سلام
دو تا کامپیوتر(ویندوز 10) تو خونه داریم که میخاستم با هم شبکه کنم. با کابل کراس و دنبال کردن مراحلی که توی نت پیدا میشه سعی کردم ولی نمیشه. هرچی پینگ میکنم کار نمیکنه.
لطفا بگین این مشکل چه دلایل احتمالی ای میتونه داشته باشه و چطور حلش کنم؟
+
اگه درست نشد باید دنبال یه راه جایگزین باشم. بجز کابل کراس راه حل جایگزین کم هزینه ای هست؟ مثلا با کابل یو اس بی نمیشه؟
AMD>INTEL
10-11-17, 10:08
نام کامپیوتر ها را متفاوت باشه ولی اسم ورک گروپ باید یکی باشه .
Davood2549
10-11-17, 10:50
نه متاسفانه، این رو از قبل اعمال کرده بودم.
XFXForce
10-11-17, 11:54
بهشون آی پی v4 دستی بدین اینجوری مثلا
سیستم 1 : 192.168.1.10
سیستم 2: 192.168.1.11
اسم ورک گروپشون هم یکی باشه
Davood2549
11-11-17, 17:02
دوستان من قبلا همین سیستمها رو با ویندوز سون شبکه کرده بودم و این مشکلات رو نداشتم. ولی حالا با ویندوز 10 نمیشه.
Gigabyte ma770t ud3
(Only the registered members can see the link-dl)مدل مادربرد سیستم قدیمی تر همینیه که بالا نوشتم. توی سایتش هم که میری درایور تا ویندوز 7 براش هست و دیگه جدیدتر نیومده. وقتی هم که درایور ِ Lan رو میخای نصب بکنی پیغام خطا میده و میگه "FindFile failed."
البته برنامه نصب متوقف نمیشه و آخر هم Finish میزنم. ولی مشخص نیست نصب موفقیت آمیزه یا نه. ضمنا شاید خود ویندوز ده درایورش رو نصب کنه و نیازی به نصب جداگانه نداشته باشه. مثل کارت صدا که برخلاف ویندوزهای قدیمی خودش از قبل نصب میکنه.
یعنی این مشکل میتونه بخاطر نصب نشدن درایور کارت شبکه ی مادربرد باشه؟
اصلا از کجا بفهمم درایور کارت شبکه ام درست نصب شده و مشکلی از این بابت نیست؟ :lol:
Davood2549
11-11-17, 21:04
آقا خوشبختانه حلش کردم. چند ساعت گیرش بودم. :lol:
این اقداماتی بود که انجام دادم و به گمانم موثر بودند:
- اول از لینک زیر که سایت سازنده کارتهای شبکه realtek هست آخرین نسخه درایور کارت شبکه های مادربردها رو دانلود و نصب کردم:
Realtek (Only the registered members can see the link)
این درایورها در سایتهای MSI و GIGABYTE که تولید کننده مادربرد دو پی سی بودند یافت نمیشد و درایورهای خیلی قدیمی بود.
- دوم ویندوزها رو آپدیت کردم.
- سوم هم فایروال آنتی ویروس رو غیرفعال کردم. الان وقتی فعالش میکنم شبکه قطع میشه. فک کنم برای قطع نشدن شبکه و فعال بودن فایروال بصورت همزمان، باید یک اکسپشن براش بذارم.