سلام.ویندوز 10 رو زدم که آپدیت جدید پاییزه رو بگیره آخر کار همش ارور 80070490*0 میداد.که منم بی خیالش شدم.
اما بعد از اولین ریستارت سیستم دیگه ویندوز بالا نیومد و همش پیام می داد که با سی دی بوت خود ویندوز، ویندوز رو repair کنید و...
که این کار رو هم کردم و فایده ای نداشت.در هر صورت مجبور به تعویض ویندوز شدم.
خواستم بپرسم کس دیگه ای هم بعد از دانلود این آپدیت جدید به چنین مشکلی برخورد کرده یا نه؟
m4m4d
19-10-17, 12:31
من اپدیت کردم هیچ مشکلی نداشت
ab_mud73
19-10-17, 12:33
سلام من دنبال یه لینک دانلود خوب برا دانلود ویندوز 10 هستم نسخه پاییزه با تشکر
AMD>INTEL
19-10-17, 12:37
سلام.ویندوز 10 رو زدم که آپدیت جدید پاییزه رو بگیره آخر کار همش ارور 80070490*0 میداد.که منم بی خیالش شدم.
اما بعد از اولین ریستارت سیستم دیگه ویندوز بالا نیومد و همش پیام می داد که با سی دی بوت خود ویندوز، ویندوز رو repair کنید و...
که این کار رو هم کردم و فایده ای نداشت.در هر صورت مجبور به تعویض ویندوز شدم.
خواستم بپرسم کس دیگه ای هم بعد از دانلود این آپدیت جدید به چنین مشکلی برخورد کرده یا نه؟
با ایزو اپدیت کردی؟
ab_mud73
19-10-17, 12:38
ویندوز جدیدی که سایت p30day گزاشته اپدیت پاییزه داره ؟
david-ebi
19-10-17, 13:19
با ایزو اپدیت کردی؟
نه.از داخل خود ویندوز و با متصل شدن به سرورهای خود مایکروسافت
AMD>INTEL
19-10-17, 13:22
نه.از داخل خود ویندوز و با متصل شدن به سرورهای خود مایکروسافت
تو این موارد برنامه های اضافی مثل آنتی ویروس و فایروال ها و سایر برنامه های در حال اجرا را ببندید و غیر فعال کنید . وجود آنتی ویروس در هنگام پروسه های اپدیت فایل های سیستمی باعث چنین مشکلاتی میشه
Meysam_M69
19-10-17, 14:01
سلام من دنبال یه لینک دانلود خوب برا دانلود ویندوز 10 هستم نسخه پاییزه با تشکر
Windows Download - #1 Windows ISO Download Source (Only the registered members can see the link)
david-ebi
19-10-17, 15:25
تو این موارد برنامه های اضافی مثل آنتی ویروس و فایروال ها و سایر برنامه های در حال اجرا را ببندید و غیر فعال کنید . وجود آنتی ویروس در هنگام پروسه های اپدیت فایل های سیستمی باعث چنین مشکلاتی میشه
الان بعد از نصب ویندوز جدید وقتی که میخواهم آپدیت کنم کلا دیگه از همون اول آپدیت نمیکنه و ارور زیر رو نشون میده:
Only the registered members can see the link
david-ebi
19-10-17, 15:50
الان بعد از نصب ویندوز جدید وقتی که میخواهم آپدیت کنم کلا دیگه از همون اول آپدیت نمیکنه و ارور زیر رو نشون میده:
Only the registered members can see the link
خوب مشکل بالا که از همون اول رو آپدیت نمی رفت حل شد.باید از قسمت services و بعد از قسمت update windows گزینه روبروی startup type رو بزاریم روی automatic.برای من روی disable بود.
اما حالا شروع کرده به آپدیت و باید ببینم مثل دفعه قبل وسط آپدیت باز اون ارور رو میده یا نه.
AMD>INTEL
19-10-17, 15:59
خوب مشکل بالا که از همون اول رو آپدیت نمی رفت حل شد.باید از قسمت services و بعد از قسمت update windows گزینه روبروی startup type رو بزاریم روی automatic.برای من روی disable بود.
اما حالا شروع کرده به آپدیت و باید ببینم مثل دفعه قبل وسط آپدیت باز اون ارور رو میده یا نه.