ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید کیس برای برنامه نویسی اندروید

kingroidgroip
01-12-17, 23:06
سلام خسته نباشید من یه کیس میخوام برای شرکت بنندم حداکثر ۳ تا ۳ میلیون و دویست
نوع کاربرد هم برنامه نویسی اندروید - فتوشاپ سطح پایین

هارد و کارت گرافیک و درایور نوری اصلا لازم ندارم فقط ssd میخوام که ۱۲۰ گیگ هم نیاز من را ساپورت میکنه البته اینده نگری فکر کنم باید ۲۵۰ گیگ بردارم
ممنون میشم یه کیس خوب بر پایه پردازنده اینتل به من معرفی کنید

نکته مهم : من فردا صبح میخوام سیستم را خریداری کنم ممنون میشم تا فردا صبح کیس را به من پیشنهاد بدید تا برای خرید فردا صبح به مشکلی نخورم
با تشکر

sfmth
01-12-17, 23:51
geil pristine ddr4 2400
wd blue 1tb
samsung 850 evo 250gb دیجیکالا موجود داره اگه پیدا نکردین
green magnum evo
msi h110m-a pro m.2 سه سال گارانتی گرین داره
i7 7700
gp450a-uk سه سال گارانتی گرین

SajjadKhati
02-12-17, 07:40
سلام
پیشنهاد من اینه :

مادربرد :
ASUS PRIME A320M-C AM4 A320
295

پردازنده :
AMD Ryzen 5 1600 AM4
855

رم :
Crucial Ballistix Tactical 8GB 3000Mhz CL15 DDR4 *2
425 * 2 = 850

پاور :
GREEN GP430A-HE Plus
172

اس اس دی :
Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB
619

کیس :
GREEN ORAMAN
97

گرافیک :
Asus GT 710 710-1-SL
159

جمع کل 3.047
---------------------------

گرافیک ساده برای اینه که کارهای گرافیک عادی انجام بشه مثل فیلم دیدن و پرش نزدن ززیاد تصویر و ... چون پردازنده اش گرافیک داخلی نداره
میگن احتمال تقلبی بودن ssd های سامسونگ هست ولی خودتون باید صحت شو چک کنین
اگه بیشتر میخواین هزینه کنین پیشنهادم ینه که پردازنده ی AMD Ryzen 5 1600X با قیمت 945 تومن بخرین (حدود 100 تومن هزینه ی بیشتر)
اینتل نگفتم چون این سیستم اش هم قدرتمندتر و هم ارزونتر درمیاد

kingroidgroip
02-12-17, 08:15
سلام
پیشنهاد من اینه :

مادربرد :
295

پردازنده :
AMD Ryzen 5 1600 AM4
855

رم :
425 * 2 = 850

پاور :
GREEN GP430A-HE Plus
172

اس اس دی :
619

کیس :
GREEN ORAMAN
97

گرافیک :
Asus GT 710 710-1-SL
159

جمع کل 3.047

گرافیک ساده برای اینه که کارهای گرافیک عادی انجام بشه مثل فیلم دیدن و پرش نزدن ززیاد تصویر و ... چون پردازنده اش گرافیک داخلی نداره
اگه بیشتر میخواین هزینه کنین پیشنهادم ینه که پردازنده ی AMD Ryzen 5 1600X با قیمت 945 تومن بخرین (حدود 100 تومن هزینه ی بیشتر)

ممنون دوست عزیز
سیستم بر پایه اینتل برای من مناسب نیست ؟
این سیستم چه طوره ؟

cpu : Intel Core i5-7500
md : ASUS PRIME Z270-A
ram : Geil EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz
power : Green 650
ssd : Samsung 850 Evo SSD Drive - 250GB
case : Thermaltake Versa N27
cooling : DeepCool GAMMAXX 400 Air Cooling

