درود به همه
دوستان میخوام اینجا از بچه ها ی مشاوره بکنم امیدوارم بهتر راهنماییم کنند.
منو دوستم میخوایم یه گیم نت باز کنیم و میخوایم ۳۰ میلیون از جایی ک ۱۸ ماهه بهمون میده و ماهی ۱۸۰۰۰۰۰ تومن ماهیانه باید قسط بدیم، باز کنیم ولی من یکم دلم دلهوره دارم .
ب نظرتون میتونیم باز کنیم و سودش برامون میمونه و یا آیا میتونیم هم قسط وام و قسط اجاره مغازه رو بدیم ؟؟؟
من تو شهر خودمون قبلا گیم نت داشتم و ب دلایلی فروختم.و خیلیا منو میشناسن و از لحاظ مشتری یکم دلم راحته ک از هرجا باشن میان چون خیلی مشتری دارم.
ممنون میشم بهم راهنمایی یا امید بدین با ایده هاتون .راه حل هاتون
با تشکر
amigames
09-11-17, 10:48
سلام دوست عزیز. من تهران هستم و خیلی وقت هم هست گیم نت نرفتم اما به احتمال بازارش اینجا مثل گذشته داغ نباشه یا حداقل آینده اش چندان جالب نباشه و بستگی به امکاناتی که می تونید فراهم کنید و موقعیت جایی که گرفتید هم داره. مثلا بازی های گروهی حداقل زمان ما خیلی بازارش برای گیم نت داغ بود اما مسلما باید مطمئن باشید حداقل همیشه چند نفری پای دستگاه هستن تا اگه مشتری جدیدی اومد دلسرد نشه و مسلما هرچی سرویس بیشتر ارائه بشه بهتره مثل:
- امکان انتخاب پلتفورم (کنسول یا رایانه)
- فروش دی وی دی بازی ها یا خوراکی
- ارائه اکانت دست دوم برای بازی های چند نفره یا دسترسی موقت به بازی هایی که کرک نشده اند
- ارائه سرویس اینترنتی یا خدمات چاپ و اسکن
- برگزاری مسابقات و ارائه تخفیف یا امتیازات خاص به مشتریان آشنا
head
09-11-17, 22:42
سلام دوست عزیز. من تهران هستم و خیلی وقت هم هست گیم نت نرفتم اما به احتمال بازارش اینجا مثل گذشته داغ نباشه یا حداقل آینده اش چندان جالب نباشه و بستگی به امکاناتی که می تونید فراهم کنید و موقعیت جایی که گرفتید هم داره. مثلا بازی های گروهی حداقل زمان ما خیلی بازارش برای گیم نت داغ بود اما مسلما باید مطمئن باشید حداقل همیشه چند نفری پای دستگاه هستن تا اگه مشتری جدیدی اومد دلسرد نشه و مسلما هرچی سرویس بیشتر ارائه بشه بهتره مثل:
- امکان انتخاب پلتفورم (کنسول یا رایانه)
- فروش دی وی دی بازی ها یا خوراکی
- ارائه اکانت دست دوم برای بازی های چند نفره یا دسترسی موقت به بازی هایی که کرک نشده اند
- ارائه سرویس اینترنتی یا خدمات چاپ و اسکن
- برگزاری مسابقات و ارائه تخفیف یا امتیازات خاص به مشتریان آشنا
درود
خوب ممنون از راهنماییتون.
خوب من از لحاظ مشتری چه در بازی کانتر سورس و کالاف و یا دوتا ۱ و یا ۲ مشتریای خودشو دارم ولی الان یکم دلشورم از لحاظ این که آیا میتونیم هزینه اجاره مغازه و قسط بانک ک قراره ۱۸ ماه ماهیانه ۱۸۰۰۰۰۰ بدم دربیارم.ویا این که بهترین کارهایی ک میتونم تو روند بهتر کاریم انجام بدم چجوریه.من الان میخوام ۱۶ تا کامپیوتر و یدونه پی سی ۴ و یدونه هم سونی ۲ بزارم ب نظرتون خوب میشه؟
ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.مچکر
XFXForce
10-11-17, 02:45
اگه به جز گیم نت و کافی نت در کنار خدمات دیگه ای هم بدی میتونی درآمد نسبتا مناسبی داشته باشی.
