ورود

مشاهده نسخه کامل : برداشتن ر استارت از استارت ویندوز

0reza666
09-11-17, 17:45
با سلام. در اینجا

Only the registered members can see the link

یعنی در تنضیمات میشه گذینه ر استارت هم استارت برداشت؟

مثلا گذینه هایبرنت و اسی اونجا در استارت بود که من تیکشون از تنضیمات برداشتم و حالا از استارت فقط شاتابوم و ر استارت هست که ر استارتم میخوام بردارم. اگه ر استارت لازم باشه رو کیس هست.

این بگم برای برادر زاده ام میخوام گذینه اضافه تو استارت نباشه زودتر و بهتر یاد میگیره. اگه راهی برای حذف کردن این گذینه هست لطفا راهنمایی کنید چون این مورد دیگه تو تنضیمات ندیدم تا تیکش بردارم:1. (35):

hanijafari
09-11-17, 19:06
سلام و درود
یه ترفند هست که تمام گزینه ها رو برمیداره:"برای این کار از Local Group Policy استفاده خواهیم کرد و کلید های Shutdown و Restart را از صفحه روزگار که نه از منوی استارت حذف خواهیم کرد.

غیر فعال کردن دکمه های Shutdown، Restart، Sleep و Hibernate

برای گشودن Local Group Policy Editor بر روی گوی ویندوز یا همان منوی استارت کلیک کنید و در کادر جستجوی عبارت gpedit.msc را وارد کنید و اینتر بزنید.

حال در کادر سمت چپ Local Group Policy Editor مسیر:
User Configuration \ Administrative Templates \ Start Menu and Taskbar را دنبال کنید. سپس بر روی گزینه:
Remove and prevent access to the Shut Down, Restart, Sleep, and Hibernate commands از کادر سمت راست کلیک کنید.

اکنون در پنجره باز شده enable را انتخاب کنید و Apply و سپس Ok را بفشارید.

بسیار خوب حال اگر به منوی استارت بروید دیگر گزینه های مورد نظر را مشاهد نخواهید کرد و تنها گزینه های Log off، Switch user و Lock را مشاهده خواهید کرد.

این تنظیمات بر روی تمامی کاربران اعمال شده و برای خاموش کردن می توانید از کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Del استفاده کرده و رایانه را ریستات یا خاموش کنید."

شاید بتونید با برنامه های win manager یا tuneup utility و یا برنامه های مشابه به خواسته خودتون برسید ، اما فکر نکنم به صورت تکی داشته باشن.
حال شاید دوستان دیگه اطلاع داشته باشن و بیان روشش رو بگن

0reza666
09-11-17, 19:27
خوبه. ولی من تکی میخواستم یعنی فقط ر استارت حذف بشه نه گذینه شاتابوم. خاموش کردن لازم دارم در استارت.