SajjadKhati
02-12-17, 08:49
ممنون دوست عزیز
سیستم بر پایه اینتل برای من مناسب نیست ؟
این سیستم چه طوره ؟

cpu : Intel Core i5-7500
md : ASUS PRIME Z270-A
ram : Geil EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz
power : Green 650
ssd : Samsung 850 Evo SSD Drive - 250GB
case : Thermaltake Versa N27
cooling : DeepCool GAMMAXX 400 Air Cooling

خواهش میکنم
بستگی داره ولی AMD هم ارزونتر درمیاد و هم قویتر (کلا AMD نسبت به قیمت بهتر درمیاد)

اولا که مادربرد سری Z گرون درمیاد و برای شما کارایی نداره . اگه قرار به سری Z بود ، Z370 رو با پردازنده ی سری کافی لیک میگفتم .
بعد اینکه بجای پردازنده ی i5 7500 ، پردازنده ی i3 8100 (با مادربرد Z370) انتخاب میکردین ، هم اینکه قدرت شون اندازه ی هم بود و هم 150 تومن ارزونتر درمیومد
با اون حال قدرت پردازنده Ryzen 5 1400 در حد دو پردازنده ی بالاست (و حتی یه کم قویتر) چه برسه به پردازنده ی 6 هسته ای AMD Ryzen 5 1600X (که در حد پردازنده ی Intel Core i5-8600K هست که هنوز فکر نکنم به ایران اومده باشه)
پاور 650 هزینه ی اضافی هست
سرعت اون ssd ای که گفتم (960 Evo NMVE) اصلا قابل قیاس با ssd ای که گفتین نیست و برای برنامه نویسی هم یکی از مهم ترین چیز سرعت ssd هه
کیس و کولینگ هم خودتون میدونین و انتخاب شخصی هه تا حدودی

kingroidgroip
02-12-17, 10:40
خواهش میکنم
بستگی داره ولی AMD هم ارزونتر درمیاد و هم قویتر (کلا AMD نسبت به قیمت بهتر درمیاد)

اولا که مادربرد سری Z گرون درمیاد و برای شما کارایی نداره . اگه قرار به سری Z بود ، Z370 رو با پردازنده ی سری کافی لیک میگفتم .
بعد اینکه بجای پردازنده ی i5 7500 ، پردازنده ی i3 8100 (با مادربرد Z370) انتخاب میکردین ، هم اینکه قدرت شون اندازه ی هم بود و هم 150 تومن ارزونتر درمیومد
با اون حال قدرت پردازنده Ryzen 5 1400 در حد دو پردازنده ی بالاست (و حتی یه کم قویتر) چه برسه به پردازنده ی 6 هسته ای AMD Ryzen 5 1600X (که در حد پردازنده ی Intel Core i5-8600K هست که هنوز فکر نکنم به ایران اومده باشه)
پاور 650 هزینه ی اضافی هست
سرعت اون ssd ای که گفتم (960 Evo NMVE) اصلا قابل قیاس با ssd ای که گفتین نیست و برای برنامه نویسی هم یکی از مهم ترین چیز سرعت ssd هه
کیس و کولینگ هم خودتون میدونین و انتخاب شخصی هه تا حدودی

ممنون دوست عزیز دلیل سوالم بر اینتل این بود که من خاطره خوشی از amd ندارم به خاطر همین تا به امروز سراغش نرفتم و همیشه هر سیستمی بستم بر پایه اینتل بستم
الان پیشنهاد شما همین سیستم amd هست ؟ اگر اکی هست من برم برای ثبت سفارش اگر نه یه سیستم مشابه ولی اینتل به من پیشنهاد بدید
منتظر جوابتون هستم

kingroidgroip
02-12-17, 10:44
سلام
پیشنهاد من اینه :

مادربرد :
295

پردازنده :
AMD Ryzen 5 1600 AM4
855

رم :
425 * 2 = 850

پاور :
GREEN GP430A-HE Plus
172

اس اس دی :
619

کیس :
GREEN ORAMAN
97

گرافیک :
Asus GT 710 710-1-SL
159

جمع کل 3.047

ssd یه پله بیایید پایین تر لطفا چون میخوام موس و کیبرد هم بگیرم بودجه ام محدود هست

