PDA

مشاهده نسخه کامل : تفاوت عجیب core i3-3220 و corei3-8100

JP Warrior
02-11-17, 13:05
سلام
امروز داشتم بنچمارک cpu های مختلف رو برسی میکردم که متوجه یه تفاوت عجیب بین core i3-3220 و corei3-8100 شدم
توی دوتا از وب سایتای معروف امتیاز این دوتا cpu تفاوت زیادی داشت درحالی که اختلاف قیمتشون خیلی کم بود!
میخواستم بدونم دلیل این اختلاف قیمت پایین چیه؟کسی هست که با وجود 8100 بخواد 3220 رو بخره؟!

البته خودم i3-3220 رو با GTX950 و 8G ram دارم و راستش رو بخواید با همچین cpu ضعیفی اکثر بازی ها با کیفیت تقریبا قابل قبول اجرا میشن!!
بنظرتون با i3-8100 با سیستم خودم چقدر تفاوت تو اجرای بازی ها دیده میشه؟(میدونم توی کاربری عادی تفاوتش قابل تشخیصه)

ایا cpu ضعیف مثلا همین 3220 خودم میتونه مانع بشه gpu نتونه با تمام قدرتش کار کنه؟برعکس همین مسئله چطور؟
کلا چطور میشه تشخیص داد یه cpu و gpu مناسب همدیگن؟

لینک بنچمارک هارو هم میزارم چک کنید
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link@+3.30ghz

اینم قیمتشون توی امازون

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
02-11-17, 13:39
ببینید گیم هایی که امسال و بعد از امسال وارد میشوند . استفاده کامل از هسته های پردازه میکنند . پس این پردازنده شما که ذاتا 2 هسته ای هست در اجرای بازیهای جدید بدون شک با مشکل مواجه میشوند .پردازنده i3 8100 به دلیل حافظه کش دو برابر هم بسیار قویتر هستند . این سایت هایی که پردازنده ها را مقایسه میکنند نمیشه خیلی استناد کرد .