ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک در ویندوز 10 برای pin و unpin

mahone
14-12-17, 21:28
سلام. به مشکل بر خوردم نرم افزارها رو وقتی رو آیکنشون کلیک راست میکنم وقی pin to start میزنم کار نمیکنه (البته از توی استارت اینجوری نیست وقتی پین میشه دیگه unpin to start کار نمیکنه)
مشکل از کجاست. توی رجیستری هم چیزی به اسم Explorer وجود خارجی نداره.

AMD>INTEL
14-12-17, 21:51
Windows PowerShell
را باید در حالت ادمین باز کنی
Press Windows Key + R on your keyboard
Key in PowerShell and hit Enter.
Right click on the PowerShell icon on the taskbar and select Run as Administrator.

mahone
14-12-17, 21:59
لطفا ادامه ش رو هم بگید

Speed Racer
14-12-17, 22:50
سلام

شما کلیدهای زیر رو فشار بده از روی صفحه کلید

CTRL+Shift+ESC

حالا در پنجره باز شده در نوار منو ، روی file کلیک کن و روی Run new task کلیک کن و explorer رو تایپ کن و OK کن

AMD>INTEL
14-12-17, 23:20
[
لطفا ادامه ش رو هم بگید

Only the registered members can see the link

mahone
15-12-17, 09:29
[

سایتی که لینکشو گذاشتین باز کردم و دو تا فایلو دانلود کردم و مشکل حل شد البته فقط از قسمت استارت منو که پین و آن پین میکنم درست شد. فقط مشکل اینجاست که قبل این کار یک نرم افزار که جایی که نصب شده از داخل پوشه وقتی رو آیکنش راست کلیک می کردم گزینه pin to start داشت الان یگه نیست.

AMD>INTEL
15-12-17, 10:57
دوباذه اون نرم افزار را نصب کنید

mahone
15-12-17, 12:43
دوباذه اون نرم افزار را نصب کنید

متاسفانه فرقی نکرد. یک مشکل دیگه هم هست اینکه بعضی ها رو که پین میکنم وقتی ری استارت میکنم یا سیستم رو دوباره خاموش و روشن میکنم کلاً از قسمت پین پاک شده و باید دوباره پین کنم.

فقط مشکل ویندوز دیفیندر چیه بعضی اوقات با ری استارت سیستم آیکنش توی نوار ابزار نمیاد.

AMD>INTEL
15-12-17, 12:46
متاسفانه فرقی نکرد. یک مشکل دیگه هم هست اینکه بعضی ها رو که پین میکنم وقتی ری استارت میکنم یا سیستم رو دوباره خاموش و روشن میکنم کلاً از قسمت پین پاک شده و باید دوباره پین کنم.

فقط مشکل ویندوز دیفیندر چیه بعضی اوقات با ری استارت سیستم آیکنش توی نوار ابزار نمیاد.

این رو باید چک کنم . احتمال داره به خاطر اپدیت هایی باشه که می گیرد

mahone
15-12-17, 13:34
این رو باید چک کنم . احتمال داره به خاطر اپدیت هایی باشه که می گیرد

آپدیت اتوماتیک ویندوز رو از توی سرویس قطع کردم.

من به خاطر اینکه سه تا ویروس وارد سیستم شد مجبور به تعویض ویندوز کردم.
البته ورژن قبلی ویندوزم 1703 (رد استن 2) بود که بعد ورژن 1709 رو دانلود کردم و از طریق DVD اقدام به آپدیت به ورژن 1709 کردم. که هیچ مشکلی نداشت.
بعد از تعویض ویندوز که فقط 1709 رو نصب کردم این مشکل رو دارم.

البته یک آپدیت دارم حدوداً 1 گیگ البته مال ورژن 1703 هستش اگه اونو نصب کنم امکان داره این مشکلات حل بشه؟؟؟

AMD>INTEL
15-12-17, 13:59
آپدیت اتوماتیک ویندوز رو از توی سرویس قطع کردم.

من به خاطر اینکه سه تا ویروس وارد سیستم شد مجبور به تعویض ویندوز کردم.
البته ورژن قبلی ویندوزم 1703 (رد استن 2) بود که بعد ورژن 1709 رو دانلود کردم و از طریق DVD اقدام به آپدیت به ورژن 1709 کردم. که هیچ مشکلی نداشت.
بعد از تعویض ویندوز که فقط 1709 رو نصب کردم این مشکل رو دارم.