SajjadKhati
02-12-17, 11:15
ممنون دوست عزیز دلیل سوالم بر اینتل این بود که من خاطره خوشی از amd ندارم به خاطر همین تا به امروز سراغش نرفتم و همیشه هر سیستمی بستم بر پایه اینتل بستم
الان پیشنهاد شما همین سیستم amd هست ؟ اگر اکی هست من برم برای ثبت سفارش اگر نه یه سیستم مشابه ولی اینتل به من پیشنهاد بدید
منتظر جوابتون هستم

این سری رایزن هست
کلا تفاوت کرده با سری های قبلی
من پیشنهادم رایزن هست چون سری کافی لیک بخواین بگیرین ، هر چند ارزش خرید داره ولی قیمت مادربردش گرون درمیاد .
i5 7500 هم که ارزش خرید نداره و گرونه . البته توی AMD هم گرافیک مجزا قیمت اش رو گرون میکنه .

ssd یه پله بیایید پایین تر لطفا چون میخوام موس و کیبرد هم بگیرم بودجه ام محدود هست

من اندروید استودیو کار نکردم ولی توی زامارین که بسیار وابسته به سرعت ssd هه . اگه اندروید استودیو هم همینطوره (که احتالا هست) پیشنهاد میکنم از هر چی که میگذرید (حتی از پردازنده) ، از ssd ای که گفتم نگذرید (البته تقلبی بودن یا بودنش با خودتون)
چرا؟ شما گفتین که تا 3.3 تومن هم میتونید . الان این 3.05 تومن شد که . موس و کیبرد و رایتر و خنک کننده هم بگیرین (خنک کننده ی Notus 400 با قیمت 100 تومن پیشنهادم هست) ، کلا 250 تومن هم نمیشه و سر راست 3.3 تومن میشه
به هر حال میتونین حداقل بگین به دوستان تا یه ssd nmve با حجم 120 گیگ جایگزین شو بگن (چون من توی ssd ها ، تجربه ای که کسب کردم اینه که محصولات سامسونگ عالی هست . مثلا قبلا adata داشتم ، هر چند گرون و روی کاغذ جزئیاتش عالی بود اما عملکرد بسیار ضعیفی داشت)

sfmth
02-12-17, 11:50
شبیه ساز اندروید استودیو روی ویندوز با پردازنده های ای ام دی مشکل داره و بسیار کنده و کافی لیک سریعتر خواهد بود حتی
فقط اگه از لینوکس استفاده میکنین درست کار میکنه
Virtualization extension requirements

AMD Virtualization (AMD-V, SVM) extensions (Linux only)

kingroidgroip
02-12-17, 12:08
این سری رایزن هست
من پیشنهادم رایزن هست چون سری کافی لیک بخواین بگیرین ، هر چند ارزش خرید داره ولی قیمت مادربردش گرون درمیاد .
i5 7500 هم که ارزش خرید نداره و گرونه . البته توی AMD هم گرافیک مجزا قیمت اش رو گرون میکنه .

من اندروید استودیو کار نکردم ولی توی زامارین که بسیار وابسته به سرعت ssd هه . اگه اندروید استودیو هم همینطوره (که احتالا هست) پیشنهاد میکنم از هر چی که میگذرید (حتی از پردازنده) ، از ssd ای که گفتم نگذرید (البته تقلبی بودن یا بودنش با خودتون)
چرا؟ شما گفتین که تا 3.3 تومن هم میتونید . الان این 3.05 تومن شد که . موس و کیبرد و رایتر و خنک کننده هم بگیرین (خنک کننده ی Notus 400 با قیمت 100 تومن پیشنهادم هست) ، کلا 250 تومن هم نمیشه و سر راست 3.3 تومن میشه
به هر حال میتونین حداقل بگین به دوستان تا یه ssd nmve با حجم 120 گیگ جایگزین شو بگن (چون من توی ssd ها ، تجربه ای که کسب کردم اینه که محصولات سامسونگ عالی هست . مثلا قبلا adata داشتم ، هر چند گرون و روی کاغذ جزئیاتش عالی بود اما عملکرد بسیار ضعیفی داشت)

