ورود

مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع برای مشاوره خرید رم مناسب برای پلتفرم های مختلف اینتل و AMD

AMD>INTEL
14-12-17, 11:07
یکی از مشکلاتی که متاسفانه در خرید ماجول های رم وجود دارد . خریداران قبل از خرید ماجول رم سایت سازنده رم و مادربرد را چک نمی کنند . این تصور هر رمی با هر پلتفرمی به طور کامل و بدون مشکل کار میکند اشتباه است . هم سازندگان مادربرد و هم رم یک لیست QVL دارند این لیست کمک میکند تا رم های سازگار را برای مادربرد و چیپست خود انتخاب کنید . مخصوصا برای پلتفرم AMD RYZEN این مسئله از اهمیت ویژه ای برخوردار است . برای این پلتفرم حتما از رم هایی که برای این سری ساخته شدند تهیه کنید . تا بعد از خرید به مشکلاتی مثل هنگ ها - فریز شدن ها و ست نشدن فرکانس رم مواجه نشوید .

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

لیست AMD

Only the registered members can see the link

abolfazl253
26-01-19, 23:35
یکی از مشکلاتی که متاسفانه در خرید ماجول های رم وجود دارد . خریداران قبل از خرید ماجول رم سایت سازنده رم و مادربرد را چک نمی کنند . این تصور هر رمی با هر پلتفرمی به طور کامل و بدون مشکل کار میکند اشتباه است . هم سازندگان مادربرد و هم رم یک لیست QVL دارند این لیست کمک میکند تا رم های سازگار را برای مادربرد و چیپست خود انتخاب کنید . مخصوصا برای پلتفرم AMD RYZEN این مسئله از اهمیت ویژه ای برخوردار است . برای این پلتفرم حتما از رم هایی که برای این سری ساخته شدند تهیه کنید . تا بعد از خرید به مشکلاتی مثل هنگ ها - فریز شدن ها و ست نشدن فرکانس رم مواجه نشوید .

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

لیست AMD

من یه نگاهی به این لیست انداختم ولی رم هایی که توی توی این لیست هستن توی بازار نیستن یا گرونن مثل جی اسکیل. توی این وضع بازار کدوم compatible تره ؟ چون رمهای جی اسکیل خیلی گرونن و گیل ها هم amd ادیشن ش توی ایران نیست فعلا

AMD>INTEL
27-01-19, 11:19
من یه نگاهی به این لیست انداختم ولی رم هایی که توی توی این لیست هستن توی بازار نیستن یا گرونن مثل جی اسکیل. توی این وضع بازار کدوم compatible تره ؟ چون رمهای جی اسکیل خیلی گرونن و گیل ها هم amd ادیشن ش توی ایران نیست فعلا

خیلی از رم ها در بازار هستند و سازگارن مثل کروشیال اسپورت باس 2400 .
سایت سازنده رم و مدل را چک کنید توی قسمت qvl نوشته با چه مادربردهایی سازگاره

majid021
10-03-19, 11:00
سلام

دوستان خرید کدوم یکی از رم های لینک پایین رو پیشنهاد میدید ؟

1. رم کامپیوتر - خرید رم کامپیوتر در ظرفیت های 64، 32 و 8 گیگ (Only the registered members can see the link)

2. رم کامپیوتر RAM (Only the registered members can see the link)

3. قیمت و خرید انواع رم کامپیوتر RAM | لیون کامپیوتر (Only the registered members can see the link)

و اگه سایت دیگه ای واسه خرید آنلاین سراغ دارید که بشه با خیال راحت خرید کرد ممنون میشم معرفی کنید .

مادربورد

Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details (Only the registered members can see the link)

پردازنده

Intel(R) Core™2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) Product Specifications (Only the registered members can see the link)

ضمن اینکه اصلا این رم ها به م.ب میخوره دیگه ؟ (از نظر دوال چنل و DIMM اینا که نوشته ... والا خودم زیاد سر در نمیارم تو مشخصات رم ها نوشته سینگل چنل و اینقدر میدونم که دوال از سینگل خیلی بهتره! میخوام چهار تا سفارش بدم کنار هم اوکی ن ؟! )

و اینکه تو مباحث فروم دیدم که تو بعضی موارد اسلات های رم کاربرا سوخته و رم شناسی نشده ! چطور میتونم بفهمم احیانا همچین مشکلی ندارم ؟!

AMD>INTEL
10-03-19, 13:36
سلام

دوستان خرید کدوم یکی از رم های لینک پایین رو پیشنهاد میدید ؟

1. رم کامپیوتر - خرید رم کامپیوتر در ظرفیت های 64، 32 و 8 گیگ (Only the registered members can see the link)

2. رم کامپیوتر RAM (Only the registered members can see the link)

3. قیمت و خرید انواع رم کامپیوتر RAM | لیون کامپیوتر (Only the registered members can see the link)

و اگه سایت دیگه ای واسه خرید آنلاین سراغ دارید که بشه با خیال راحت خرید کرد ممنون میشم معرفی کنید .

مادربورد

Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details (Only the registered members can see the link)

پردازنده

Intel(R) Core™2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) Product Specifications (Only the registered members can see the link)

ضمن اینکه اصلا این رم ها به م.ب میخوره دیگه ؟ (از نظر دوال چنل و DIMM اینا که نوشته ... والا خودم زیاد سر در نمیارم تو مشخصات رم ها نوشته سینگل چنل و اینقدر میدونم که دوال از سینگل خیلی بهتره! میخوام چهار تا سفارش بدم کنار هم اوکی ن ؟! )

و اینکه تو مباحث فروم دیدم که تو بعضی موارد اسلات های رم کاربرا سوخته و رم شناسی نشده ! چطور میتونم بفهمم احیانا همچین مشکلی ندارم ؟!