مثلا یک 4 کاره لیزری بگیری که هر کی کپی یا پرینت داشت بیاد مغازه شم کارهای گرفتن تحقیق یا تایپ اینا میتونی بگیری؛
یا حتی یک پرینتز اپسون جوهر افشان بگیری و کار چاپ عکس با کیفیت لابراتور از 3در4 گرفته تا آ4 رو هم قبول کنی. و خیلی سال پیش اینکارو کردم و البته حالت خدمات کامپیوتر و موبایل و تعمیر هم داشت مغازه ام و خدارو شکر خوبم بود،
الان متاسفانه وارد شدن تو حوزه ی کامپیوتر ریسک بالاییه، یه زمانی حتی نزدیک 100 درصد سود بود الان به نظر من 70 بو 30 درصد شده احتمال ضرر به سود.
نمیدونم سیستم ها رو دارید یا میخواید تهیه کنید اگر دومیه یگید که دوستان بیشتر راهنمایی کنن.
اما حتما اگه مثلا 10 تا سیستم قراره داشته باشی 4 تاش رو با گرافیک بالا بذارید مخصوص گیم های سنگین که مشتریایی که برای اینجور گیم ها میان بشینن پشت اون سیستم ها و بازی های ی مثل جنرال و وارکرفت اینا که خیلی سبکن سیستم هاشون عادی باشه، کنار مثلا دو تا پلی استیشن 4 هم بذار با دسته اضافه و بازی هایی مقل فیفا 18، خیلیا حتی ار روز میان شرطی با هم بازی میکنن.
برای بازیهایی مثل جنرال و کمپانی و کال آف اینا میتونید رو سیستماتون گیم رنجر نصب کنید که امکان بازی آنلاین صدها بازی رو میده و دیگه نیازی نیست حتما چن نفر تو گیم نت بخوان باید باشن که یه بازی رو شبکه بازی کنن و اینجوری یه فرد تنها هم میتونه آنلاین با آدمای دیگه بازی کنه.
سرعت و پایداری اینترنت خیلی مهمه و اگه خوب باشه تاثیر زیادی تو جذب مشتری چه برای بخش کافی نت و چه گیم نت میذاره. بهترین اینترنتی که الان تو ایران هست 4G LTE که من با مودم رومیزی تا 76 مگ هم سرعت گرفتم ازش اما برای شما به صرفه درنمیاد ئ باید یه چیزی توی مایه های ای دی اس ال یا وایمکس 2 مگ نامحدود بگیرین.
در کنار اینا میتونید سی دی و دی وی دی بازی ، نرم افزار یا حتی فیلم هم بفروشین یا خدماتی مثل نصب ویندوز، ویروس کشی، بازیابی اطلاعات، تسمبل سیستم و ... رو انجام بدین.
البته همه ی اینها با هم رو شاید نشه از زور اول هندل کرد و به مرور باید اضافه کنین.
اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید امیدوارم مفید باشه.
اگه سیستم نخریدین بودجه و تعداد سیستمی که میخواین (چن تا برا گیم نت و چن تا کافی نت) رو بگین که سیستم معرفی کنیم.
head
10-11-17, 09:14
اگه به جز گیم نت و کافی نت در کنار خدمات دیگه ای هم بدی میتونی درآمد نسبتا مناسبی داشته باشی.
مثلا یک 4 کاره لیزری بگیری که هر کی کپی یا پرینت داشت بیاد مغازه شم کارهای گرفتن تحقیق یا تایپ اینا میتونی بگیری؛
یا حتی یک پرینتز اپسون جوهر افشان بگیری و کار چاپ عکس با کیفیت لابراتور از 3در4 گرفته تا آ4 رو هم قبول کنی. و خیلی سال پیش اینکارو کردم و البته حالت خدمات کامپیوتر و موبایل و تعمیر هم داشت مغازه ام و خدارو شکر خوبم بود،
الان متاسفانه وارد شدن تو حوزه ی کامپیوتر ریسک بالاییه، یه زمانی حتی نزدیک 100 درصد سود بود الان به نظر من 70 بو 30 درصد شده احتمال ضرر به سود.