شبیه ساز اندروید استودیو روی ویندوز با پردازنده های ای ام دی مشکل داره و بسیار کنده و کافی لیک سریعتر خواهد بود حتی

ممنون
من فضای زیادی برای هارد احتیاج ندارم همان ۱۲۰ گیگ جواب گوی نیاز من هست فقط مدل پیشنهادی شما برای این ssd چی هست

در رابطه با شبیه ساز من با گوشی تست میکنم و شبیه ساز اندروید استودیو را اصلا استفاده نمیکنم ولی چون برای شرکت میخوام شاید یکی از همکاران خواست استفاده کنه نمیخوام مشکلی براش ایجاد بشه اگر اطمینان دارید که مشکلی ایجاد میکنه باید سیستم را بر پایه اینل ببندیم

kingroidgroip
02-12-17, 12:12
این سری رایزن هست

هر چی شما صلاح بدونید من عمل میکنم ولی دوستمون گفت اندروید استودیو با پردازنده amd مشکل داره اگر مشکلی ایجاد کنه فکر کنم باید یه سیستم بر پایه اینتل ببندیم نظر شما چیه ؟

SajjadKhati
02-12-17, 13:54

سلام
منبع تون کجاست؟

ممنون
من فضای زیادی برای هارد احتیاج ندارم همان ۱۲۰ گیگ جواب گوی نیاز من هست فقط مدل پیشنهادی شما برای این ssd چی هست

در رابطه با شبیه ساز من با گوشی تست میکنم و شبیه ساز اندروید استودیو را اصلا استفاده نمیکنم ولی چون برای شرکت میخوام شاید یکی از همکاران خواست استفاده کنه نمیخوام مشکلی براش ایجاد بشه اگر اطمینان دارید که مشکلی ایجاد میکنه باید سیستم را بر پایه اینل ببندیم

هر چی شما صلاح بدونید من عمل میکنم ولی دوستمون گفت اندروید استودیو با پردازنده amd مشکل داره اگر مشکلی ایجاد کنه فکر کنم باید یه سیستم بر پایه اینتل ببندیم نظر شما چیه ؟

من با اندروید استودیو کار نکردم ولی احتمالا اگه قرار باشه از شبیه ساز اندروید استفاده نکنین ، فکر نکنم به سیستم قدرتمندی (بجز رم) نیاز باشه
درباره ی پردازنده ی AMD و مشکلش با مجازی سازی ، من که چیزی نشنیدم . شاید دوستمون منبع معتبری واسه ی حرف شون داشته باشن
درباره ی ssd هم گفتم . چون فقط سامسونگ رو میشناسم ، گفتم . مدل جایگزین اش از برند دیگه رو خبری ندارم چون ممکنه بگم ولی صرفا روی کاغذ خوب باشن و سرعت ضعیفی داشته باشن . میتونین از دوستان بپرسین اما فکر کنم برند کروشال هم خوب باشه . در مورد حجم ، وقتی از شبیه ساز در زامارین استفاده میکنم، حجم بسیار زیادی نیاز هه براش

sfmth
02-12-17, 14:56
Only the registered members can see the link
اینجا نوشته
If your CPU doesn't support one of these virtualization technologies, then you can't use VM acceleration.

همون سیستمی که پیشنهاد دادم با 16 گیگ رم و 7700 سیستم قوی هستش به مادربرد گرونی نیاز ندارین شما

SajjadKhati
02-12-17, 15:21
اینجا نوشته
If your CPU doesn't support one of these virtualization technologies, then you can't use VM acceleration.

