونم ولی شاید به خاطر کیفیت بالای اینترنتی که میده باشه. فکر کنم وقتی شاتل ببینه دیگران دارن گیگ بالاتری میدن اون هم برای از دست ندادن مشتری ترافیک رو بالا ببره
امیدوارم اینطور باشه.
AMD>INTEL
23-12-17, 22:27
تعویض isp به دلیل هزینه و مشکلات راتژه مجدد اصلا توصیه میشه . بعضی از مراکز مخابراتی خیلی از کاربران تو لیست رزو هستند . ممکنه در حین این تعویض به مشکل بخورید و ظرفیت پر بشه
Mehrdad.A 88
24-12-17, 10:27
تعویض isp به دلیل هزینه و مشکلات راتژه مجدد اصلا توصیه میشه . بعضی از مراکز مخابراتی خیلی از کاربران تو لیست رزو هستند . ممکنه در حین این تعویض به مشکل بخورید و ظرفیت پر بشه
فعلا همین آرت 1 رو تمدید کردم، ما به همینش هم راضی هستیم.
AMD>INTEL
24-12-17, 10:38
فعلا همین آرت 1 رو تمدید کردم، ما به همینش هم راضی هستیم.