سلام
لطقا مدل رم ها و مدل مادربرد را قید کنید .
لینک ها خلاف قوانین است

majid021
10-03-19, 13:59
عه ببخشید نمیدونستم !
یعنی راهی نیست که بشه یه فروشگاه آنلاین رو پیشنهاد بدین ؟!

P45A FOXCONN

Intel® Core™2 Duo Processor E7400

Kingston DDR2 800MHz Single Channel Desktop RAM 2GBZeppelin DDR2 2GB 800MHz Desktop RAMرم دسکتاپ DDR2 تک کاناله 800 مگاهرتز CL6 هاینیکس مدل DIMM ظرفیت 2 گیگابایترم دسکتاپ DDR2 تک کاناله 800 مگاهرتز CL6 کروشیال مدل UDIMM ظرفیت 2 گیگابایت

والا نمیدونم اینطوری اسم گذاشتم درسته با نه !:1. (28):

AMD>INTEL
10-03-19, 14:34
عه ببخشید نمیدونستم !
یعنی راهی نیست که بشه یه فروشگاه آنلاین رو پیشنهاد بدین ؟!

P45A FOXCONN

Intel® Core™2 Duo Processor E7400

Kingston DDR2 800MHz Single Channel Desktop RAM 2GBZeppelin DDR2 2GB 800MHz Desktop RAMرم دسکتاپ DDR2 تک کاناله 800 مگاهرتز CL6 هاینیکس مدل DIMM ظرفیت 2 گیگابایترم دسکتاپ DDR2 تک کاناله 800 مگاهرتز CL6 کروشیال مدل UDIMM ظرفیت 2 گیگابایت

والا نمیدونم اینطوری اسم گذاشتم درسته با نه !:1. (28):

رم فعلی شما چیه ؟
اگر رمی ندارید
کروشیال را پیشنهاد میکنم یا کینگ مکس

majid021
10-03-19, 15:06
رم فعلی شما چیه ؟
اگر رمی ندارید
کروشیال را پیشنهاد میکنم یا کینگ مکس
رم فعلی kingston 2g ddr2 عه ولی احتمال میدم اگه ۳ تا دیگه kingston بگیرم رم ها با هم مچ نشن بخاطر تایمینگ برای همین میخوام ۴ تا بگیرم که کلا مشکلی پیش نیاد !

بخش دوم سوال هم اگه میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم

این رم ها به م.ب میخوره دیگه ؟ (از نظر دوال چنل و DIMM اینا که نوشته ... والا خودم زیاد سر در نمیارم تو مشخصات رم ها نوشته سینگل چنل و اینقدر میدونم که دوال از سینگل خیلی بهتره! میخوام چهار تا سفارش بدم کنار هم اوکی ن ؟! )

AMD>INTEL
10-03-19, 15:32
رم فعلی kingston 2g ddr2 عه ولی احتمال میدم اگه ۳ تا دیگه kingston بگیرم رم ها با هم مچ نشن بخاطر تایمینگ برای همین میخوام ۴ تا بگیرم که کلا مشکلی پیش نیاد !

بخش دوم سوال هم اگه میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم

شما باید رم ها مشابه با رم فعلی بگیرید یا چهار رم مشابه تهیه کنید
اگر مشکلی ندارید رم خودتون رو بفروشید و 4 تا رم مشابه خرید کنید
-----------
اسلات نمیسوزه
فقط برای درست کار کردن باید رم ها مشابه باشه

Ardashad
10-03-19, 19:45
اسلات نمیسوزه
فقط برای درست کار کردن باید رم ها مشابه باشه

اسلات مادربورد نمی سوزه؟ برای من از چهار تا اسلات فقط یک مورد کنار سی پی یو کار می کنه. بصورت تکی هم تست کردم

AMD>INTEL
10-03-19, 20:43
اسلات مادربورد نمی سوزه؟ برای من از چهار تا اسلات فقط یک مورد کنار سی پی یو کار می کنه. بصورت تکی هم تست کردم

اسلات یک قطعه فیزیکی هست . این یک اسلات کار نمیکنه باید تست بشه خطوط دیتا و ولتاژ سالمه هست یا نه
این تستی که شما انجام دادید کمکی نمیکنه
بستگی به مدل مادربرد ایرادهای مختلفی توی چارت عیب یابی قرار میگیره . که مرحله اولش هم در سطر اول پاسخم توضیح دادم .

AMD>INTEL
02-08-19, 14:45
اگر برای پردازنده های رایزن به دنبال خرید رم ولی بودجه بالایی ندارید .همچنین سازگار با تمام مادربردهای AM4
امروز یک رم مناسب را به شما معرفی میکنم . این رم را خودم تست کردم و به خوبی جواب داده است .
میتونید دو ماجول از این رم را در کنار هم به صورت دوال چنل استفاده کنید
CRUCIAL DDR4 BUS 2400 CL17

masoud.a1992
22-08-22, 22:57
سلام خدمت جناب AMD>INTEL در صورت امکان برای سوالی که درمورد انتخاب رم لپ تاپ در انجمن پرسیده بودم،راهنمایی کنید
ممنون