همون سیستمی که پیشنهاد دادم با 16 گیگ رم و 7700 سیستم قوی هستش به مادربرد گرونی نیاز ندارین شما

ممنون
سایتش برام در دسترس نیست
لطفا متن کامل شو اینجا کپی کنین
با این متنی که نوشتین ، چیزی درباره ی ساپورت نکردن رایزن از مجازی سازی نمیگه

sfmth
02-12-17, 15:25
ممنون
سایتش برام در دسترس نیست
لطفا متن کامل شو اینجا کپی کنین
با این متنی که نوشتین ، چیزی درباره ی ساپورت نکردن رایزن از مجازی سازی نمیگه

Virtualization extension requirementsBefore attempting to use acceleration, you should first determine if your CPU supports one of the following virtualization extensions technologies:

Intel Virtualization Technology (VT, VT-x, vmx) extensions

Most modern computers do. If you use an older computer and you're not sure, consult the specifications from the manufacturer of your CPU to determine if it supports virtualization extensions. If your CPU doesn't support one of these virtualization technologies, then you can't use VM acceleration.
توی فوروم ها هم بحثش هست فقط اینجا نیست

SajjadKhati
02-12-17, 15:53

Before attempting to use acceleration, you should first determine if your CPU supports one of the following virtualization extensions technologies:

Intel Virtualization Technology (VT, VT-x, vmx) extensions

Most modern computers do. If you use an older computer and you're not sure, consult the specifications from the manufacturer of your CPU to determine if it supports virtualization extensions. If your CPU doesn't support one of these virtualization technologies, then you can't use VM acceleration.
توی فوروم ها هم بحثش هست فقط اینجا نیست

این متن ، چیزی درباره ی رایزن نگفت . گفت اگه پردازنده ای قدیمی باشه ، از مجازی سازی ساپورت نمیکنه
من چک کردم ، رایزن از مجازی سازی ساپورت میکنه

sfmth
02-12-17, 16:14
این متن ، چیزی درباره ی رایزن نگفت . گفت اگه پردازنده ای قدیمی باشه ، از مجازی سازی ساپورت نمیکنه
من چک کردم ، رایزن از مجازی سازی ساپورت میکنه

مجازی سازی برای اندروید با مجازی سازی معمولی فرق داره یه سرچ هم بکنین توی stackoverflow و reddit تاپیک های زیادی هستن که مردم از مشکلشون با شبیه ساز اندروید استودیو گفتن
برای android emulator نیاز به نصب HAXM داریم که فقط از تکنولوژِی مجازی سازی اینتل پشتیبانی میکنه و با ای ام دی کار نمیکنه ولی تو لینوکس با استفاده از kvm هیچ مشکلی نخواهد بود
میگن که genymotion روی ویندوز کار میکنه برای شبیه سازی ولی باز هم به اندازه ای که باید سریع نیست

Intel's emulator driver for Android on Windows, HAXM, does not work on AMD CPUs. This are still other ways of emulating ARM on x86 but it is incredibly slow. It is faster to develop on Linux with an AMD CPU. A link to the issue on Stack Overflow (Only the registered members can see the link)

5down vote

You will need to create a virtual device that runs on ARM. Virtual devices running on X86 require an Intel processor. AMD support as specified by Android is only available for Linux systems.

down vote

You will need to create a virtual device that runs on ARM. Virtual devices running on X86 require an Intel processor. AMD support as specified by Android is only available for Linux systems.

As mentioned in an earlier post, AMD processors should work on Linux with KVM. We are still investigating support of support AMD on Windows.

down vote
favorite (Only the registered members can see the link)

I have got an AMD Ryzen CPU and Android Studio's emulator doesn't work. It doesn't start the emulator becouse the CPU doesn't support the x86 emulator