البته یک آپدیت دارم حدوداً 1 گیگ البته مال ورژن 1703 هستش اگه اونو نصب کنم امکان داره این مشکلات حل بشه؟؟؟

باید تست کنی . شخصا این کار رو نکردم تا بگم درست میشه یا مشکلی ایجاد میشه
این ویدیو هم ببین

mahone
15-12-17, 16:26
باید تست کنی . شخصا این کار رو نکردم تا بگم درست میشه یا مشکلی ایجاد میشه
این ویدیو هم ببین

این ویدیو از طریق ریجستری اقدام میکنه. مشکل اینجاست که فولدری به اسم Explorer توی رجستری من نیستش. (آدرسی که توی رجستری این ویدیو آموزش میده)

AMD>INTEL
15-12-17, 17:06
این ویدیو از طریق ریجستری اقدام میکنه. مشکل اینجاست که فولدری به اسم Explorer توی رجستری من نیستش. (آدرسی که توی رجستری این ویدیو آموزش میده)

احساس میکنم ویندوز شما دچار مشکل هست .

mahone
16-12-17, 08:26
احساس میکنم ویندوز شما دچار مشکل هست .

حالا از قسمت سرویس آپدیت رو فعال میکنم که اینترنتی آپدیت بشه شاید درست شد فقط مشکلم با آپدیت اتوماتیک اینجاست که گرافیک رو هم آپدیت میکنه به ورژن 16.2.1 اونم به صورت ناقص (AMD catalyst control Center) رو کلاً پاک میکنه بعد از آپدیت و دیگنه آیکن کارت گرافیک توی task bar نمیاد. اینو دیگه نمیدونم چجوری میشه قطع کرد.

AMD>INTEL
16-12-17, 09:53
حالا از قسمت سرویس آپدیت رو فعال میکنم که اینترنتی آپدیت بشه شاید درست شد فقط مشکلم با آپدیت اتوماتیک اینجاست که گرافیک رو هم آپدیت میکنه به ورژن 16.2.1 اونم به صورت ناقص (AMD catalyst control Center) رو کلاً پاک میکنه بعد از آپدیت و دیگنه آیکن کارت گرافیک توی task bar نمیاد. اینو دیگه نمیدونم چجوری میشه قطع کرد.

چون اون درایور با کارتهای زیر سری ۷۰۰۰ مشکل دارد .

mahone
16-12-17, 10:50
چون اون درایور با کارتهای زیر سری ۷۰۰۰ مشکل دارد .

ظاهراً باید کوچ کنم سمت Nvidia. حداقل برای کارت گرافیکهای سال 2010 هنوز داره آپدیت میده.

حالا راهی هست بشه فقط همین آپدیت رو غیر فعال کرد.

AMD>INTEL
16-12-17, 11:11
ظاهراً باید کوچ کنم سمت Nvidia. حداقل برای کارت گرافیکهای سال 2010 هنوز داره آپدیت میده.

بگذارید ببینم راهی هست یا نه

AMD>INTEL
16-12-17, 21:38

این روش ها هم تست کن

mahone
18-12-17, 18:33
این روش ها هم تست کن

ویندوز 1709 رو میشه به 1703 تبدیل کرد. منظور اینکه DVD ویندوز 1703 رو دارم از طریق اون داخل خود ویندوز دقیقاً این نصب نرم افزار فایل SETUP رو اجرا کنم. (ویندوز قبلیم که ویروس گرفت 1703 بود که به همین روش آپدیتش کردم به 1709 بدون اینکه دوباره ویندوز تعویض کنم)

AMD>INTEL
18-12-17, 18:48
ویندوز 1709 رو میشه به 1703 تبدیل کرد. منظور اینکه DVD ویندوز 1703 رو دارم از طریق اون داخل خود ویندوز دقیقاً این نصب نرم افزار فایل SETUP رو اجرا کنم. (ویندوز قبلیم که ویروس گرفت 1703 بود که به همین روش آپدیتش کردم به 1709 بدون اینکه دوباره ویندوز تعویض کنم)

بعید میدونم چنین امکانی باشه . ویندوز 10 برای حل مشکلاتش نیاز به اپدیت های پیوسته دارد . این مورد هم بعید میدونم از این روش شما عمل کنه .