درود، یک هارد اکسترنال WD هست مال یک آشنایی که زمین خورده و توسط ویندوز شناحته نمیشه، حالا این رفیقمون اطلاعات توی هارد دیسک رو میخواد. بهش گفتم چنتا عکس از HD sentinel بگیره تا شما ببینین امیدی هست یا نه
21317
21318
sfmth
21-10-17, 22:09
اگه اظلاعاتشو خیلی لازم دارن مراکز تخصصی تعمیر هارد هست که میتونن اطلاعاتتونو بهتون برگردونن البته بازهم شانسیه ممکنه هم نتونن
Mehrdad.A 88
21-10-17, 22:19
اگه اظلاعاتشو خیلی لازم دارن مراکز تخصصی تعمیر هارد هست که میتونن اطلاعاتتونو بهتون برگردونن البته بازهم شانسیه ممکنه هم نتونن
فک کنم آخر یا باید ببره اونجا یا بیخیال شه
XFXForce
21-10-17, 23:48
باید هارد چک بشه که ببینیم چه صدایی میده و مدل هارد هم دقیقا مشخص باشه و بعد از تشخیص عیب باز بشه و در صورت امکان تعمیر و بعد بازیابی بشه یا در یک سری حالات باید یک هارد عین خودش باشه که به کمک اون دیتا از هارد منتقل بشه. پیشنهاد میکنم برینش خانه سخت افزار چون اون دستگاه های pc3000 دارن که خیلی از هاردا رو میتونن درست کنن اما خب قیمت بالایی هم میگیرن بابتش.
AMD>INTEL
22-10-17, 05:39
درود، یک هارد اکسترنال WD هست مال یک آشنایی که زمین خورده و توسط ویندوز شناحته نمیشه، حالا این رفیقمون اطلاعات توی هارد دیسک رو میخواد. بهش گفتم چنتا عکس از HD sentinel بگیره تا شما ببینین امیدی هست یا نه
21317
21318
خیلی کم . احتمال کرش موقع برداشت اطلاعات هست .ولی به ریسکش میارزه
Mehrdad.A 88
22-10-17, 10:15
خیلی کم . احتمال کرش موقع برداشت اطلاعات هست .ولی به ریسکش میارزه
خب چطور باید داده ها رو بیرون کشید چون هارد رو نمیشناسه
AMD>INTEL
22-10-17, 12:32
خب چطور باید داده ها رو بیرون کشید چون هارد رو نمیشناسه