نمیدونم سیستم ها رو دارید یا میخواید تهیه کنید اگر دومیه یگید که دوستان بیشتر راهنمایی کنن.
اما حتما اگه مثلا 10 تا سیستم قراره داشته باشی 4 تاش رو با گرافیک بالا بذارید مخصوص گیم های سنگین که مشتریایی که برای اینجور گیم ها میان بشینن پشت اون سیستم ها و بازی های ی مثل جنرال و وارکرفت اینا که خیلی سبکن سیستم هاشون عادی باشه، کنار مثلا دو تا پلی استیشن 4 هم بذار با دسته اضافه و بازی هایی مقل فیفا 18، خیلیا حتی ار روز میان شرطی با هم بازی میکنن.
برای بازیهایی مثل جنرال و کمپانی و کال آف اینا میتونید رو سیستماتون گیم رنجر نصب کنید که امکان بازی آنلاین صدها بازی رو میده و دیگه نیازی نیست حتما چن نفر تو گیم نت بخوان باید باشن که یه بازی رو شبکه بازی کنن و اینجوری یه فرد تنها هم میتونه آنلاین با آدمای دیگه بازی کنه.
سرعت و پایداری اینترنت خیلی مهمه و اگه خوب باشه تاثیر زیادی تو جذب مشتری چه برای بخش کافی نت و چه گیم نت میذاره. بهترین اینترنتی که الان تو ایران هست 4G LTE که من با مودم رومیزی تا 76 مگ هم سرعت گرفتم ازش اما برای شما به صرفه درنمیاد ئ باید یه چیزی توی مایه های ای دی اس ال یا وایمکس 2 مگ نامحدود بگیرین.
در کنار اینا میتونید سی دی و دی وی دی بازی ، نرم افزار یا حتی فیلم هم بفروشین یا خدماتی مثل نصب ویندوز، ویروس کشی، بازیابی اطلاعات، تسمبل سیستم و ... رو انجام بدین.
البته همه ی اینها با هم رو شاید نشه از زور اول هندل کرد و به مرور باید اضافه کنین.
اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید امیدوارم مفید باشه.
اگه سیستم نخریدین بودجه و تعداد سیستمی که میخواین (چن تا برا گیم نت و چن تا کافی نت) رو بگین که سیستم معرفی کنیم.
درود.
دوست عزیز من حرفی از کافی نت و یا خدمات کامپیوتری نزدم چون کسایی ک در کار گیم نت کار کردن میدونن نمیتونن هردوشو باهم انجام بدن ،نه مجوز براش میدن ن میشه کنار بازی کن هایی ک میان برای بازی کار خدماتی انجام داد.من هنوز چیزی نخریدم ولی قصد خرید ۱۶ عدد سیستم ک ۱۴ عدد کلاینت ۱ عدد مدیریت و ۱ عدد برای بازی pess و یدونه پلی استیشن ۴ و یدونه سونی ۲ قراره بخرم .ک ساعت بازی کلاینت ها انلاین ۲۰۰۰ و افلاین ۱۵۰۰ تومن میباشد .ممنون میشم بر این اساس کمک رسانی کنید.
با تشکر
head
10-11-17, 09:27
ولی من هدفم از شروع این کار خیلی جدی و با علاقه و شوق زیادی ک در این کار هست و ۲ سال پیش جزء ۴ گیم نت شلوغ و با بهترین بازیکن های تبریز در حومه خودمون بود و من الان برای باز کردن گیم نت میخواهم بعد از مدتی ک کارم گرفت در کنارش یه مغازه خدمات کامپیوتری بزنم ک تخصصشم تا حدودی دارم.
XFXForce
10-11-17, 11:57
من جاهایی میشناسم که دارن کار کافی نت و گیم نت و خدمات کامپیوتری رو در کنار هم انجام میدن و هیچ مشکلی هم از هیچ نظری ندارن تو تهران
head
10-11-17, 15:16
من جاهایی میشناسم که دارن کار کافی نت و گیم نت و خدمات کامپیوتری رو در کنار هم انجام میدن و هیچ مشکلی هم از هیچ نظری ندارن تو تهران
خوب دادا تهران رو با شهر ما مقایسه نکن من اینجا رقیب زیاد دارم برا همون زود میفروشن آدمو.