SajjadKhati
02-12-17, 18:07
مجازی سازی برای اندروید با مجازی سازی معمولی فرق داره یه سرچ هم بکنین توی stackoverflow و reddit تاپیک های زیادی هستن که مردم از مشکلشون با شبیه ساز اندروید استودیو گفتن
برای android emulator نیاز به نصب HAXM داریم که فقط از تکنولوژِی مجازی سازی اینتل پشتیبانی میکنه و با ای ام دی کار نمیکنه ولی تو لینوکس با استفاده از kvm هیچ مشکلی نخواهد بود
میگن که genymotion روی ویندوز کار میکنه برای شبیه سازی ولی باز هم به اندازه ای که باید سریع نیست

Intel's emulator driver for Android on Windows, HAXM, does not work on AMD CPUs. This are still other ways of emulating ARM on x86 but it is incredibly slow. It is faster to develop on Linux with an AMD CPU. A link to the issue on Stack Overflow (Only the registered members can see the link)

5down vote

down vote

As mentioned in an earlier post, AMD processors should work on Linux with KVM. We are still investigating support of support AMD on Windows.

down vote
favorite (Only the registered members can see the link)

I have got an AMD Ryzen CPU and Android Studio's emulator doesn't work. It doesn't start the emulator becouse the CPU doesn't support the x86 emulator

ممنون
منم چک کردم
ولی انجمن رسمی AMD میگه که مشکل مجازی سازی رو حل کرد توی آپدیت بایوس های بعدیش :

مجازی سازی ها فرق خاصی ندارن اگه ساپورت بشه توسط نرم افزار
نرم افزار شبیه ساز اندروید در اندریود استودیو فکر کنم جنی موشن باشه . خود جنی موشن ، AMD رو هم پیشنهاد داده :

با این حال ، بازم نمیدونم که هنوز مشکل داره یا نه

kingroidgroip
02-12-17, 18:24
ممنون
منم چک کردم
ولی انجمن رسمی AMD میگه که مشکل مجازی سازی رو حل کرد توی آپدیت بایوس های بعدیش :

مجازی سازی ها فرق خاصی ندارن اگه ساپورت بشه توسط نرم افزار
نرم افزار شبیه ساز اندروید در اندریود استودیو فکر کنم جنی موشن باشه . خود جنی موشن ، AMD رو هم پیشنهاد داده :

با این حال ، بازم نمیدونم که هنوز مشکل داره یا نه

ممنون بابت پیگیری ها ولی احساس میکنم در اینده این amd اذیت میکنه لطف میکنید تا ۳ میلیون یه کیس بر پایه اینتل به من پیشنهاد بدید
ممنون

SajjadKhati
02-12-17, 20:51
ممنون بابت پیگیری ها ولی احساس میکنم در اینده این amd اذیت میکنه لطف میکنید تا ۳ میلیون یه کیس بر پایه اینتل به من پیشنهاد بدید
ممنون

البته دوستمون گفتن

مادربرد :
MSI Z370 PC PRO LGA1151 Z370
699

پردازنده :
i3-8100
659

رم :
Crucial Ballistix Tactical 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4
815

پاور :
GREEN GP430A-HE Plus
172

اس اس دی :
619

کیس :
GREEN ORAMAN
97

جمع کل 3.06 تومن
-------------------------------------------------

میتونین مادربرد رو از سری پایین تر و ضعیف تر ولی پردازنده رو قدرتمندتر بگیرین . مثلا مادربرد GIGABYTE P110-D3 را با قیمت 342 و پردازنده ی i5-7600 رو با قیمت 885 تومن بگیرین . اما تفاوت قدرت این دو پردازنده ، 10 درصد هم نیست اما اگه سیستمی که معرفی کردم رو بگیرین ، قابلیت ارتقاء بسیار خوبی داره (به هر حال هر جور مایل بودین)
درباره ی جایگزینی ssd ، از دوستان بپرسید چون ssd ای که توی عمل هم قوی باشه ، بصورت تجربی ، جز سامسونگ رو نمیشناسم

