PDA

مشاهده نسخه کامل : خلاص شدن از ایکون های تبلیغاتی ویندوز10

0reza666
14-11-17, 21:46
با سلام. نمیشه برای همیشه از شر این ایکون های تبلیغاتی و بعضی ایکون ها هم که خالی برای همیشه خلاص شد. اصلا نمیخوام تو استارت اونم با کادر انقدر بزرگ این ایکون ها باشه. صفحه با موس بکشم کوچیک میشه ایکونم با موس میشه کلیک کرد از بین میره ولی بعد ر استارت باز میاد!!!

Meysam_M69
14-11-17, 21:56
با سلام. نمیشه برای همیشه از شر این ایکون های تبلیغاتی و بعضی ایکون ها هم که خالی برای همیشه خلاص شد. اصلا نمیخوام تو استارت اونم با کادر انقدر بزرگ این ایکون ها باشه. صفحه با موس بکشم کوچیک میشه ایکونم با موس میشه کلیک کرد از بین میره ولی بعد ر استارت باز میاد!!!
روشن کلیک راست unpin from start بزن
در ضمن اگه بعد unpin کردن دیدی مجددا برگشت باید ویندوز اپدیت کنی و این مشکل ساعتی طول میکشه که درست بشه بطور مثال شب که ویندوز عوض کردی فردا صبح که سیستم روشن کردی میبینی مشکل برطرف شده
و همچنین دوستانی که با مشکل pin کردن ایکون داخل استارت ویندوز استارت هنگ میکنه و مجددا به حالت اول برمیگرده با این کار این مشکل هم برطرف میشه
بعد از اپدیت کردن ویندوز ساعاتی طول میکشه تا درست بشه

0reza666
14-11-17, 21:59
اینکارو میکنم بالا نوشتم با موس میزنم ر استارت میکونم میام میبینم باز برگشتن عجیبه. ویروس هم ندارم.

Meysam_M69
14-11-17, 22:01
اینکارو میکنم بالا نوشتم با موس میزنم ر استارت میکونم میام میبینم باز برگشتن عجیبه. ویروس هم ندارم.

پست 2 ویرایش کردم دوباره بخون

0reza666
14-11-17, 23:24
شیطونه میگه این نصب کنم اون استارت نبود کنما

چگونه منوی Start در Windows 10 را به شکل Windows 7 تبدیل کنیم | ارتباط امن ::: ارائه دهنده راهکارهای امنیت فن آوری اطلاعات (Only the registered members can see the link)

:1. (31):

DOOM999
15-11-17, 04:21
من با برنامه Stardock Start8 منو استارت ویندوز 10 رو تبدیل کردم به منو استارت ویندوز 7 .(درویندوز 10حتی با برنامه Start10 هم نتونستم این کارو انجام بدم ) لینک دانلود رو میزارم شما Stardock Start8 رو دانلود و نصب کن

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

Meysam_M69
15-11-17, 11:35
شیطونه میگه این نصب کنم اون استارت نبود کنما

چگونه منوی Start در Windows 10 را به شکل Windows 7 تبدیل کنیم | ارتباط امن ::: ارائه دهنده راهکارهای امنیت فن آوری اطلاعات (Only the registered members can see the link)

:1. (31):

برنامه advanced system care بخش toolbox سر برگ سوم با برنامه MyWin 10
میتونی به شکل استارت ویندوز ۷ تغییر بدی

0reza666
15-11-17, 16:47
دوستانی که با مشکل pin کردن ایکون داخل استارت ویندوز استارت هنگ میکنه و مجددا به حالت اول برمیگرده با این کار این مشکل هم برطرف میشه
بعد از اپدیت کردن ویندوز ساعاتی طول میکشه تا درست بشه

بسوزه پدر تجربه. چرا چون امروز میبینم درست شده و حرفت درست بود. جوری تمام یکون های تبلیغاتی حذف شد و پنجره استارت خود ویندوز کوچیک کردم که نگو واقعا الان عالی شده.

واقعا در عجبم بعد چند روز چطور اینطوری میشه و خودش درست میشه عجیبه.

Meysam_M69
15-11-17, 16:57
بسوزه پدر تجربه. چرا چون امروز میبینم درست شده و حرفت درست بود. جوری تمام یکون های تبلیغاتی حذف شد و پنجره استارت خود ویندوز کوچیک کردم که نگو واقعا الان عالی شده.

واقعا در عجبم بعد چند روز چطور اینطوری میشه و خودش درست میشه عجیبه.
همه اینا برمیگرده به (بیل گیتس) موسس مایکروسافت

چون بیل گیتسم اول درست نبود بعدا درست شد