من میخوام ببینم چیکارا میشع کرد ک گیم نت بهتر و عالی بشه.
ویا اینکه کسانی هستند ک بهم کمک کندد تا بتونم سرعت کامپیوتر و بهتر کردن کامپیوتر ها بهم کمک کنه؟
XFXForce
10-11-17, 19:36
خب ما دیگه نهایت کاری که میتونیم بکنیم ابنه که سیستم مناسب معرفی کنیم، شما بودجه رو برای هر کامپیوتر معین کنید تا دوستان بهتر راهتمایی کنن
head
14-11-17, 14:39
خوب سرمایه کل ما ۲۵ میلیون هستش ک فقط برا سیستم ها و وسایل کل مغازه در نظر گرفتیم ک یدونه سونی ۴ و یدونه سونی ۲ و بقیه کامپیوتر .من کلا لیست کردم برای هر کامپیوتر ۱ میلیون در نظر گرفتم ک ۱۶ تا +۱دونه مدیریت
- - - Updated - - -
پول پیش مغازه و اجارشم به غیر ۲۵ میلیون جداس.
Meysam_M69
14-11-17, 15:00
خوب سرمایه کل ما ۲۵ میلیون هستش ک فقط برا سیستم ها و وسایل کل مغازه در نظر گرفتیم ک یدونه سونی ۴ و یدونه سونی ۲ و بقیه کامپیوتر .من کلا لیست کردم برای هر کامپیوتر ۱ میلیون در نظر گرفتم ک ۱۶ تا +۱دونه مدیریت
- - - Updated - - -
پول پیش مغازه و اجارشم به غیر ۲۵ میلیون جداس.
من تا حالا گیم نت نداشتم و سر رشته ای تو این کار ندارم
و لی یه نظری دارم اگه بتونی داخل مغازه خیلی شیک درست کنی و نورپردازی عالی داشته باشه مثل دیسکو تو رفت اومد مشتریات تاثیر داره چون هر چقد محیط جذاب باشه مشتری بیشتر جذب میشه
ایشااله کارت درست باشه و درامد خوبی داشته باشی
Meysam_M69
14-11-17, 18:24
نظر دیگه ای هم دارم
به نظر من مغازه خرید فروش قطعات کامپیوتر بزنی و سیستم اسمبل کنی بفروشی یا قطعه بفروشی درامد بیشتر داشته باشی نسبت به گیم نت چون الان دیگه هر کی یه سیستم نسبتا خوب واسه بازی تو خونه داره اونیم که نداره علاقه ای به کامپیوتر و بازی کردن نداره بازم خودت به همه چی فک کن ببین میتونی هزینه اجاره بدی و در کنارش سود خوبیم داشته باشی که خدایی نکرده پولی که داری حیف و میل نشه
ejarehkhodro
15-11-17, 11:49
گیم نت اعصاب خیلی زیادی میخواد یه زمانی خودم گیم نت داشتم با هر جور ادمی سر و کله میزدم بحث و دعوا هم حسابی زیاد بود بزن بکوب و حرف و حدیث و فحش های رکیک همیشه ....
اخرش جمع کردم اما در کل در آمد خوبی داره البته خودتم گیمر باشی تا مشتری جذبت بشه همه جوره الان که زدم تو کار اجاره خودرو (Only the registered members can see the link)
head
16-11-17, 13:13
خوب ممنون از همتون ک راهنماییم کردین.
منم میخوام درباره خودمو و درباره این کار بگم.