AMD>INTEL
02-12-17, 22:09
اون مسئله شبیه سازی اصلا اینطور نیست . من روی هم سیستم کابی لیک و هم رایزن این تست را انجام دادم و سیستم مبتنی بر رایزن 5 1600 و رایزن 7 1700
هیچگونه مشکلی نداشتند

sfmth
02-12-17, 22:46
اون مسئله شبیه سازی اصلا اینطور نیست . من روی هم سیستم کابی لیک و هم رایزن این تست را انجام دادم و سیستم مبتنی بر رایزن 5 1600 و رایزن 7 1700
هیچگونه مشکلی نداشتند
پس اگه اینطوری هست که همون رایزن خیلی هم عالیه :great:

kingroidgroip
04-12-17, 18:38
البته دوستمون گفتن

مادربرد :
699

پردازنده :
i3-8100
659

رم :
815

پاور :
GREEN GP430A-HE Plus
172

اس اس دی :
619

کیس :
GREEN ORAMAN
97

جمع کل 3.06 تومن

میتونین مادربرد رو از سری پایین تر و ضعیف تر ولی پردازنده رو قدرتمندتر بگیرین . مثلا مادربرد GIGABYTE P110-D3 را با قیمت 342 و پردازنده ی i5-7600 رو با قیمت 885 تومن بگیرین . اما تفاوت قدرت این دو پردازنده ، 10 درصد هم نیست اما اگه سیستمی که معرفی کردم رو بگیرین ، قابلیت ارتقاء بسیار خوبی داره (به هر حال هر جور مایل بودین)
درباره ی جایگزینی ssd ، از دوستان بپرسید چون ssd ای که توی عمل هم قوی باشه ، بصورت تجربی ، جز سامسونگ رو نمیشناسم

سلام
ممنون میشم یه سیستم ارزانتر به من معرفی کنید یه مشکل مالی برام پیش اومده بیشتر از ۲۵۰۰ نمیتونم هزینه کنم
ممنون میشم یه سیستم ارزانتر به من معرفی کنید
رم ۸ گیگ جواب نیاز من را میده
ssd هم ۱۲۰ گیگ جوابگوی نیاز من هست

kingroidgroip
04-12-17, 18:43
البته دوستمون گفتن

مادربرد :
699

پردازنده :
i3-8100
659

رم :
815

پاور :
GREEN GP430A-HE Plus
172

اس اس دی :
619

کیس :
GREEN ORAMAN
97

جمع کل 3.06 تومن

سلام
میشه یه رم ۸ گیگ به من پیشنهاد بدید
۱۶ گیگ فعلا نیازی ندارم

sfmth
04-12-17, 19:27
سلام
۱۶ گیگ فعلا نیازی ندارم
geil pristine 8gb 2400 رم ارزون و به صرفه ای هستش

SajjadKhati
04-12-17, 19:50
سلام
۱۶ گیگ فعلا نیازی ندارم

البته اینی که دوستمون گفتن ، خوبه ولی پیشنهادم اینه :

Crucial Ballistix Elite 8GB 3000Mhz CL15 DDR4
395

AMD>INTEL
04-12-17, 20:00
سلام
۱۶ گیگ فعلا نیازی ندارم

395

رمی که سجاد جان معرفی کردند . تایید میشه

kingroidgroip
04-12-17, 21:48
رمی که سجاد جان معرفی کردند . تایید میشه

395

geil pristine 8gb 2400 رم ارزون و به صرفه ای هستش

ممنون
لطف میکنید یه سیستم توی رنج ۲۲۰۰ الی ۲۳۰۰ به من پیشنهاد بدید
به خاطر یه مشکل مالی نمیتونم ۳ میلیون هزینه کنم

AMD>INTEL
04-12-17, 22:00
ممنون

corei5 7500
main msi H270 PC MATE
RAM 8GB GEIL BUS 2400
SSD SAMSUNG 750 EVO 120GB
HDD 1TB WD BLUE
CASE GREEN PARS EVO
POWER GREEN 430W
DVD/RW LG 24X
CPU COOLER GREEN NOTUS 200

