PDA

مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی با disk management

farhadr
20-10-17, 06:18
Only the registered members can see the link
سلام، دوتا درایو آنلوکیتد دارم چطوری به درایوای دیگه اضافه کنم؟ گزینه اکستندد غیر فعال هستش
هارد gpt ویندوز هم تو حالت uefi نصب شده

AMD>INTEL
20-10-17, 08:52
با برنامه های پارتشین بندی مثل EaseUS Partition Master این کار رو انجام بدید

farhadr
20-10-17, 11:42
با برنامه های پارتشین بندی مثل EaseUS Partition Master این کار رو انجام بدید

این نرم افزار رو نصب کردم Acronis Disk Director 12
از Merge استفاده کردم وضعیت پارتیشنم یک درایو کاملا خالی 58 گیگ رو به درایو u که حدود 617 گیگ بود Merge کردم وضعیت بعد ریسست برنامه اینطوری شده

AMD>INTEL
20-10-17, 11:46
این نرم افزار رو نصب کردم Acronis Disk Director 12
از Merge استفاده کردم وضعیت پارتیشنم یک درایو کاملا خالی 58 گیگ رو به درایو u که حدود 617 گیگ بود Merge کردم وضعیت بعد ریسست برنامه اینطوری شده

اون برنامه که گفتم باید استفاده میکردی
الان فکر میکنم اشتباه کردی تو Merge پارتشین ها که اینطور شده

farhadr
20-10-17, 11:49
اون برنامه که گفتم باید استفاده میکردی
الان فکر میکنم اشتباه کردی تو Merge پارتشین ها که اینطور شده
الان باید چکار کرد؟ ویندوز رو دیروز نصب کردم میتونم برگردم به نصب اولیه؟

AMD>INTEL
20-10-17, 12:32
الان باید چکار کرد؟ ویندوز رو دیروز نصب کردم میتونم برگردم به نصب اولیه؟

پارتشین ها را صدمه زدید . باید پارتشین ریکاوری کنید . با برنامه minitool پارتشین ویزارد

farhadr
20-10-17, 13:17
پارتشین ها را صدمه زدید . باید پارتشین ریکاوری کنید . با برنامه minitool پارتشین ویزارد
پرتابل نرم افزار رو دانلود کردم، درایور گم شده رو پیدا کرد تیک زدم بعد ریکاوری بعد ریست خواست زدم ولی بالا نمیاد این پیغام میاد Only the registered members can see the link
بعد سه ثانیه میره تو بایوس

AMD>INTEL
20-10-17, 14:14
پرتابل نرم افزار رو دانلود کردم، درایور گم شده رو پیدا کرد تیک زدم بعد ریکاوری بعد ریست خواست زدم ولی بالا نمیاد این پیغام میاد Only the registered members can see the link
بعد سه ثانیه میره تو بایوس

عزیز داری چکار میکنی ؟؟
پارتشین ها را کامل ریختی بهم . الان باید پارتشین بندی کنید .

farhadr
20-10-17, 14:28
:)) فایل های مهمم رو کپی گرفته بودم. الان می‌خوام فرمت کنم و دوباره از اول پارتیشن بندی شده کنم. قبلاً هارد رو قبل نصب ویندوز با این کدها رو cmd تبدیل به gpt کرده بودم
diskpart

list disk

select disk 0

clean

convert Gpt

exit

الان باید چه دستوری بزنم کلا هارد پاک بشه. دوباره میتونم از این دستور استفاده کنم؟ هارد gpt هست دستور اجرا میشه؟ اون قسمت کانورت gpt رو نزنم؟

AMD>INTEL
20-10-17, 15:00
:)) فایل های مهمم رو کپی گرفته بودم. الان می‌خوام فرمت کنم و دوباره از اول پارتیشن بندی شده کنم. قبلاً هارد رو قبل نصب ویندوز با این کدها رو cmd تبدیل به gpt کرده بودم
diskpart

list disk

select disk 0

clean

convert Gpt

exit

الان باید چه دستوری بزنم کلا هارد پاک بشه. دوباره میتونم از این دستور استفاده کنم؟ هارد gpt هست دستور اجرا میشه؟ اون قسمت کانورت gpt رو نزنم؟

با همون ستاپ ویندوز میتونید پارتشین بندی کنید . با برنامه های بوتیبل هم میتونید پارتشین بندی کنید

farhadr
20-10-17, 15:28
با همون ستاپ ویندوز میتونید پارتشین بندی کنید . با برنامه های بوتیبل هم میتونید پارتشین بندی کنید
حالت uefi سه تا پارتیشن کم حجم همراه درایو بوت ویندوز ایجاد میشه کاربردشون چیه؟

AMD>INTEL
20-10-17, 15:37
حالت uefi سه تا پارتیشن کم حجم همراه درایو بوت ویندوز ایجاد میشه کاربردشون چیه؟

در واقع حالت سیستمی و از ملزومات این سیستم هستند . مشکلی ندارند

farhadr
20-10-17, 16:10
در واقع حالت سیستمی و از ملزومات این سیستم هستند . مشکلی ندارند
نه میخوام بدونم یوزر میتونه استفاده کنه یا نه؟ مثلا یک درایو به اسم ریکاوری داره، البته فضایی آنچنانی هم نداره
مثلا میشه عین کاربرد ریستور پوینت ازشون استفاده کرد

AMD>INTEL
20-10-17, 17:49
نه میخوام بدونم یوزر میتونه استفاده کنه یا نه؟ مثلا یک درایو به اسم ریکاوری داره، البته فضایی آنچنانی هم نداره
مثلا میشه عین کاربرد ریستور پوینت ازشون استفاده کرد

خیر تغییری ندید در این پارتشین ها