ورود

مشاهده نسخه کامل : سیاه شدن صفحه مانیتوز بعد بالا امدن ویندوز10

0reza666
15-11-17, 16:49
با سلام. نمیدونم چرا ویندوز بوت میشه دکستاپ و صفحه سیاه به هیچکجا دستری ندارم فقط تسک مینجر میشه باز کرد.

راهلش بگین اما فعلا بکارم نمیاد چون بخاطر این موضع باز من ویندوز عوض کردم. اوف

AMD>INTEL
15-11-17, 18:16
با سلام. نمیدونم چرا ویندوز بوت میشه دکستاپ و صفحه سیاه به هیچکجا دستری ندارم فقط تسک مینجر میشه باز کرد.

راهلش بگین اما فعلا بکارم نمیاد چون بخاطر این موضع باز من ویندوز عوض کردم. اوف

دستکاری بی رویه ویندوز :1. (23):

0reza666
15-11-17, 18:24
دستکاری بی رویه ویندوز :1. (23):

باور کن هیچی دست نزدم اینبار فقط برنامه هارو مثل همیشه ریختم همین اصلا فقط نیم ساعت بود ویندوز عوض کرده بودم و داشتم برنامه میریختم همین. ایندفعه خدایی هیچی دسکاری نکرده بودم. دیگه هم اصلا دس نمیزنم علل خصوص ریجستری ویندوز. ولی اینبار واقعا هیچی دست نزدم اینطوری شده بود.

AMD>INTEL
15-11-17, 18:32
باور کن هیچی دست نزدم اینبار فقط برنامه هارو مثل همیشه ریختم همین اصلا فقط نیم ساعت بود ویندوز عوض کرده بودم و داشتم برنامه میریختم همین. ایندفعه خدایی هیچی دسکاری نکرده بودم. دیگه هم اصلا دس نمیزنم علل خصوص ریجستری ویندوز. ولی اینبار واقعا هیچی دست نزدم اینطوری شده بود.

میتونه از یکی از درایورها باشه .

0reza666
15-11-17, 19:36
میتونه از یکی از درایورها باشه .

حق با توعه

Only the registered members can see the link

اخرین بار اون تاپیک برو یه پیام خودم گذاشتم اون استارت منو نصب و حذف کردم اینطوری شد من به همین شک دارم چون من همش ویندوز نصب کنم مثلا فقط ۱۰ تا برنامه لازم دارم و همش اون ۱۰ تا برنانه نصب میکونم وقتی اونا چند سال مشکلی ندارن و جیز جدیدی که اضافه شده چیه همین منو استارت.
یعنی میتونه ۱۰۰ درصد مشکل همین فوده باشه؟

sfmth
15-11-17, 19:49
اگه تازه نصب کردین خوب دوباره نصبش کنین :wink:

AMD>INTEL
15-11-17, 20:01
حق با توعه

Only the registered members can see the link

اخرین بار اون تاپیک برو یه پیام خودم گذاشتم اون استارت منو نصب و حذف کردم اینطوری شد من به همین شک دارم چون من همش ویندوز نصب کنم مثلا فقط ۱۰ تا برنامه لازم دارم و همش اون ۱۰ تا برنانه نصب میکونم وقتی اونا چند سال مشکلی ندارن و جیز جدیدی که اضافه شده چیه همین منو استارت.
یعنی میتونه ۱۰۰ درصد مشکل همین فوده باشه؟

مجدد ویندوز را نصب کن . درایورها هم سعی کن دوباره نصب کن . ویندوز هم سریع اکتیو کن . یعنی قبل از فعالسازی به نت وصل نشو

0reza666
15-11-17, 20:45
مجدد ویندوز را نصب کن . درایورها هم سعی کن دوباره نصب کن . ویندوز هم سریع اکتیو کن . یعنی قبل از فعالسازی به نت وصل نشو

اه یعنی این موردم انقدر حساسه؟
همینکارو کردم دیگه قبل اینکه کرکش کنم به نت وصل شدم.
الان با گوشیم. باشه واقعا ممنون از راهنماییت.
فقط الان ترسم از اینه هاردم که تازه اس اس دی خریدم خراب بشه چون انگار همه چه میفهمه الان نوشته برای ۴ بار که ویندوز ۱۰ داره نصب میشه انگار همه چی میفهمه و اسم ویندوزم خاطرش میمونه همه چی ثبت میشه اما هارد اچ ادی دی اینطوری نبوم.واقعا تعجبیدم...