SajjadKhati
05-12-17, 08:52
ممنون

سلام
استاد امید ، سیستم رو گفتن
بجای ssd شون ، اگه میتونین ، ssd ای که گفتم رو جایگزین کنین
ای کاش شما از کسی که اندروید استودیو کار کرده بپرسین که پردازنده ی بیشتری میخواد یا ssd یا حتی رم؟ تا روی اون چیز سرمایه گذاری کنین

kingroidgroip
05-12-17, 08:57
سلام
استاد امید ، سیستم رو گفتن
بجای ssd شون ، اگه میتونین ، ssd ای که گفتم رو جایگزین کنین
ای کاش شما از کسی که اندروید استودیو کار کرده بپرسین که پردازنده ی بیشتری میخواد یا ssd یا حتی رم؟ تا روی اون چیز سرمایه گذاری کنین

سلام ممنون بابت پیشنهادتون
من اندروید استودیو کار نمیکنم از یه محیط دیگه به اسم بیسیک کار میکنم که خیلی خیلی خیلی سبک تر هست نسبت به اندروید استودیو

SajjadKhati
05-12-17, 09:04
سلام ممنون بابت پیشنهادتون
من اندروید استودیو کار نمیکنم از یه محیط دیگه به اسم بیسیک کار میکنم که خیلی خیلی خیلی سبک تر هست نسبت به اندروید استودیو

محیط بیسیک رو که اصلا نشنیدم
بالاخره ، بگردین ببینین اون محیط از چه چیزی بیشتر استفاده میکنه
یا یه پروژه ی سنگین که توی اون محیط نوشتین ، در هنگام نوشتن و موقع اجرا ، task manager رو اجرا کنید و ببینین کدوم قسمت سخت افزار رو بیشتر از همه درگیر کرده (هارد یا رم یا پردازنده) . بخاطر این میگم که بودجه تون محدود شد تا بشه وی یه قطعه ی مهم ، سرمایه گذاری بیشتری کرد
اگه هم میشه مشخصات دقیق سیستمی که دارین باهاش تست میکنین مخصوصا این 3 قطعه رو بگین
اینو دوباره میگم که اجرا با شبیه ساز بسیار مهم هست . حتما موقع اجرا تست بگیرین و ببینین کدوم قطعات بیشترین استفاده رو دارن (شبیه ساز زامارین و ویژال استودیو ، اول به ssd و بعد به رم و پردازنده ی قدرتمندی نیاز داره . بقیه ی شبیه ساز ها رو نمیدونم)

kingroidgroip
05-12-17, 17:51
محیط بیسیک رو که اصلا نشنیدم
بالاخره ، بگردین ببینین اون محیط از چه چیزی بیشتر استفاده میکنه
یا یه پروژه ی سنگین که توی اون محیط نوشتین ، در هنگام نوشتن و موقع اجرا ، task manager رو اجرا کنید و ببینین کدوم قسمت سخت افزار رو بیشتر از همه درگیر کرده (هارد یا رم یا پردازنده) . بخاطر این میگم که بودجه تون محدود شد تا بشه وی یه قطعه ی مهم ، سرمایه گذاری بیشتری کرد
اگه هم میشه مشخصات دقیق سیستمی که دارین باهاش تست میکنین مخصوصا این 3 قطعه رو بگین
اینو دوباره میگم که اجرا با شبیه ساز بسیار مهم هست . حتما موقع اجرا تست بگیرین و ببینین کدوم قطعات بیشترین استفاده رو دارن (شبیه ساز زامارین و ویژال استودیو ، اول به ssd و بعد به رم و پردازنده ی قدرتمندی نیاز داره . بقیه ی شبیه ساز ها رو نمیدونم)

سیستم را برای شرکت دارم میگیرم و بیشتر یکی از دوستان داره ازش استفاده میکنه و چون تازه کاره به خاطر همین میدونم تا یک سال دیگه حداقل هیچ پروژه سنگینی قرار نیست اجرا بشه به خاطر همین همین سیستم اخری که گفتید را میخرم
ممنون بابت راهنماییتون