من ۴ سال پیش گیم نت داشتم ک با ۱۰ میلیون زده بودم ک ۷ تا سیستم با مدیریت بود و تو اون زمان با شرایط مسابقه یا همون بازی شرطی تونستم هم مشتری جمع کنم و هم اسم گیم نتم معروف بشه و هر ماه با ۶ تا ۱.۵ میلیون دربیارم، ک دوستای قوی تو بازی کانتر و کالاف و دوتا ۲ دارم ک با این روش مغازم زود شناخته میشه و شناخته شده ک الان تو شهرمون همه منو با محمد هدشات میشناسن و به جوری با مشتریام مدل رفاقتی و با ادب رفتار کردن ک خیلیا دوسم دارن و الان ک خیلیا شنیدن باز میخوام بزنم گفتن نترس همه بچه ها رو میاریم و باز شلوغش میکنیم . ولی از ی جا دلم دلهوره داره چون الان سرمایه ای ندارم با یه نفر میخوام شراکت کنم ک شرایطشو الان تو پست بعدی میگم ببینید آیا ب نظرتون میتونم موفق بشم .مممنون :Love-ssa~! (1)::love::give_rose::11()::11():
head
16-11-17, 13:17
گیم نت اعصاب خیلی زیادی میخواد یه زمانی خودم گیم نت داشتم با هر جور ادمی سر و کله میزدم بحث و دعوا هم حسابی زیاد بود بزن بکوب و حرف و حدیث و فحش های رکیک همیشه ....
اخرش جمع کردم اما در کل در آمد خوبی داره البته خودتم گیمر باشی تا مشتری جذبت بشه همه جوره الان که زدم تو کار اجاره خودرو (Only the registered members can see the link)
بله دوست عزیز این جور مشکلاتم هس ولی اونو من تو دوره ۶ ماه اوایل بود ک بعدش طرز رفتار و برخوردمو با مشتری عوض کردم و بسیار موثر بود ک دیگه هیچ مشکلی پیش نیومد بعضی موقع ها پیش میومد ولی دو دیقه طول نمیکشید درس میشه.
head
16-11-17, 13:24
خوب ممنون از همتون ک راهنماییم کردین.
منم میخوام درباره خودمو و درباره این کار بگم.
من ۴ سال پیش گیم نت داشتم ک با ۱۰ میلیون زده بودم ک ۷ تا سیستم با مدیریت بود و تو اون زمان با شرایط مسابقه یا همون بازی شرطی تونستم هم مشتری جمع کنم و هم اسم گیم نتم معروف بشه و هر ماه با ۶ تا ۱.۵ میلیون دربیارم، ک دوستای قوی تو بازی کانتر و کالاف و دوتا ۲ دارم ک با این روش مغازم زود شناخته میشه و شناخته شده ک الان تو شهرمون همه منو با محمد هدشات میشناسن و به جوری با مشتریام مدل رفاقتی و با ادب رفتار کردن ک خیلیا دوسم دارن و الان ک خیلیا شنیدن باز میخوام بزنم گفتن نترس همه بچه ها رو میاریم و باز شلوغش میکنیم . ولی از ی جا دلم دلهوره داره چون الان سرمایه ای ندارم با یه نفر میخوام شراکت کنم ک شرایطشو الان تو پست بعدی میگم ببینید آیا ب نظرتون میتونم موفق بشم .مممنون :Love-ssa~! (1)::love::give_rose::11()::11():
در مورد شرایط ؛
من ی دوستی دارم ک عنوز ب سن قانونیش یعنی ۱۸ تمام نرسیده ک وام به نامش ثبت بشه و از این قرار قرار شده به نام من ثبت بشه ولی ضامن از اون چون عموش رییس بانکه و این ک سودش ۵۰ به ۵۰ هس .ولی من از اون لحاظ دلهوره دارم ک اون طرف بعد از مدتی دبه کنه قسط بانک ک نصف نصف پرداخت میکنیم رو نده و من تو هچل بیوفتم .شرایط وام هم :
۴۰ میلیون با درصد ۱۱ و ۳۶ ماهه هست
ممنون میشم زود در این موقع راهنماییم کنید.
و خواهشمندم حرف از انصراف از این کار نگین فقط میخوام راهی برای این مشکل بگین ک چیکار کنم .مثلا چیکار میتونم بکنم ضرر نبینم.
ممنون ک وقته با ارزشتونو برا تاپیک من میزارین.قرابنتون.:11()::11()::11(): :love: