PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست حل مشکل کیبورد لپ تاپ ASUS را دارم

mohammad5160
17-12-17, 14:08
سلام و خسته نباشید به اعضا و مدیران محترم
2 سال هست که لپ تاپ ASUS مدل X453MA خریدم و تا حالا مشکلی نداشته
جدیدا برخی کلید های صفحه کیبورد در حد چند ثانیه کار نمی کند و خوب میشه
گفتم شاید نرم افزاری و ویندوز را کامل دیلیت کردم و جدید نصب کردم و حتی درایو کیبورد را چند بار دیلیت و از اول نصب کردم
ولی چند روز خوب میشه و دوباره با این مشکل برخورد می کنم
در لپ تاپ را باز کردم و کیبورد و فن را و کلا لپ تاپ را باد گرفتم از تو و بیرون و اتصالات فلت را بررسی کردم خوب شد ولی یک ماه بعد که میشه امروز دوباره داره این مشکل پیش میاد
بیروت بردم گفت احتمالا مشکل IOE هست که نفهمیدم چیه ولی بهم گفت حدودا 50 تومن خرجش هست که خود کیبورد فکرکنم 20 30 تومن باشه که فکرنکنم این هایی که تو بازار هست از خود اصلی بهتر باشه که در حد خود اصلی هم خوب نیست به خصوص فروشنده گفت باید پرس قاب کیبورد از مدل شما باید باز بشه و مجدد خودمون پرس کنیم که اعتمادی نیست
گارانتی هم تمام شده و تازه تو شهر من دفتر نداشت
الان کسی میتونه تو حل این مشکل کمک کند؟
ممنون

Speed Racer
17-12-17, 14:25
سلام

اگه شما pc داشته باشی می تونی کیبوردش رو با usb به لپ تاپ وصل کنی اگه درست کار می کرد پس مشکل از ویندوز نیست بلکه کیبورد خراب شده

در device manager روی keyboard راست کلیک کن و uninstall کن و ریستارت کن تا دوباره خودش install کنه که ببینی درست می شه یا نه

تو سایت ایسوس یک درایوری به نام ATK داره بد نیست اون رو هم نصب کنی

تمام کیبوردهای موجود در بازار هم ساخت چین هستن ولی اگه کیبورد مشکل پیدا کرده باشه و قایل درست شدن نباشه راهی به جز تعویض نداری

AMD>INTEL
17-12-17, 15:45
سلام و خسته نباشید به اعضا و مدیران محترم
2 سال هست که لپ تاپ ASUS مدل X453MA خریدم و تا حالا مشکلی نداشته
جدیدا برخی کلید های صفحه کیبورد در حد چند ثانیه کار نمی کند و خوب میشه
گفتم شاید نرم افزاری و ویندوز را کامل دیلیت کردم و جدید نصب کردم و حتی درایو کیبورد را چند بار دیلیت و از اول نصب کردم
ولی چند روز خوب میشه و دوباره با این مشکل برخورد می کنم
در لپ تاپ را باز کردم و کیبورد و فن را و کلا لپ تاپ را باد گرفتم از تو و بیرون و اتصالات فلت را بررسی کردم خوب شد ولی یک ماه بعد که میشه امروز دوباره داره این مشکل پیش میاد
بیروت بردم گفت احتمالا مشکل IOE هست که نفهمیدم چیه ولی بهم گفت حدودا 50 تومن خرجش هست که خود کیبورد فکرکنم 20 30 تومن باشه که فکرنکنم این هایی که تو بازار هست از خود اصلی بهتر باشه که در حد خود اصلی هم خوب نیست به خصوص فروشنده گفت باید پرس قاب کیبورد از مدل شما باید باز بشه و مجدد خودمون پرس کنیم که اعتمادی نیست
گارانتی هم تمام شده و تازه تو شهر من دفتر نداشت
الان کسی میتونه تو حل این مشکل کمک کند؟
ممنون

شما اخرین بایوس را از سایت اسوس بگیرید و اپدیت کنید . قبل از دست زدن به برد دستگاه .حتما با کیبرد جدید تعویض کنید