سلام، قصد خرید پاور با کیفیت و سایلنت دارم، غیر از پاور های گرین کدوم برند رو پیشنهاد میکنید؟ میخواستم ببینم پاور های کولر مستر V750 ماژولار کیفیت خوبی دارند و فنشون سایلنته؟
DOOM999
19-11-17, 15:13
پاور V750 ونگوارد750 کولر مستر که نوشتید از مرغوبترین پاورهاست .فنش هم خیلی کم صداست
morteza1118
19-11-17, 15:22
پاور V750 ونگوارد750 کولر مستر که نوشتید از مرغوبترین پاورهاست .فنش هم خیلی کم صداست
ممنون، منظور شما همین مدل است که لینکشو گذاشتم؟؟
V750 | Cooler Master (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
19-11-17, 15:57
Cooler Master V750S 80Plus Gold Semi Modular PSU
این مدل در بازار هست . که کیفیت خوبی دارد .
DOOM999
19-11-17, 16:05
ممنون، منظور شما همین مدل است که لینکشو گذاشتم؟؟
V750 | Cooler Master (Only the registered members can see the link)
بله همینه
....v750
morteza1118
19-11-17, 16:09
Cooler Master V750S 80Plus Gold Semi Modular PSU
این مدل در بازار هست . که کیفیت خوبی دارد .
این همون مدل نیمه ماژولار V750 درسته؟ من بیشتر دنبال پاور های فول ماژولار هستم. از همین مدل V750 فول ماژولار رو موجود دارند تو فورشگاه ها، کیفیت این رو هم تایید میکنید؟
آره منم همینو مد نظر دارم ولی خواستم قبل خرید تو این انجمن سوال کنم از کیفیتش،ممنون از راهنماییتون
فقط میخوام مطمئن بشم لینک خرید که گذاشتم همین مدله دیگه نه، تشکر از پاسخت دوست عزیز
XFXForce
19-11-17, 16:46
مدلی که دوستان هم بالاتر گفتن عالیه به جز کولر مستر برند کورس ایر هم خیلی خوبه.
میتونید این مدل رو هم تهیه کنید Corsair CS750M
morteza1118
19-11-17, 16:55
مدلی که دوستان هم بالاتر گفتن عالیه به جز کولر مستر برند کورس ایر هم خیلی خوبه.
میتونید این مدل رو هم تهیه کنید Corsair CS750M
ممنون از شما ولی این مدل نیمه ماژولاره، فول ماژولار قصد دارم بگیرم. قبول دارم کورسیر هم خیلی خوبه ولی پاوراش یه مقدار گرونتره.
DOOM999
19-11-17, 17:12
آره منم همینو مد نظر دارم ولی خواستم قبل خرید تو این انجمن سوال کنم از کیفیتش،ممنون از راهنماییتون
فقط میخوام مطمئن بشم لینک خرید که گذاشتم همین مدله دیگه نه، تشکر از پاسخت دوست عزیز
در مجموع از نظر کیفیت و گارانتی کولر مستر نسبت به کرسیر بهتر است . هر چند که به نظرم گرین هم انتخاب خوبی میتونه باشه
morteza1118
19-11-17, 17:47
در مجموع از نظر کیفیت و گارانتی کولر مستر نسبت به کرسیر بهتر است . هر چند که به نظرم گرین هم انتخاب خوبی میتونه باشه
والا حقیقتش منم با پاورای گرین مشکلی ندارم ولی وقتی آدم میبینه کیفیتش در حدیه که هنوز به یک سال کارکرد نرسیده فنش خراب میشه اونم از سری نسبتا با کیفیتش،(هرچند که گارانتی هم قبول کنه) خوب آدم دلسرد میشه از اون جنس، بهرحال انتظار داریم بابت پولی که میدیم حداقل 3-4 سال در فکر تعویض یا تعمیر پاور نباشیم.
AMD>INTEL
19-11-17, 19:26
والا حقیقتش منم با پاورای گرین مشکلی ندارم ولی وقتی آدم میبینه کیفیتش در حدیه که هنوز به یک سال کارکرد نرسیده فنش خراب میشه اونم از سری نسبتا با کیفیتش،(هرچند که گارانتی هم قبول کنه) خوب آدم دلسرد میشه از اون جنس، بهرحال انتظار داریم بابت پولی که میدیم حداقل 3-4 سال در فکر تعویض یا تعمیر پاور نباشیم.
این خرابی فن در محصولات سایر شرکت ها هم پیش میاد و مورد خیلی مهمی نیست . گرین عموما از فن های سایلنت با گردش هوای مناسب در محصولات خودش استفاده می کند .