PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم تا سقف 6.5 میلیون تومن

mohamadi151
19-12-17, 20:20
سلام
بودجه من 6500 برای کیس بدون گرافیک هست. فعلا تا دوماه میخوام بدون گرافیک استفاده کنم و دو ماه بعد حدودا یه گرافیک 1070 حدودا بگیرم
پس بودجه بدون گرافیک 6500 هست
چی پیشنهاد میدین؟؟
از کیس کولرمستر مسترکیس پرو 5 خوشم میاد
اس اس دی هم 256 کافیه
یه مشاوره ای با یکی از دوستان داشتم این قطعات رو بهم پیشنهاد دادن :
CPU: CORE I7 8700K
MB: MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC
RAM : G.SKILL TRIDENT RGB 3200 16GB DDR4
POWER: COLERMASTER 750W
CASE : COLERMASTER MASTER CASE PRO 5
FAN l DEEPCOOL GAMER STORM CAPTAIN 240EX
HDD: WD 2T BLUE
DVD-RW : ASUS
SSD: SAMSING EVO 850 250GB

AMD>INTEL
19-12-17, 20:33
سلام
بودجه من 6500 برای کیس بدون گرافیک هست. فعلا تا دوماه میخوام بدون گرافیک استفاده کنم و دو ماه بعد حدودا یه گرافیک 1070 حدودا بگیرم
چی پیشنهاد میدین؟؟
از کیس کولرمستر مسترکیس پرو 5 خوشم میاد
اس اس دی هم 256 کافیه
یه مشاوره ای با یکی از دوستان داشتم این قطعات رو بهم پیشنهاد دادن :
CPU: CORE I7 8700K
MB: MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC
RAM : G.SKILL TRIDENT RGB 3200 16GB DDR4
POWER: COLERMASTER 750W
CASE : COLERMASTER MASTER CASE PRO 5
FAN l DEEPCOOL GAMER STORM CAPTAIN 240EX
HDD: WD 2T BLUE
DVD-RW : ASUS

کانفیگ خوبه . ولی واتر کولینگ دیپ کول رو پیشنهاد نمیکنم . یک ایرکولر نوتوس 400 کاملا کافیه
کیس و پاور بسیار خوبه
رایتر هم نظرم روی لایتون یا الجی هست
بقیه موارد بسیار خوبه .

Speed Racer
19-12-17, 21:11
سلام
چی پیشنهاد میدین؟؟

سلام

سیستم پیشنهادی دوستتون خیلی عالیه اما این ملاک نیست یعنی اینکه شما بگی که من از این کیس خوشم میاد یا 256 گیگ ssd کافیه عملا دست همه رو می بندی چون فقط می تونیم بگیم خیلی خوبه

شما باید ببینی بهترین سیستمی که با 6500 می شه خرید چه سیستمیه و روی هیچ قطعه ای هم تعصب نداشته باشی و البته اون کسی که سیستم پیشنهاد میده باید بدونه که کاربردهای شما دقیقا چیه و با چه نرم افزارهایی کار می کنی و یا می خوای در آینده کار کنی. اگه گیمری چه گیم هایی بازی می کنی. حتی تو انتخاب مادربرد باید دقت کرد که شما چه ویژگیهایی رو نیاز داری

من اگه برای خودم بخوام سیستم با 6500 بخرم حداقل 15 روز طول می کشه تا انتخاب کنم چون باید اول در هز مورد چند قطعه رو پیدا کنم و اونوقت تمام review هایی که تو اینترنته رو بخونم و بعد تصمیم بگیرم که بهترین سیستم برای کاربردهای من با 6500 چیه

mohamadi151
19-12-17, 21:50
کانفیگ خوبه . ولی واتر کولینگ دیپ کول رو پیشنهاد نمیکنم . یک ایرکولر نوتوس 400 کاملا کافیه
کیس و پاور بسیار خوبه
رایتر هم نظرم روی لایتون یا الجی هست
بقیه موارد بسیار خوبه .
ایرکولر خوب هست اما هم سایزشون بزرگه و هم یه مقداری زشت میشه داخل کیس
واترکولر چی پیشنهاد میکنین؟؟

mohamadi151
19-12-17, 21:53
سلام

سیستم پیشنهادی دوستتون خیلی عالیه اما این ملاک نیست یعنی اینکه شما بگی که من از این کیس خوشم میاد یا 256 گیگ ssd کافیه عملا دست همه رو می بندی چون فقط می تونیم بگیم خیلی خوبه

