PDA

مشاهده نسخه کامل : صدای فن

mohammad75
30-10-17, 14:05
سلام خسته نباشین

من سیستمم رو ارتقا دادم سی پی یو و رمش رو، وقتی تعمیر کردش برام و ارتقاءش داد یه فن دیگه اضافه کرد به سیستم روی درب سیستم بستش و گفت که سی پی یوش داغ میکنه و ممکنه بسوزه بخاطر همین این فن رو اضافه کردم، طرف هم که اینکارو کرد آشناس، الان من مشکلم اینه این فن که اضافه کرده صدای فن زیاد شده و یه جوری رو عصابمه چیکار میشه کرد که سی پی یو داغ نکنه و بشه این فن رو جدا کرد و مشکلی پیش نیاد؟

میشه این مشکل رو حل کرد یا نه؟:1. (27):

Mehrdad.A 88
30-10-17, 14:25
من بعید میدونم این فن تاثیری داشته باشه، اگر CPU زیاد داغ میکنه ممکنه از خمیر سیلیکونش باشه یا فن خودش مشکل داشته باشه، اگر این دو به درستی کار کنن هیچ نیازی به فن اضافه نیست.

مدل CPU چیه ؟ CPU سالمه ؟

AMD>INTEL
30-10-17, 14:27
سلام خسته نباشین

من سیستمم رو ارتقا دادم سی پی یو و رمش رو، وقتی تعمیر کردش برام و ارتقاءش داد یه فن دیگه اضافه کرد به سیستم روی درب سیستم بستش و گفت که سی پی یوش داغ میکنه و ممکنه بسوزه بخاطر همین این فن رو اضافه کردم، طرف هم که اینکارو کرد آشناس، الان من مشکلم اینه این فن که اضافه کرده صدای فن زیاد شده و یه جوری رو عصابمه چیکار میشه کرد که سی پی یو داغ نکنه و بشه این فن رو جدا کرد و مشکلی پیش نیاد؟

میشه این مشکل رو حل کرد یا نه؟:1. (27):

مشخصات دقیق سیستم ذکر شود

mohammad75
30-10-17, 14:43

21355

اینم مشخصات سخت افزاری

- - - Updated - - -

21355

اینم مشخصات سخت افزاری
کلیک کنید روش مشخص میشه

mohammad75
30-10-17, 14:47
من بعید میدونم این فن تاثیری داشته باشه، اگر CPU زیاد داغ میکنه ممکنه از خمیر سیلیکونش باشه یا فن خودش مشکل داشته باشه، اگر این دو به درستی کار کنن هیچ نیازی به فن اضافه نیست.

مدل CPU چیه ؟ CPU سالمه ؟

قبلاکار میکرد سی پی یوم پایین تر بود ارتقاش دادم این فن و اضافه کرد و این رو گفت منم بعید میدونم فن اضافه تاثیر داشته باشه ولی خب بسته...

21356

اینم مشخصاتش

intel(r) core(tm)2 duo cpu e8400 @ 3.00ghz 3.00ghz
Ram: 4.00gb

DOOM999
30-10-17, 14:49
بجای کولر استوک Green Notus 100 رو بندازید با یه خمیر خوب .و اون فن اضافه هم یا ورش دارید یا با Green GF120FSB تعویض کنید

mohammad75
30-10-17, 15:07
بجای کولر استوک Green Notus 100 رو بندازید با یه خمیر خوب .و اون فن اضافه هم یا ورش دارید یا با Green GF120FSB تعویض کنید

:1. (27):صدا فنش کمتره؟

DOOM999
30-10-17, 15:15
:1. (27):صدا فنش کمتره؟

بله به خاطر سایز و طراحی کولر
اگه کم صداتر هم خواستید Notus 200 بگیرید چون تیغه هاش بزرگتره صداش هم کمتر از Notus 100 هستش

AMD>INTEL
30-10-17, 19:34
مواردی که دوستمون گفتند انجام بدید . فن های کیس را با نوع کم صدا تعویض کنید .

mohammad75
30-10-17, 21:23
مواردی که دوستمون گفتند انجام بدید . فن های کیس را با نوع کم صدا تعویض کنید .

با اونکه فن رو برام اضافه کرده بود حرف زدم، گفتن که فن قوی هستش بستم آخه کارت گرافیکت خیلی داغ میکرد ممکن بود بسوزه، من این کارت گرافیک رو حدود 3 4 ساله بدون فن دارم استفاده میکنم نسوخته، اما ایشون گفتن: شانس آوردی نسوخته و امکان داره بسوزه چون خیلی داغ میکنه، الان من چیکار کنم؟! بزارم فن قوی که بسته بمون سرجاش یا بازش کنم؟:1. (27):

0reza666
30-10-17, 21:53
بنظر من کل مشخصات کامپیوترت بنویس از جمله پاور و گرافیک و اگه هم شد چند تا عکس کامل از کیس خودت بگیر بزار اینجا تا دوستان راحتر بهتر راهنمایت کنن. و اینکه دوستان ببینن تحویح خوب داره کیست و ......... بعد نظر بدن اون فن در بیاری یا نه دیگه.

بزار عکس اون فن که تازه طرفت گذاشت ببینند بزار پاور و گرافیکت دقیق بشناسن تا بتونن دقیقتر راهنمایت کنن.

به من مربوط نیس و معذرت دخالت و اینجا پیام دادم ولی قطعه قطعه سوال میپرسی همه رو گمراه میکونی :1. (35):

AMD>INTEL
31-10-17, 05:40
با اونکه فن رو برام اضافه کرده بود حرف زدم، گفتن که فن قوی هستش بستم آخه کارت گرافیکت خیلی داغ میکرد ممکن بود بسوزه، من این کارت گرافیک رو حدود 3 4 ساله بدون فن دارم استفاده میکنم نسوخته، اما ایشون گفتن: شانس آوردی نسوخته و امکان داره بسوزه چون خیلی داغ میکنه، الان من چیکار کنم؟! بزارم فن قوی که بسته بمون سرجاش یا بازش کنم؟:1. (27):

اون کارت های که فقط هیت سینک دارند داغ میکنند . ولی به جای این فن از یک فن سایلنت استفاده کنی