شما باید ببینی بهترین سیستمی که با 6500 می شه خرید چه سیستمیه و روی هیچ قطعه ای هم تعصب نداشته باشی و البته اون کسی که سیستم پیشنهاد میده باید بدونه که کاربردهای شما دقیقا چیه و با چه نرم افزارهایی کار می کنی و یا می خوای در آینده کار کنی. اگه گیمری چه گیم هایی بازی می کنی. حتی تو انتخاب مادربرد باید دقت کرد که شما چه ویژگیهایی رو نیاز داری

من اگه برای خودم بخوام سیستم با 6500 بخرم حداقل 15 روز طول می کشه تا انتخاب کنم چون باید اول در هز مورد چند قطعه رو پیدا کنم و اونوقت تمام review هایی که تو اینترنته رو بخونم و بعد تصمیم بگیرم که بهترین سیستم برای کاربردهای من با 6500 چیه
خب من در مورد حجم اس اس دی گفتم که 256 جوابگو هست. فکر نکنم بیشتر نیازم بشه.
کاربرد من گیمینگ هست اما نه کاملا حرفه ای و همچنین استفاده مالتی مدیا.
راستی جائی هم حس میکنید میشه قطعه ای بهتر رو انتخاب کرد خوشحال میشم راهنمائیم کنید.

Speed Racer
20-12-17, 01:34
خب من در مورد حجم اس اس دی گفتم که 256 جوابگو هست. فکر نکنم بیشتر نیازم بشه.
کاربرد من گیمینگ هست اما نه کاملا حرفه ای و همچنین استفاده مالتی مدیا.
راستی جائی هم حس میکنید میشه قطعه ای بهتر رو انتخاب کرد خوشحال میشم راهنمائیم کنید.

اول بگم که من بودجت رو در نظر نگرفتم چون وقتی قطعه ای رو تغییر میدیم باید قطعه های دیگه رو هم عوض کنیم تا از بودجه بالاتر نره

اگه فقط نصب ویندوز و نرم افزارها باشه روی هم فکر نکنم بیشتر از 30 گیگ بشه پس یک ssd تقریبا 60 گیگ کافیه. اما چون قیمت 60 و 64 گیگ نزدیک به قیمت 120 گیگه همه خمون 120 گیگ می گیرن.

نکته بعدی اینه که اگه گیم بازی می کنی چه گیم هایی است و چقدر حجم دارن. چون برای گیم هارد باید حتما 7200 باشه اگر شما گیمر هستی.

پس با باید یک اس اس دی 500 گیگ بخری و دو پارتیشن روش ایجاد کنی یکی برای نصب ویندوز و یکی برای گیم هایی که بازی می کنی و یا یک هارد 7200 بگیری

اگه گیم هر از گاهی می زنی و اولویت شما گیم نیست هارد زیر رو تهیه کن چون هم از لحاظ کیفیت و طول عمر و هم از لحاظ نویز کمتر خیلی بهتر از Blue هست

WD Red 2TB WD20EFRX

AMD>INTEL
20-12-17, 05:45
ایرکولر خوب هست اما هم سایزشون بزرگه و هم یه مقداری زشت میشه داخل کیس
واترکولر چی پیشنهاد میکنین؟؟

کولر مستر 240 اگر بتونی تهیه کنی بسیار خوبه
-----
این هم خوبه
GREEN GLC240-EVO GLACIER 240 EVO AiO Liquid Coole